2 audija, 3 mercedesa, 1 bmw, 1 porsche... od 10 je 7 njemaca... i onda mi kazu da ja vozm kantu kvarljivu![]()
evo i liste:
Najpouzdaniji:
1. Mitsubishi Lancer (05-08)
2. Opel Agila (00-08)
3. Suzuki Alto (97-06)
4. Toyota Aygo (05-)
5. Honda HR-V (98-06)
5. Volvo S40 (96-04)
7. Mazda MX-5 (05-)
8. Mercedes E-klasa (06-)
8. Toyota Yaris (99-03)
10. Honda Jazz (01-08)
Najnepouzdaniji:
1. Audi RS6 (02-11)
2. BMW M5 (04-11)
3. Mercedes SL (02-)
4. Mercedes Vito (96-04)
5. Mercedes CL (00-07)
6. Audi A6 Allroad (00-05)
7. Bentley Continental GT (03-)
8. Porsche 911 (996) (01-06)
9. Range Rover (02-)
10. Sitroen XM (94-00)
2 audija, 3 mercedesa, 1 bmw, 1 porsche... od 10 je 7 njemaca... i onda mi kazu da ja vozm kantu kvarljivu![]()
Čuš Opel Agila na drugo mjesto, ona trafika sa točkovima...
u listi najpouzdanijih opel ispred suzukija honde toyote i mazde hahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahahhhahaha haahhahahahahahahaha
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Realno, bas ruzan opel
![]()
Njak Njak Njak
a kad ga je suzuki napravio...ne moze lijep biti![]()
A kako je trebao da izgleda mali Opel MPV prije 12 godina?
TAKUMI
Motori su opelovi koliko ja znam, sasija je suzukijeva
Njak Njak Njak
treba napomenut da je lista pravljena na način što je vođeno računa o tome koliko se koji model kvari, a koliko košta popravka, npr. mercedes SL se manje kvari, ali zato su popravke u krv![]()
...
sta moze da se pokvari na Agili, pepeljara?!
She is only here to annoy herself!
kako god alo OPEL hahahahahahaahhahhahahahahahaahahahahahahahaahhaha hahahahahahahahahaahahhahaahahahahahahahhahahahaha ahaha
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
pusti tu pricu ja imam veliki respect prema opelu zbog suze kojoj sam zivot uzimao kao klinac a izdrzala je 11 godina kod nas i na kraju je prodata u voznom stanju...trap prejak
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
poenta je da je medju najpouzdanijim 7 japanaca, a medju najNEpouzdanijim 7 njemaca.. that's the point
a ko je treci, ko peti, to je manje bitno
Stevane, ni fabija ti nikad nece osporiti da se BMW kvari nenormalno, samo sto je lista napravljena za najskuplje odrzavanje, a ne za auta koja se najmanje kvare - jedan kvar na M5=10 kvarova na malo auto u €
Mislio sam na sve ostalo, getribe, sasija, elektronika...
Olivere, opet nije to to, jer Vito nikad, ali nikad ne moze imat skupe djelove kao npr, RS6, ili SL...a tek XM...
TAKUMI
Ova lista je po troshkovima osiguravajuceg drushtva, mislim da tu odrzavanje ne spada, naravno ni udesi, poshto to tek ne bi imalo smisla, (ma ni odrzavanje nishta manje).
Jasno je da se kod kompleksnijeg auta ima mnogo vishe za pokvarit, ali zar se ne plati masno, upravo da se to ne bi dogadjalo?!
Dobro bi bilo i auto-industriji da se desi neki "apple", (iako ih ne volim narochito, zapravo prilichno su mi mrzni iz dosta razloga, ali poshtujem kvalitetnu i beskompromisnu izradu), da ostatku podigne ljestvicu, i to poprilichno..
Last edited by NexusVI; 27-11-12 at 16:47.
><
I hate to shatter your ego, but this ain't the first time I've had a gun pointed at me.
I hate to shatter your ego, ali ovi kazu drugacije:
Na ovoj listi se nalazi više od 450 različitih tipova vozila, a indeks je proračunat na osnovu broja kvarova, prosječne starosti vozila, pređene kilometraže i troškova opravke.
Prvi na listi najpouzdanijih vozila je jedan japanski auto. Radi se o micubiši lanseru koji je na tržištu bio od 2005. do 2008. godine.
TAKUMI
Ma, ova lista mozda znaci nekom, al ko krene rs6 da kupi ili m5 , ova ga lista nece zanimati. A sto se tice ljudi manje platezne moci, lancer treba uvrstiti u izbor sada, sibnuli su 4wd
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks