2-3...
2-2... Steta
2-3...
Hahahahahahaha kakva utakmica, kao đeca ne od 19, no od 9 godina.
Isti igrač dobija 2 žuta i daje autogol kod Danaca.
Lagator dobija 2 žuta u 3 minuta, drugi odma posle gola za nas.
Bijo si poziw koi se neodbija
- Veoma čudan meč, pun preokreta., može se reči šokantan. Danci su u prvom napadu postigli gol nakon čega nam je trebalo desetak minuta da dođemo do svoje igre. Uspjeli smo da nametnemo svoj tempo i Danci su bili u potpuno podređenom položaju. Imalo smo veći posjed lopte, veći broj udaraca na gol, veći broj izglednih prilika, Iskoristil smo brojčanu prednost na terenu i preokrenuli rezultat, ali smo u više nego čudnom finišu izgubili tri boda. Danska je izjednačila nakon nesmotrenosti i zadržavanja lopte duže od šest sekundi od strane golmana u kaznenom prostoru, što je bio veliki šok za naše igrače, koji su Danci iskoristili u postigli i trećo pogodak. Ipak, ako je pobjeda Finske u prvom kolu bila potpuno zaslužena, smatram da su Danci danas do pobjede došli iako nisu bili bolja ekipa,. Momci su dali sve od sebe, igrali veoma požrtvovano i danas su bili bolji od rivala. Ostaje nam da u posljednjem kolu u duelu sa selekcijom Kipra pokušamo da izbrimo plasman u narednu rundu takmičenja, iako konačan plasman na tabeli ne zavisi samo od nas, rekao je Miljenović.
http://fscg.co.me/201211232761/Vijes...-qsokoleq.html
Može li mi neko objasnit način da zauzmemo drugo mjesto, i ima li ga uopšte?
# Team MP W D L F A D P Last 5 matches H2H 1 Denmark U19 2 2 0 0 6 3 +3 6 W W 2 Cyprus U19 2 1 0 1 2 3 -1 3 W L 3 Finland U19 2 1 0 1 2 1 +1 3 L W 4 Montenegro U19 2 0 0 2 2 5 -3 0 L L
Dick Laurent is dead!
Boljević u Francuskoj?
Talentovani fudbaler bi uskoro mogao promijeniti sredinu.
Fudbaler Zete i omladinski reprezentativac Crne Gore Aleksandar Boljević uskoro bi mogao preći u redove francuskog Bordoa. Kako je našem sajtu saopštio izvor koji je želio da ostane anoniman transfer bi mogao biti realizovan u zimskom prelaznom roku, a Zeta bi inkasirala oko 1,3 miliona eura.
Boljević je za Zetu ove sezone nastupao 16 puta i postigao je dva gola. Za kadetsku reprezentaciju je odigrao tri meča, za omladinsku pet, a dva puta je igrao za mladu reprezentaciju Crne Gore.
Pored Bordoa za Boljevića je ljetos interesovanje pokazao i Verder iz Bremena.
http://cg-fudbal.com/boljevic-u-francuskoj/
Dick Laurent is dead!
Čim vidim ovoliku cifru znam da je izmišljotina.
Pa da ne može Zećo slagat ka čoek, to sam gledao i ostavio.![]()
Jeste da je dobar igrac, ali 1,3 miliona je stvarno velika cifra.
francuzi daju oko 2 miliona za kasalicu, tako da nije prevelika cifra za fudbalera koji ima 16-17 godina i za koga se zna da je veliki talenat
Prvo, još niko nije bio u banku pa vidio da je poslato 2 miliona za Kasalicu, tako da su i to medijska nagađanja.
Drugo, Kasalica je u odnosu na Boljevića, već formiran igrač.
Izgledaće kao da se gađam krtolama, ali i 500k mi se u ovom momentu čine prevelikim za Boljevića.
Griješiš, Mad dog. Boljević za 20 dana puni tek 17 godina. Takođe, slučajno znam cifru za igrača (a fora bi bilo da je ta cifra nepotpuna, već da toga ima još, što je moguće) koji je u vrijeme dok su pare lijegale na račun bio nešto stariji i nikako formirani igrač. Ništa više ne mogu reći, ali mogu da je ova cifra za Boljevića potpuno realna. Muka mi je sad da tražim jedan moj post od prije par mjeseci, ali mislim da sam pretpostavio da će Zeta za njega uzet 1,5 miliona. Ipak, 1,3 mi djeluje realnije.
Dick Laurent is dead!
Stvarno bi dobro bilo da se ovo obistini.
Deserve's got nothing to do with it.
Samo mi nije jasno kako misle to izvest, jer momak ima još godinu dana do punoljetstva. Pravilnici UEFA i FIFA su vrlo strogi po tom pitanju.
Dick Laurent is dead!
Ok, moguće da griješim, ali onda samo Zeta prodaje igrače po tim cijenama.
Iz naše, a i liga okolo (govorim o klubovima sličnog ranga) se ide za puno manje pare.
I čekajte, što je konkretno napravio taj momak do sad?
Dao 2 gola za pola godine u klub? Koliko je dao za omladinske kategorije? Koliko je igrao za A selekciju?
Gledao sam igrača i talenata, ali u ovoga momka najmanje vjerujem od svih nada našeg fudbala. Ništa lično, ne poznajem momka.
Last edited by Mad_dog_KO; 23-11-12 at 23:32.
prije mjesec dana je bila prijateljska sa omladincima iz austrijom i dao je gol
Suma jeste malo nabudzena ali momka smataraju talentom (ne mi, no strani skauti koji su ga gledali) a talenti koshtaju...
Sve preko 500k eura bi bilo predobro i ako neko ponudi meleon treba da se biju nogama u prkno i da prihvate ponudu inache ce se ugasit kao klub jer centa nemaju, tachnije Radojica ne daje.
Njega treba da kupi sad neki klub sa dobrom skolom i pravilnim radom sa mladim igrachima, idealna bi mu bila Holandija, tamo uz dobar pristup i rad mogao bi debitovat za godinu dana, mnogo brze nego u bilo kojoj drugoj ligi.
Jedan primjer. Matiju Nastasića je Fiorentina kupila u decembru 2010 kad je momak imao 17 godina i 7 mjeseci za 2,5 miliona eura. Pri tom je važno napomenuti da je za prvi tim Partizana odigrao ukupno 0 (slovima nula) utakmica, minuta, sekundi, stotinki ili čega god hoćete.
Inače, zbog maloljetnosti je vraćen u Teleoptik na pozajmicu tih pola godine, ali više ne kao igrač Partizana već Fiorentine.
Kad je Boljević u pitanju, on je zapao za oko skautima na pretkvalifikacionom turniru kadeta u Podgorici đe je odskakao od svih naših igrača, a ne zaboravimo da su u tom timu bili Nebojša Kosović i Marko Janković. Baš se na ovom forumu pisalo samo o njemu. Dao je gol Špancima i odmah se pojavilo interesovanje madridskog Atletica. Ljudi, on tek treba da napuni 17 godina. Ne zaboravite to. Da je 20 dana mlađi imao bi prava nastupa za kadete.
I da. Slažem se sa Obeom u vezi sa Zetom. I ne važi to samo za Zetu, već za sve naše klubove. Prodaja igrača je preduslov opstanka klubova a ovako veliki transferi su spas. Zato sam neđe napisao da Budućnost treba da isforsira malog Cmiljanića jer će im se sve s kamatom vratit i omogućit klubu da normalno funkcioniše.
Last edited by amnesiac; 24-11-12 at 08:38.
Dick Laurent is dead!
Da ne quote-ujem pojedinačno.
Obelix, to sam ja i reko, ova cifra je naduvana, a znajući koliko Francuzi premjere svaki cent, ne vjerujem da će dobit više od pola miliona.
Amnesiac, nadam se da ti je jasno da samo činjenica da pored imena Nastasića stoji Partizan, a pored Boljevića Zeta značajno mijenja i cijenu i šanse za transfer.
xxxxxx007, malo bolje čitaj prije nego odgovoriš.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks