Page 437 of 1606 FirstFirst ... 3373874274334344354364374384394404414474875379371437 ... LastLast
Results 10,901 to 10,925 of 40144

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    NSX:
    Ako se sjecas trke i sezone-znas da su Bridgestonke duze trajale,i pokazivale potencijal tek kasnije (pa je nerijetko Ferrari startovao van prvih 10),i da mu je M.S. obarao vrijeme posto je sacekao da napaljenko potrosi gume.
    O tome kakav je Ferrari bio (pogotovo '05) necemo jer nije k.... valjao.Cak ga je na prvih par trka "mijenjao" F2004 jer su imali problema sa njim...

Sto se tice Briatorea i M.S.-a,slazem se,totalno su pokvarili vozace u F1.
    Prije njih,vozaci nisu pili beta-blokatore,varali i gurali se...

Spajk:Lose sam se izrazio "dobar",covjek je legenda,stara skola-to niko ne dovodi u pitanje.

Kimi:
    Ovim postom dgovorio sam i na tvoje pitanje
    Citaj i uci.
    ako treba da čitam kako neko sa lošijim bolidom osvaja titule, a bolid mu se kvario jednom u 3-4 sezone i da to učim - hvala, ne...
    ima vas dovoljno sa takvim znanjem..

a na pitanje nijesi odgovorio i ne moraš..
    i ja svašta pitam..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Apsolutno tacno od A do S,nista ne bih dodao.

Sto se Vettela tice,jos je premlad za Ferrari,a i novinari su mu postavili nedavno nezgodno pitanje:
    Kad bude Alonso odlazio iz Ferrarija,Vi ce te imati 30 godina.
    Sta mislite hoce li Vas htjeti Ferrari onda?
    Lik pocrvenio,pogledao u stranu i odgovor tipa:Ja sam srecan sada gdje jesam...
    Ali ovaj momak ce tek da bude mudovisteu F1 ako ga titule ne "pokvare" pa zaspe na lovorikama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    a na pitanje nijesi odgovorio i ne moraš..
    i ja svašta pitam..
    Aj ponovo:
    Bridgestone je TADA (ocigledno nemas blage veze ni ocemu se prica jer mi djeluje da imas 18ak godina i u to vrijeme gledao si Mocne Rendzere) imao izdrzljivije gume,
    otuda je Alonsu M.S. skidao toliko vrijeme.
    Eto ti odgovor u gornjem postu...Ne kapiram...

Sto se "naseg" znanja tice:Ja nijednom nisam ukivao M.S.-a u zvijezde,nego kad god je ispao supak ispao je.
    Sad,sto su njegovi rezultati za nekoga nedostizni-to je drugo...

Thanks Thanks Given 
    3,201
    Thanks Thanks Received 
    3,240
    Thanked in
    1,571 Posts

Aj ponovo:
    Bridgestone je TADA (ocigledno nemas blage veze ni ocemu se prica jer mi djeluje da imas 18ak godina i u to vrijeme gledao si Mocne Rendzere) imao izdrzljivije gume,
    gume su dio automobila, ako je imao izdrzljivije gume znaci da mu auto nije bio nimalo losiji
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Aj ponovo:
    Eto ti odgovor u gornjem postu...Ne kapiram...

Sto se "naseg" znanja tice:Ja nijednom nisam ukivao M.S.-a u zvijezde,nego kad god je ispao supak ispao je.
    Sad,sto su njegovi rezultati za nekoga nedostizni-to je drugo...
    tada, a i sada imam više godina od tebe i pitao sam zašto, ako je toliki majstor da dominara u slabijim bolidima nije to dokazao evo tri sezone u duelima sa timskim kolegom i vozačima iz timova iz sredine grida?

a kad sam ja raspravljao o elektronici u bolidima, naredbama u fabrici bridžston, ti nijesi očigledno bio dovoljno zreo ni za "Moćne rendžere"..

druga je stvar što je ovo daleko najgori prf na forumu, pa se ozbiljne priče zaobilaze, a velika većina ISKUSNIH F1 ZNALACA (tu ne ubrajam sebe) izbjegava ovaj pdf..

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Senna i MUBUDALA su mala djeca za NJEGA.

Vozaci uopste ne mogu da se uporedjuju sa NJIM, mogu jedino medju sobom. ON je postavio sve standarde.

Senna jevozio pod pritiskom jer je znao da ima NAJBOLJEG iza sebe, zato je zavrsio kako je zavrsio.

A ova muBUDALA ima 30 godina, jos malo ce da otprdi. Uvijek je vozio u najbolje timove, i ima 2 titule. Zalost, pitanje je jeli on uopste i prosjek vozac.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

NSX,jedno pitanje:
    Mercedes je pocetkom sezone par puta startovao iz prvog reda,ali su im se gume brzo pregrijavale,pa ih je dobar dio grida obilazio.
    Znaci li to da je Benzov bolid bio dobar jer je imao konkurentna vremena,ili je bio los jer je pregrijavao gume-npr?

Kimi:
    Onda pisi malo argumetovanije postove.
    Daj neki argument:To je bilo tako i tako,zbog toga i toga,a ne svaki drugi post ti je:"xa xa xa" "kako da ne" "Kimi kralj" itd,itd.
    Meni je zadovoljstvo da razmjenujem misljenja sa bilo kim ko ima znanje,i svi bace neki argument,ili potkrijepe svoj stav necim,a ti ni jednom do sad-zato sam i mislio da si momcic koji tek treba da sazna sta je prava F1.
    NHF

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Jasno je da je NAJVECI miljama daleko od svih. Kakav Alonso, kakav Sena, ne pricajte gluposti. Cus Sena ni u svoje pero nije bio najbolji, Prost 4 titule, 10-ak pobjeda vise i to je najbolji ikad? Sacete da pocnete sa statistikom ali je cinjenica samo jedna, dodje NAJVECI u raspadu i sve ih brije, a oni u najboljim bolidima. Dijete koje ne jebe zivu silu, koje nabija komplekse legendama. To je jedina istina, ne smijem ni da zamislim kako bi svi smijesni izgledali kad bi on dobio iole konkurentan bolid. Sena 20-ak polova vise nego pobjeda, najbolji za kvalifikacije, ali sto se trke tice ima tu boljih, Fetel to stize za dvije sezone. Jer su pobjede najvaznije u ovom sportu, nisu titule. E kad jedan covjek ima 91 pobjedu, a Sena i Prost kombinovano 92 onda tu nema konkurencije.
    Ali razumijem sto se dize u nebesa jer se desilo to sto se desilo. Razumijem kazem ali to je kao porediti Ronaldinja i Zidana, Lebrona i Dzordana, Gronholma i Leba...
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

vetel stiže i prestiže SENU za dvije sezone!!!!

@M.S. - bješe li ti tražio na OVOM PDF-u argumentovane i ozbiljne rasprave?

ođe je limit - haha, kralj, idol, kmica, budala, crnjo, žalosni, plačko, slina..

vjerovatno si (kolega M.S.) aktivan i na ostalim najpopularnijim automobilističkim forumima, pa ti je jasna razlika u vokabularu, objektivnosti i znanju..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by massa View Post
    Ti Fabija ili si slijep ili se pravis lud.Znam da je to izduvna grana,nisam retard.Mislio sam na dio grane koji je blizu poda.

Ma kenjas bezveze. Kako je drugima? Daj da vidimo kako su ostali to rijesili.
    Isto tako, svima izduvna ide do poda.
    Ako mislis da nije tako, dokazi.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ođe je limit - haha, kralj, idol, kmica, budala, crnjo, žalosni, plačko, slina..
    :lolblue:
    Tacno,tacno,to su ti nazivi.
    Ja licno nijednog vozaca nisam nazvao pogrdnim imenom jer ih sve volim na neki nacin,i iza svakog od njih stoji prica o usponima,padovima,odricanjima,trudu,
    i bilo kog od njih da upoznam-bilo bi mi vise nego zadovoljstvo.
    Iako mi sad pricamo o ovoj F1 postavi kako ne valja,a kako je nekad bilo bolje-sigurno ce se za 20 godina o ovim trkama pricati i prepricavati kako je bio "neki" Vettel koji ih je brijao redom,a imao je najjaci bolid,bio je "neki" Hamilton koji je ubitacno vozio ne postujuci protivnike,bio je "neki" Button-dzentlmen medju vozacima,bez ijednog skandala i lose rijeci za kolege,bio je "neki" Massa oko kog se nerijetko dizala prasina,i "neki" Kimi koji je bio najveci ludak od svih,boljela ga je briga za treninge i tehniku,a ove ranije navedene je drao kad je htio...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ni ja, nikad nisam takvim imenima nazvao vozace koji su normalni - Webbera, Vettela, Fisichellu, Barichella...ali LOJZEKA...???
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,201
    Thanks Thanks Received 
    3,240
    Thanked in
    1,571 Posts

a jbg moras ih razumjet da im je Alonso 2 godine zaredom obrijao idola i to u losijem autu i dokazao da su sve dotadasnje titule bile zahvaljujuci mnogo boljoj i pouzdanijoj masineriji

NSX,jedno pitanje:
    Mercedes je pocetkom sezone par puta startovao iz prvog reda,ali su im se gume brzo pregrijavale,pa ih je dobar dio grida obilazio.
    Znaci li to da je Benzov bolid bio dobar jer je imao konkurentna vremena,ili je bio los jer je pregrijavao gume-npr?
    dobar za kvalifikacije los za trku, generalno los...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

NSX, vidi se da se druzio sa vehabijalnim fejkerom, inace ne bi lupao tako.
    2005e i 2006e muBUDALA je imao bolid koji je bio i po 2 sec brzi od Ferkana, pogledaj samo Suzuku 2005-e i preticanje u 130R, i sve ce ti bit jasno.
    Onda pogledaj Maleziju 2006, Imolu...

Uz to, Renol je bio ilegalan.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,201
    Thanks Thanks Received 
    3,240
    Thanked in
    1,571 Posts

2006e je Massa bio 7 puta na podijumu(i pobijedio cak 2 trke) i na kraju zavrsio ispred Fizikele.. i pogledaj u Maleziji recimo Fizikela je pobijedio ispred Alonsa nije ga propustio sto znaci da Alonso nije bio prvi vozac, to se nije moglo ni smjelo desiti kad su Massa i najmanji u pitanju

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Reno ilegalan obje sezone, inace Alonso ne bi vidio titule. Imao je ludu srecu obje sezone, 2005. jer mu je Kimi bio protivnik, a znamo kolika je vezara i koliko je puta sjebao bolid, a druge godine da ode Ferarijev motor posle toliko vremena i to na Suzuki, tamo je TAJO objasnjavao cijeli vikend. Ali je na Interlagosu pokazao da je ubjedljivo najbolji svih vremena. To sto je radio na toj trci je van svake pameti.

Michael Schumacher. A driving skill no-one will ever see again.
    Hmm Brazil 2012 will he do it again
    I uradio je nesto slicno sa onim raspadom od bolida.

Medjutim Alonso od tada pokazuje kakva je kukavica i koliko je titula izgubio zbog nekoliko bodova. Ako Vebera radi pritisak, pomaze mu, ovoga unistava. A glava je u sportu bitna stvar. Pogotovo u ovakvim sportovima. Sto rece jednom Djokovic svi znaju da udaraju loptu i forhendom i bekhendom od TOP 50-TOP 100, glava je ta koja odvaja sampione od ostalih. Alonso jednostavno nije sampionskog kova. Nije bio ni Sena.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    i preticanje u 130R, i sve ce ti bit jasno.

Uz to, Renol je bio ilegalan.
    to preticanje je suva klasa alonsa i vrlo hrabar potez, s obzirom na reputaciju šumahera i brzinu prolaska kroz 130R..

je li dokazano za ilegalnost Renoa?

Ferarija? Vilijamsa? RBR-a?

Thanks Thanks Given 
    3,201
    Thanks Thanks Received 
    3,240
    Thanked in
    1,571 Posts

a ne okle nije bio, osim sto je u istom bolidu Prost(koji je bolji od 99% danasnjih vozaca) morao da ga udari jer bi ga ovaj pretekao i uzeo sampionat

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

to preticanje je suva klasa alonsa i vrlo hrabar potez, s obzirom na reputaciju šumahera i brzinu prolaska kroz 130R..

je li dokazano za ilegalnost Renoa?
    Pa nego sta je, posle 9. trke 2006. su im zabranili mas damper i onda smo vidjeli koliko su dobri. Ti si bas tanak sa F1, nemoj sto zamjerit' ali si stvarno pretanak za neke ozbiljne price...

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Kakav Alonso, kakav Sena, ne pricajte gluposti. Cus Sena ni u svoje pero nije bio najbolji,

Sena 20-ak polova vise nego pobjeda, najbolji za kvalifikacije, ali sto se trke tice ima tu boljih, Fetel to stize za dvije sezone.
    Reno ilegalan obje sezone, inace Alonso ne bi vidio titule. Imao je ludu srecu obje sezone,

tamo je TAJO

Medjutim Alonso od tada pokazuje kakva je kukavica i koliko je titula izgubio zbog nekoliko bodova.
    ali si stvarno pretanak za neke ozbiljne price...
    đe si jakuza kompetentni!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ada ljudi ka da je bitno ko ce vozit taj RB, da su stavili Webbera za prvog vozaca prosetao bi se do titule

sto ne mijenja cinjenicu da je Vettel odlican vozac, ali ja cu vise pamtit onu njegovu pobjedu u Monzi kad je vozio Toro Rosso nego sve ove 3 titule
    To je to, ja takođe. Jer je tu pokazao odlike vozača, sampiona, a ovamo odlike svoje mašine.
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Kimi ja reko' nemoj sto zamjerit' ali stvarno sto se znanja tice ovdje se vide neke stvari. Znaju Fabija, Petronas, M.S., NSX, brzi pas usudjujem se da budem neskorman i da stavim sebe tu, ali ako je nekorektno necu. Ti prati, citaj nas, naucices dosta svakako.
    Last edited by Jakuza; 27-11-12 at 14:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Htio sam nesto napisati, ali okle, odje pisu navijaci M.Š. koji veze sa vezom nemaju, ali baš ono ljudi ne znaju ništa o formuli I krivo mi je zbog toga, jer ima par momaka koji znaju, i lijepo je dopisivati se sa istima, ali ovi gorepomenuti sa velicanjem necega sto nije ne daju normalnu komunikaciju. Ako je ko u prilici bio da gleda uzivo trku formule 1, ja bijah srecnik pa odgledah i shvatih da su masine prevazisle vozača. Gledao sam 2007 u Hungaroringu, Hamiltona koji završava prvi, a Kimi koji je te godine u Ferariju imao lošiji bolid, vozi jednu od najboljih trka u karijeri po meni.. Iako bez ikakvih preticanja ludih, osjecalo se da treba da pobijedi, iako sam ja navijao za Mclaren tada. Vidjelo se tacno da zadnji vozac u cirkusu koji je zavrsio nije puno gori od Istog tog Hamiltona, samo je bolid u pitanju. I onda ti sve bude jasno..
    Samo bi volio reci Jakuzi nemoj da se blamiras i da upoređujes Prosta i Sennu, ovaj isti mu je ukrao 2 titule maltene. A mislim da se nema što raspravljati sa ljudima koji gledaju samo jedan put, i to svoj..I da završim sa citatima jedinog pravog racer-a ..I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. - AYRTON SENNA DA SILVA
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Quote Originally Posted by Spajk Li View Post
    Samo bi volio reci Jakuzi nemoj da se blamiras i da upoređujes Prosta i Sennu, ovaj isti mu je ukrao 2 titule maltene. A mislim da se nema što raspravljati sa ljudima koji gledaju samo jedan put, i to svoj..I da završim sa citatima jedinog pravog racer-a ..I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. - AYRTON SENNA DA SILVA
    Ma o cemu ti pricas covjece, ko je ovaj padobranac?
    Suzuka, Prost se zakucao u Senu i uzeo titulu, sledece godine se Sena zakucao u Prosta i uzeo titulu. 1:1 sto se nekorektnih poteza tice. A samo se prica o potezima NAJVECEG na kraju. Da je Prost poginio sad bi se o njemu pricalo kao i Seni. Sve je to razumljivo.
    M.S ti je objasnio vec.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Kimi ja reko' nemoj sto zamjerit' ali stvarno sto se znanja tice ovdje se vide neke stvari. Znaju Fabija, Petronas, usudjujem se da budem neskorman i da stavim sebe tu, ali ako je nekorektno necu. Ti prati, citaj nas, naucices dosta svakako.
    uh, hvala ti, a bilo me sramota da pitam..

Page 437 of 1606 FirstFirst ... 3373874274334344354364374384394404414474875379371437 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)