Opet kenjas.
Opet kenjas.
TAKUMI
Brazil osvaja Hamilton, a radosni i žalosni će se pocukat vjerovatno na prvoj krivini.
Pa valjda Domenicali zna bolje radi li mu mjenjac ili ne :lolblue:
Inace:
Bivši Renaultov vozač Nelsinho Piquet vjeruje da bi Fernando Alonso već osigurao naslov svjetskog prvaka 2012., a da umjesto Ferrarijevog bolida vozi bijeli Sauber ili zlatno-crni Lotus.
"Ferrari je gori od ta dva bolida, ali Alonso ponekad radi čuda."
znaci u nedelju ce da bude ludilo... kisa najvjerovatnije.... samo da se bas ne iskomplikuje da moraju da odlazu start trke ili je prekidaju...
Uf, nedajBoze da se umanji njegov komentar.
TAKUMI
F1 Racing urednici su takvi smradovi i Ferrari-mrzci da je to nevjerovatno.
U svaki tekst ubace nesto protiv Alonsa,Ferrarija,Montezemola,da meni to postaje smijesno.
Imaju pravo.
TAKUMI
Nisu samo oni... na svaki portal se smiju MUBUDALI...
Slina... ona prava...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
RB je trenutno jaci jer lakse drijesi kesu,dok Ferrari igra na kartu popularnosti i tradicije.
Sad npr Pirelli doprema gume za iducu sezonu,koje ce imati znacajan uticaj na aerodinamiku,a koje ce moci da testiraju samo slabiji timovi.
Glavno pitanje:Koji od jacih timova ce profitirati od testiranja "fenjerasa"???
da ne bude da hamilton i pike i jos neki jedino tako misle...
http://f1racing.com.hr/formula-1/but...ise-od-vettela
rekoh li ja da ga niko ne voli![]()
She is only here to annoy herself!
Osim ako nije osvojena krađom ili nekim kerefekom (tipa cukanje direktnog konkurenta u stilu Šupkahera), titula je zaslužena. Naravno, podvig je daleko veći ako osvojiš titulu sa bolidom koji nije najjači. Mada je taj Ferrari treći bolid po brzini i prvi po pouzdanosti, ne znam što ajvane ljude ko da vozi trotinet. Alo ljudi, pa pričamo o Ferariju a ne o HRT-u.
Ali titula je titula, daj više batalite da prosipate te filozofske priče ko je što zaslužio... da taj isti Alonso nije špijunče i pakšuljan, možda bi sad vozio u nekom jačem timu od Ferarija i osvajao titule. Ali ali ali.
Ko osvoji najviše poena na kraju, a pri tom se držao pravila (ili nije dokazano da ih je kršio), zaslužio je titulu. E sad je samo pitanje koliki je to podvig npr. za RB koji ima dominantnu mašinu. Ali opet mi je odvratno da ljudi sude o Fetelu da nije top vozač zbog kola. Ista je stvar sa Šumaherom - vazda će se nać neko da ospori njegove titule jer je Ferarri tad imao najjače auto. Ali iza njega, pored nekih kontraverzi, stoje titule. Isto tako iza Fetela.
A da bi provalili ko je koliko dobar vozač, morali bi da imamo jednake uslove (tj. identične bolide). E što bih to volio, neki "veliki" vozači, koji nemaju pobjeda koliko Šumaher i Fetel zajedno titula, bi i dalje ostali "veliki"
Eto se malo isprduljecah. Naprijed Meklaren, podrška za ludog Kimija, a ovi ostali kako god oće.
Mitro..jedino sto ti je dobro je sto navijas za Inter...![]()
Mercedes konstantno napreduje.
Sad su zakljucili da je daska najbolji materijal za prednje krilo.
Pa ako imate kakvu peticu sto vam je ostala od šalovanja, šaljite Bronu.
To ti je safe prilikom prevoza.
TAKUMI
A znam.... Ironija.
Sent from my GT-I9300
Alonso je jedna obicna svraka
Sent from my Htc Sensation
Sate sate sate
Welcome to club.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks