zato ti i rade...jer je blokirano da druge aplikacije moguda pristupaju slikama kontakata koje su sinhronizovane sa fb...
Ja sam ih pridružio kontaktima, nemam FB nalog.
Operativni sistem mi je ICS, verzija 4.0.4, a HTC Sense 4.1.
Послато са HTC One X користећи Тапаток 2
zato ti i rade...jer je blokirano da druge aplikacije moguda pristupaju slikama kontakata koje su sinhronizovane sa fb...
ja skinuh neki photo unlocker... al meni ne radi..veli vazda baza zauzetaprobaj kasnije
![]()
ljudi potrebna mi je pomoc, mozete li mi preporuciti koji je najbolji ROM za HTC desire S?? unaprijed zahvalna![]()
eto imam desire hd, pa znam ponesto, hardver je skoro isti... Dakle sve zavisi od tvojih potreba, sta trazis od roma... Ja licno sam koristio Ice Cold Sandwitch 8.6 i Jelly Time, sad planiram da probam neki od Venomovih romova, jer oni imaju Sense 4.1.
podjes na XDA i vidis na kojoj temi ima najvise postova, i taj je vjerovatno najbolji![]()
(nečitko)
ja sad koristim venom sa 4.1 sense.... razbija kako radi... stabilan, brz, baterija nikad duze trajala nije... ima par bagova, ali nsita sto mi smeta
sta baguje, cisto me zanima?Ja sam ipak prioritet dao jelly bean-u, cak su ubacili i neke cake sa 4.2 (tipa nova kamera i nova tastatura)
(nečitko)
Kamera mi se baš sviđa. Malo sporije okida, ali prečice i meniji su sada čisti, a ima i panorama mode
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
cuo sam da ovo sve moze i Siri
...not!![]()
(nečitko)
najbolji update za s2 koji je
mnd ma fman f
1.Koliko to instaliranje traje vremenski??
2. Sta dobijam sa rutovanim telefonom?
3. Mob mi je pod garancijom pa vjerovatno istu gubim ako to uradim, da li neko radi to u gradu?? (pg)
4.i jedno misljenje vezano izmedju dzindzerbrda koji sam imao prije ics-a. Bio je odlican. Verzija 2.3.5. ne sjecam se da mi se galaksi s2 zakocio. Od kad sam na ics 4.0.3 to je skoro redovna pojava. Dosta aplikacija zakoci. Stvarno sam popizditis u vezi toga. Ima li ics kakav update ?? Klikam na rucno azuriranje ali govori da nema a na net vidim da ima ics 4.0.4 pa se pitam kako nije dostupan meni,obicnom smrtniku???
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
neki YT downloader koji radi///
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Isto pitanje. Ima ona pocket aplikacija, al to uopste nije to!
@Connect
1.Instaliranje traje 5 minuta (cista instalacija), download zavisi od inteneta
2.Dobijes potpunu otvorenost da radis sa softwerom telefona sta ti volja
3.Ne znam za ove nase baljove, ali android je open source tako da ne gubis garanciju
4.To ti moze neki ROM da promjeni..
gubi garanciju ako mu se onaj Count poveca tj. ako nije Nulla
mada ako je u pitanju S2 to se lako regulise i resetuje na nulu
ps. connetc vrati se par stranica nazzad , postavljao sam ja 4.0.4 official za S2 , imas i linkove i upustvo i sve a josgh uz to imash i google pa malo istrazuj![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Siux i Stivi zahvaljujem na odgovorima.
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Stavih Nova launcer , kako siba tel , pa sad mi je sense jedno smece u odnosu na ovo
A sve zivo moze da se customizira
Sent from my Htc Sensation
Last edited by nimfa; 28-11-12 at 08:04.
Sate sate sate
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks