meni bas nije jasno sta oni rade sa ovim cijenama.
covjece a8 novi fullirani je oko 110 hiljada.
Ovo ili lupaju cijene, ili je ovo cijena sa lizingom i uracunatom kamatom nakon pet godina hahahah
wtf
Auto jeste full totalni i izgleda bruka ali ovo ne smije da bude preko LUPAM 70.000
Originally Posted by my name is ...
3.0 TDI quattro 204PS 7-speed S tronic Ł43,465.00
3.0 TDI quattro 245PS 7-speed S tronic Ł45,005.00
3.0 BiTDI quattro 313PS 8-speed tiptronic Ł49,760.00
96.000 eura je 77.000 funti
i racunaj na svaki od ovih moze da se doda jos oko 10.000 funti opreme ako i toliko
mada oni su krcati opreme sa raznoraznim paketima. OVih 10.000 pominjem ako ides u audi exclusive pa trazis raznorazne šare fejk drveta itd..boju kože, boju konca, nastavke auspuha, ekrane na naslonima i ostale zajebancije
opet ni blizu cijeni weltauta
Last edited by aCid_cOokiE; 20-11-12 at 15:48.
sto se welt auta tice ja kad sam se cima za neko vozilo ovako je bilo:
bio je 14.500 pa mi je ovaj prodavac rekao da moze max 400 eura dolje. ja zovem druga koji radi u Roksped i on podje samnom,,,kolko moze ovo za moga prijatelja - 13.500 najkrace. a moze vala jos manje ....ajde moze 13.000. i tako to ide. s tim sto tamo ne bih kupio auto trika nema.
ko ima pare neka da oglas i zapne cekalicu - evo svaki dan se nekeo auto u bescijenje daje jer su ljudi mrtvi duzni.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ada r8 spyder je reklamiran za 150.000 eura ...pa za koliko je prosao![]()
za koliko?![]()
She is only here to annoy herself!
Bio je Golf VI GTD polovan 42 000 eura. Imam dokaz.
TAKUMI
Vidio ovaj Allroad.. Nije zdravo koliko dobro izgleda!
....
nije los!
Zna li neko najbolji otpad za djelove za audi a3 1996 god? hvala
Za taj auto najvise djelova ima Uzelac, ali nije povoljan.
TAKUMI
Karavan koji u Audiju opisuju kao visokoperformansni auto za svakodnevnu upotrebu ima savršen balans između agresivnog izgleda i elegancije.
Ni prednji ni zadnji dio vozila ne krije sportsku orijentaciju, a točkovi su prečnika 20 inča.
Kabina je pravi dragulj, čak i kad se radi o Audiju, sa kombinacijom vrhunskih materijala i sportskih elemenata, kao što su školjkasta sjedišta i u dnu zaravnjeni volan.
Za zabavu i informacije se brine MMI navigation plus sistem, a kao nadgradnja se može naručiti head-up displej, Bang & Olufsen audio sistem sa 15 zvučnika i internet konekcija.
Pokretačka snaga je twin-turbo 4.0 V8 motor koji proizvodi 560 konja i 700 Nm. On je povezan sa osmostepenim tiptronic mjenjačem i quattro pogonom na sve točkove.
Sve ovo je rezultiralo izvrsnim sposobnostima ubrzanja, pa RS6 Avant od 0 do 100 km/h stiže za 3,9 sekundi i dostiže maksimalnu brzinu od 305 km/h (sa opcionim paketom Dynamic plus).
Prosječnoj potrošnji od 9,8 l/100km doprinosi start stop sistem i deaktivacija četiri cilindra.
RS6 Avant će u prodaju na ljeto, po cijeni od 108.000 eura.
Last edited by Randy Orton; 06-12-12 at 16:58.
da se kladis da mu to moze biti prosjecna npr u njemackoj ?
naravno penzoske voznje
shvati da napredujemonpr novi m5 je 3x brzi od tvog a garantujem da moze da trosi 30% manje
novi s4 iz fabrike ide 4.3 sekunde do stotke. Gdje ja potrosim 16, on ce 13
penzoske voznje i moj trosi 7.5 na otvoreno pa mu pise prosjecna 14.5 u katalog, jednostavno fabrike se danas utrkuju koja ce sto vise da nafrizira podatke, ljudi koji su imali E39 i E60 i sad F10 kazu da E60 trosi najvise E39 osjetno manje a F10 mrvicu manje od E39...ali mrvicu manje nije 5 litara manje nego mozda pola litra litar
jos malo, samo jos malo...
nikakav supercharger tu ne pomaze![]()
pomaze itekako, sa stage 2 je brzi od F10 i to osjetno(osim u sami start jer F10 ima TC)vise snage manje mase itd. cista fizika
bogami moze fino da ide sa tom zveckom pride...
ovo je stage 1...
i kad se ocekuje taj zvijuk?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks