Washington - Spurs tip away -5.0 @ 1.86 pinn
Uh, bravo vule, propustih ovo, klermon odigran odmah posle gola, i ovo, ispratite s 50c
1 No 1st goal Parma v Inter Milan
(Next Goal)26/11/2012 None 3.75 To Run 2 Almirante Brown Almirante Brown v Nueva Chicago
(Fulltime Result)26/11/2012 None 2.60 To Run 3 Draw 1-1 Real Zaragoza v Celta Vigo
(Final Score)26/11/2012 None 6.50 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns Trebles 1 5.00 5.00 316.88
Dodje Monako.Malo sacekati sa Sportingom dok ne poratse kvota pa odigrati da daju go.
Sada Parmu treba igrati da ne pada iduci go.![]()
Last edited by El_Grande_VooLe; 26-11-12 at 21:33.
Atl.Rafaela - Colon 1-2
pocinju u 01:30h
Dade ga i Sporting na oko 60 min bila 1.8 kvota. Bucnuse im sada jos jedan.Probati sa malim ulogom 2.
![]()
Ja ljudi ne znam sto da radim vise da bi dobio.. Inter x2 me baca po drugi put za pare.. kuku..kakav tim ljudi gube od Parme mrtve i oni oce titulu da osvoje
Blah, bači me Plzen H1 za solidne novce.
Bijo si poziw koi se neodbija
Metalist 1
Danska u19 3+
CSKA x2
Inter x2 (po***** im se usta za vazda pi)
Sanderlend-QPR 2 3,30
Idealna prilika da zabiljeze prvu pobjedu,imaju prejaku ekipu i moraju se silne pare isplatit sto su ulozili .
Osasuna 1 ? Kvota je trenutno oko 1.9...a s'obzirom da Gijon ide tamo bez bukvalno pola tima....![]()
Vredi pokusati:
hockey Liberec-Trinec 2 @2.25
Za ekipu u gornjem delu tabele, Trinec posle 6 uzastopnih poraza u gostima mora prekinuti losu seriju, a ima li bolje prilike za to od poslednjeplasirane ekipe.
Par njih je povredjeno, nekoliko defanziaca i igraca sredine nece nastupiti, a takodje mislim da ce i odmarati dva najbolja napadaca. Gijon je trenutno 17.na tabeli, mislim da se nece preterano zamarati sa ovim kupom, ipak je opstanak i sto bolja pozicija u segundi vazniji, pretpostavljam da ce cuvati snagu za Las Palmas, sa kojim igraju na domacem terenu za 4 dana![]()
Ne znam cemu ta prica da ce QPR otcepit, mislim da sanderlend definitivno nije ekipa koja kuci gubi od zadnjeg na tabeli.
Ovo što narod gađe QPR me podsjeća na Hihon prije par sezona,kad su ga svi gađali X...
To je ono standardno: mora dobit sad! Kao prije nekoliko godina atletiko madrid ili monako prije 2 godine.
Sto se mene tice ja vise volim da ceram timove iz lige, nego da ih spasavam![]()
Zato cu fistit ovaj sanderlend iz 1-1 za koeficijent 4.25 u sporting
Guiseley - Halifax , engleska north
treba probati odje prelaz 1-2 ili 2-1....
prosle godine oba puta gost pobijedio prelazom 1-2...
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks