Lokomotiva 1
Gostima fali 7-8 igraca
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Lokomotiva 1
Gostima fali 7-8 igraca
meni je ova jedinica na lokomotivu najsigurnija za sad! a sto se ovog meca tice ne treba trcat...moje misljenje je da ce doci taj x no evo vidjecemo!
Fortuna - Hamburg 2, @2.40
Who let the dogs out
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
poklon za danas jes da se rijetko dje moglo uplatit
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
sto si na ovaj drugi igra?![]()
hahaha![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne bi se zalecao na te hrvate ne znam zasto...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
sutjeskoj igraju 93/94 igraci 90% ako ima dje da se uplati grgajte![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
lokomotiva ima da ih razdere Slavenu fali 8 igraca
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
teleoptik - radnicki x2
ja ispostovah pa da vidimo
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sutjeska bez Janjusevica (GK), Djurovica (stoper), Perosevica (bek/krilo), Jovovica (vezni). Janjusevic proslu protiv Jednistva dobio zuti, pauzira sad, Djurovic istu utakmicu dobio crveni (dva zuta), Perosevic povrijedjen, Jovovic sa reprezentacijom. Od ranije Isidorovic - lom noge u revansu protiv Zete, Krivokapic - suspenzija. Za Zetu ne znam ko igra/odsustvuje. Sve ukazuje na 1, kvota u Lutriju 2.45 po parovima, da li je pala, blokirana sta li vec, ne znam, jos nisam isao da vidim. Ja sa manjim ulogom igram Zetu, koja definitivno mora da se mice sa dna tabele.
edit: sad sam iz lutrije, blokirana zeta-sutjeska.
Last edited by useruseruser; 23-11-12 at 15:42. Reason: ,...
sad sam i ja iz klaioNICA ne moze se zeta nidje uplatit...jedino preostaje ko ima nalog na BET 365 da tamo ceka dako postave...
Evo da podelim sa svima koji imaju malo vremena i strpljenja da analiziraju taktiku koju sam osmislio da bih se vadio iz minusa u koji sam zapao kao novopeceni kladionicar, a pride i zaradio. Uverite se, vredno je truda. Radi na principu da ostvarite dobitak veci od stvarne kvote koju ste pogodili, ali ima i negativnu stranu da postoji mogucnost da ostanete na nuli iako ste pogodili par. Na takav nacin mozete postici povecanje dobitka za 10-50%, sto svakako nije zanemarljivo. Naime, izabere se jedan tip, nazovimo ga fiks, koji morate pogoditi, pri cemu u zavisnosti od njegove velicine srazmerno raste i povecanje dobitka, ali u principu sve preko 1,35 postize efekat. Taj par odigrate na dva tiketa, a za drugi par izaberete neki tip da ujednacenim kvotama, za sta su idealne u/o igre, mada se mogu izabrati i igre sa 3 ishoda, kada je povecanje dobitka vece, ali sansa za dobitak manja. Za primer cu uzeti da drugi par ima dva ishoda, posto je lakse za razumevanje. Taj drugi par takodje odigrate na dva tiketa sa oba moguca ishoda, uz gore pomenuti takozvani fiks, ali novac rasporedite tako da na manju verovatnocu ulozite tako da ste na nuli, a na vecu verovatnocu da ste u dobitku. Kako bi bilo jasno, evo primera sa fiksom 3+, i drugim parom sa ishodima 0-2 na tiketu 1 i 3+ na tiketu 2:
tiket 1 tiket 2 igra 3+ 0-2 3+ 3+ par 1 1.55 1.55 par 2 1.85 1.85 kvota 2.87 2.87 ulog 35 65 dobitak 100.36 186.39 pogod. Kv 1.00 1.86 povecanje 0 posto 20 posto
Dakle iz ovoga se vidi da iako ste prakticno pogodili samo par 1 sa kvotom od 1.55, mogli ste da podignete dobitak od 186 sa tiketom 2 na ulozenih 100, a to je povecanje od cak 20%, dok ukoliko je prosla varijanta sa tiketom 1, podigli ste 100, odnosno ostali ste na nuli. Jos je drasticnije povecanje ukoliko je par2 sa tri ishoda, kada odigrate 3 tiketa-sa dva mozete biti na nuli, a na jednom u dobitku. Predlazem da se napravi tabela u excelu, kako bi sami mogli izracunati to povecanje i rasporediti ulog. Naravno moguce su razne modifikacije, npr. da se za fiks odigraju dve razlicite igre, pa cak i ako promasite jednu mozete biti na dobitku ili nuli, ali Vam se onda mora potrafiti par 2. Naravno da bi sistem funkcionisao, potrebno je da uz par 1, pogadjate i par 2, jer cete samo tako biti na dobiti i osetiti pravi benefit ovog sistema, u kome je potrebno strpljenje.
"Matematika" je ovde, komentarisite i pitajte ako sumnjate, ali sam isprobao na svojoj kozi.
Last edited by Panzerfaust; 23-11-12 at 18:12.
JA dva puta procitah a opet ne kapiram u potpunosti kako treba da izgledaju tiketi xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Zar nije lakse uplatit ulog sa oba tiketa na taj jedan mec koji moras pogoditi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa jeste, ali ce u tom slucaju dobitak biti samo 55 jer si uplatio 100 na kvotu 1.55, a ovako 86 na uplacenih 100, sa oba tiketa.
Kaha Laboral 2 kvota 3.60
I don't get lucky. I make my own luck.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks