i9ma neka masina koja je napravljena specijalno za ciscenje motora...koja radi na slicnom principu vjerovatno...ali je to citavo postrojenje a ne samo sprej... i kazu ljudi da je razlika ocigledna kad to odrade, ali da neki period nakon toga se sve to pokaze na drugim djelovima motora, i da su samo vise stete imali na kraju nego koristi... ako su lagali mene, lazem i ja vas![]()
da nema ko malo spreja za ciscenje MAF-ada ne trazim po gradu i kupujem bocu cijelu radi 0.5ml
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
dje cu povesti kola da mi nasteluju farove, tj snop svjetlosti ? radi li to onaj mrakovic na konik ?
radulovic, sarovic, ja mislim da i on radi ... uglavnom vecina elektricara ~5e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zna li ko shto moze ovo bit: Ponekad kad ocu da se uparkiram bochno, kako krenem da savijem volan u jednu pa onda udjem dupetom i onda savijam kontru da uvuchem i prednji kraj, ne micajuci nogu sa kvachila pritisnem kochnicu i na nju neshto pochne da vibrira + shto nece uopshte ili vrlo slabo ukochi. I to traje par sekundi dok se to samo od sebe ne "otkochi".. Posle toga sve radi normalno.. Shto se kochnica tiche, auto dok se vozi kochi potpuno normalno i radi sve kako treba.. Zamijenjene su prednje disk plochice kao i diskovi.. Fabia, glasni se. Ostali takodje naravno. Svako mishljenje je dobrodoshlo.. Znachi ovo mi se desilo jedno par putah.. Ne znam shto moze bit.. Znachi SAMO i iskljuchivo kad smotam volan kad ocu da se uparkiram i to u ruckwarts !
Pozdrav, treba mi info dje ofarbati auto u pg, tj samo vrata?
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Cogli occhi pieni di malinconia
vrlo lagano , napravi se od lima ovako http://www.windowsmediapc.co.uk/t4/u...GR3-750032.jpg i fino ga blokiras tj. zatvoris
http://www.bhtuning.com/blokiranje-e...a-t-57712.html
To bih probao posto vozim jednu ragcinu xD
1.9 sdi pa da vidim sto ce bitD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Fabia, auto ima ESP. Ok, hvala.. I da, francusko je auto.. Nije me blam da se vozim u Peugeota, zashto da me bude blam? Kad skupim para za bolje, vozicu se u bolje i novije..
Sledece shto mi je na umu je ili Honda Accord ili Mazda 6... Rachunam da cu kupovinom jednoga od ovo dvoje rijeshit dilemu oko toga shto valja vozit a shto ne... Do tada, vozicu shto ti velish francuska go*na
Nadjoh misljenje nekoga na internetu vezano za blokirane ERG-a...
Mnogi ce ti reci da ga slobodno zatvoris i da nece biti stete, a da ce pri tom bolje vuci. Cak i dosta "majstora" ce ti isto reci, ali...
Posle dosta polemika i svega i svacega sto sam procitao po raznim forumima, konsultovao sam jednog lika (koga sam slucajno upoznao) koji je inzenjer i specijalizovao kompjutersku dijagnostiku u nemackoj (ozbiljne skole zavrsio), i on mi je rekao da zatvaranje (blokiranje) EGR ventila nikako nije dobro iz vise razloga, od kojih su dva bitna: nedovoljna zagrejanost smese na ulazu u motor i pogresni podaci koje dobija racunar (pa samim tim i pogresan rad istog), sto rezultira kracim vekom motora i drugih bitnih sklopova i uredjaja vezanih za funkcionisanje istog. Iste informacije sam kasnije cuo od jos jednog visoko skolovanog masinca.
Ispravan postupak bi bio redovno ciscenje EGR ventila, a nikako blokiranje.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks