Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by D.S. View Post
    Da, ali ti ovako ako pogodiš fiks sigurno ostaje +55, a po tvom sistemu profit je ili 0 ili 86.
    Znači, rizikuješ sa igrom druge utakmice zbog tih +30, ako ne dođe gubiš i onih sigurnih 55.
    Slazem se, zato sam i napomenuo da se efekat postize ako pogadjas i taj drugi par. Ako to uradis na par 1 sa kvotom od npr, 2.5, mozes da podignes dobitak kao sa pogodjenom kvotom od 3.6, a to ti je vec uvecani dobitak od 40%, fina cifra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://imageshack.us/f/4/dsc0056qlw.jpg/

Eto mi danasnjeg tiketa. Pogodio sam Rostov sa kvotom od 1.55, i da je dosao shinnik dobitak bi bio kao sa pogodjenom kvotom od 1.76. Ali posto nije dosao drugi par ostao sam na 0. Nekad prodje, nekad ne, ali ako vec znam za kvotu od 2.5 koja ce doci, necu da rizikujem dobitak za nikoje dodatne pare.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Panzerfaust View Post
    Pa jeste, ali ce u tom slucaju dobitak biti samo 55 jer si uplatio 100 na kvotu 1.55, a ovako 86 na uplacenih 100, sa oba tiketa.
    ja sam potpuno razumio tvoju teoriju, ali razlika izmedju singla sa kojim dobijas 55e i ove tvoje varijante je u tome sto da bi dobio 86e moras da pogodis JOS JEDAN dogadjaj, zar ne? moze glavni fiks da "dodje" a ti si na nulu .
    da ti pomognem, sa ovim "drugim " parom koji igras 0-2 2-3 a na oba znaka je kvota 1.85 (50 -50% znaci) - povecavas rizik za 50%, a dobitak ti je u samo jednoj varijanti veci 20%, u drugoj je dobitak 0.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

A ako promasis i tu kvotu 1.30 (ili 1.40-50 nebitno) sjeba si sve,ne vidim ja tu neku sigurnu zaradu...nije lako pogodit ni tu malu kvotu,nema sigurnog meca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1 Slaven Belupo & Over 2.5 NK Lokomotiva Zagreb v Slaven Belupo
    (Result / Total Goals)
    23/11/2012 None 8.00 To Run
    2 3 Goals Besiktas v Akhisar Belediye
    (Exact 1st Half Goals)
    23/11/2012 None 8.00 To Run
    Multiples
    Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns
    Doubles 1 1.00 1.00 64.00

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima zeta

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Slazem se, zato sam i napomenuo da se efekat postize ako pogadjas i taj drugi par. Ako to uradis na par 1 sa kvotom od npr, 2.5, mozes da podignes dobitak kao sa pogodjenom kvotom od 3.6, a to ti je vec uvecani dobitak od 40%, fina cifra.
    razradjivanjem nekog dogadjaja u svim varijantama (a to 0-2 i 3+ jeste) samo gubis. kladionice rade sa payout-om od 85-93% i ta razlika do 100% je tvoj gubitak. kad bi ja i ti sad bacali novcic i kladili se to bi bila kvota 2.00 , dvije mogucnosti kvota 2, tri mogucnosti kvota 3. u kladionicama je to kvota 1.85, mozes naci i 1.9 - ali je sigurno gubitak. nadam se da me razumijes sto hocu da ti kazem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I to stoji da moras da pogodis i drugi par, ali zar mi ne igramo klandzu da bi pogodili, a ne promasivali? A taj drugi par ne igras nasumice, vec tipujes na varijantu koja ce pre doci i na nju stavljas vise novaca, tj. ocekujes dobitak. Mnogo puta mi je za taj drugi par dosla kombinacija npr. za americki fudbal 1&vise, gde su kvote od 2.3 na nadalje i tada se prilicno oseca ovaj efekat.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

I to stoji da moras da pogodis i drugi par, ali zar mi ne igramo klandzu da bi pogodili, a ne promasivali? A taj drugi par ne igras nasumice, vec tipujes na varijantu koja ce pre doci i na nju stavljas vise novaca, tj. ocekujes dobitak. Mnogo puta mi je za taj drugi par dosla kombinacija npr. za americki fudbal 1&vise, gde su kvote od 2.3 na nadalje i tada se prilicno oseca ovaj efekat.
    ja sam se ukljucio u pricu jer sam kapirao da savjetujes pobjedonosnu kombinaciju i pominjao si matematiku, a da kladionicu igramo da bi pogodili - to je tacno.
    kad imamo kvote 1.85 1.85 to je fifti fifti vjerovatnoca sto se pomenute matematike tice, a sad to sto bi ti pomalo da ovo svedes na matematiku a pomalo na kockanje...
    uglavnom, neces naci taktiku da dugorocno nadmudris kladionicu matematikom. progresija (duplanje uplate na jedan te isti ishod) moze da donese dobitak, al je potrebno mnnoogoo para i kombinacija na sve strane.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moj fix za ujutro u 06:30 Gamba osaka - Tokyo 1. Kvota je 1.50
    Gamba osaka mora da dobije kako bi se spasila, a ovom Tokiju nista ne treba.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    ja sam se ukljucio u pricu jer sam kapirao da savjetujes pobjedonosnu kombinaciju i pominjao si matematiku, a da kladionicu igramo da bi pogodili - to je tacno.
    kad imamo kvote 1.85 1.85 to je fifti fifti vjerovatnoca sto se pomenute matematike tice, a sad to sto bi ti pomalo da ovo svedes na matematiku a pomalo na kockanje...
    uglavnom, neces naci taktiku da dugorocno nadmudris kladionicu matematikom. progresija (duplanje uplate na jedan te isti ishod) moze da donese dobitak, al je potrebno mnnoogoo para i kombinacija na sve strane.
    Naravno, sve kritike i pojasnjenja su dobrodosla, ja sam izraz "matematika" vise koristio u figurativnom smislu, a ne suvom teoretisanju. Kao sto rekoh kladionicu nisam igrao 10 godina do pre 2 meseca, a po svemu sudeci cu je i bataliti dok sam blizu nule, jer sta god pokusao, kladionice su to vec predvidele, a imao sam srecan niz da se iskobeljam iz pocetnog minusa.
    Last edited by Panzerfaust; 23-11-12 at 18:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajmo Lokomotivaaaaaaaaaaaaa
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako dodje lokomotiva bice para

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Начи и Пантелае са вама свим органом типа срце да локомотива из Хрваца дође 1.
    Ова криза типа економска меје натерала да кренем да типуем пре рока:

Сент Етјен- Го они-го ми
    Славиа Праг- 1
    Бреда-Трибунал(Хашки)- 1 (овим путем љубац за све генерале)
    6.79
    Шта ћу кацам расан! Љубац од Пантелиног фена!

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post

Kaha Laboral 2 kvota 3.60
    a dje protiv Zalgirisa ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lokomotiva odradila Slaven lagano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo jedna caka od mene za kladionicare kad smo vec kod nekih sistema i teorija zavjere. Ukoliko ste sigurni da neka utakmica dolazi 3+ i odlucite da je singlirate. Odvojite jos malo para i singlirajte 2+ pp i 2+ dp . I bicete u kolko tolkom vecem plusu A ako ne dodje 3+ opet ima sanse da se kolko tolko spasite, primjera dosta puta mi se desavalo da igram 3+ , 1-1 bude u 10min i tako ostane...
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Tesko ces moci da ostvaris neki veci dobitak sa tim sistemom od 2 tiketa...jbg, 200-300 din nije vredno sekiracije hoce li ili nece. Ja ti predlazem sure bet, procitaj malo o tome na netu, ko je posvecen i ima love za pocetni ulog, moze da bude na dobitku mesecno, pa da kazem do 300e max, sve zavisi od pocetnog uloga (banke). Ali napominjem, to je siguran dobitak, nema gresaka i sl. Ja sam to ranije igrao, mada ne bih kretao u tu pricu ponovo bez banke od minimum 8.000-10.000e.
    EDIT: Obracam se clanu pod nickom Panzerfaust

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

hvala onome ko je preporucio lokomotivu :-)

Inace ako jos neko zna ovih caka neka rokne :-)
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ako vec moram caku da vam pricam...

Nadjite tim koji igra cesto X na kraju ... neki na sredinu tabele,al za ovo morate imat dobro finansijsku potporu... Nisam siguran kako sa parama ide al recu otp dok se ne sjetim tacno !

Igrate ovaj vikend 10e taj tim na X = ako dodje imate 32e recimo
    Ako ne dodje igrate sledeci vikend 20e, pa onaj tamo 40e,pa ako ne dodje 80,pa 160..jedno mmora odigrat x a kad odigra x vi ste uvjek u plusu i sve ste vratili... eo recimo 10+20+40+80+160e ulozenih dosad je je 310e a vi dobijate sa 160ex3.20 kvota (koliko je obicno na X) 512e

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E Kotoraninu kako si neiskusan,predlazes rupu bez dna... Za maler oce da ufati da 10 kola ne dodje X, a svako sledece kolo je agonija, pauza izmedju kola depresija , brisi taj post u korist ovog naroda
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Masinac ajde pali odavde svega ti. Ovo je za strpljive i one koji mogu stavljat na singl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bvasecki View Post
    Tesko ces moci da ostvaris neki veci dobitak sa tim sistemom od 2 tiketa...jbg, 200-300 din nije vredno sekiracije hoce li ili nece. Ja ti predlazem sure bet, procitaj malo o tome na netu, ko je posvecen i ima love za pocetni ulog, moze da bude na dobitku mesecno, pa da kazem do 300e max, sve zavisi od pocetnog uloga (banke). Ali napominjem, to je siguran dobitak, nema gresaka i sl. Ja sam to ranije igrao, mada ne bih kretao u tu pricu ponovo bez banke od minimum 8.000-10.000e.
    EDIT: Obracam se clanu pod nickom Panzerfaust
    Hvala xD. Dobra fora

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Evo ako vec moram caku da vam pricam...

Nadjite tim koji igra cesto X na kraju ... neki na sredinu tabele,al za ovo morate imat dobro finansijsku potporu... Nisam siguran kako sa parama ide al recu otp dok se ne sjetim tacno !

Igrate ovaj vikend 10e taj tim na X = ako dodje imate 32e recimo
    Ako ne dodje igrate sledeci vikend 20e, pa onaj tamo 40e,pa ako ne dodje 80,pa 160..jedno mmora odigrat x a kad odigra x vi ste uvjek u plusu i sve ste vratili... eo recimo 10+20+40+80+160e ulozenih dosad je je 310e a vi dobijate sa 160ex3.20 kvota (koliko je obicno na X) 512e
    Ovo je vec bolest

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Masinac ajde pali odavde svega ti. Ovo je za strpljive i one koji mogu stavljat na singl
    Samo kazem ljudima da ne ulaze u tu pricu... Mnogo je opasno...
    ---Chelsea Fc---

Page 2962 of 4707 FirstFirst ... 1962246228622912295229582959296029612962296329642965296629723012306234623962 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks