Imao sam isti problem na moj e46, kao sto rece fabija, GM modul, ja sam to kod rašovića odradio - 50e
i ja imam problem sa daljinskim zakljucavanjem al na seat leon 2001. ploca sa baterijom ima kontakt,i stalno gubi signal... svaki savjet mi bi dobro dosao. jedan kljucar mi je trazio 70e da mi da nov kljuc od fabie original,samo da programira na moje auto
Naguraj nekog papira u daljinski da drzi kontakt
Njak Njak Njak
Kod Rasovica u Masline.
TAKUMI
Ljudi, dje je naj jeftinije kupiti ksenon sijalicu D2S 35W jer mi je desna malo potamnila?
oko 300-350 eura (kaze net).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Najpovoljniji su ovi https://forum.cdm.me/showthread.php?...za-auto/page25 imaju prodavnice i Baru i Podgorici..
ajmo majstori da vas vidimo...
mozda sam nedje ranije pisao da imam problem sa 159 i tada sam to rijesio...makar se nije desavalo do danas, tako sto sam skinuo egr...ocistio ga i vratio... da li se to slucajno potrefilo, pa evo 3 mjeseca sve radilo bez problema, ja ne znam... al nocas opet isto..
o cemu se radi... u sred voznje auto izgubi snagu...jednostavno ne prima gas... a ako ga zaustavis, i pustis da radi na leru, onda se bukvalno pocne gustiti...padaju obratji, motor se trese, al sve to na momente..onda par sekundi radi, pa opet sjecka...sve u krug...cuje se takcanje iz motora kao da udara nesto... i onda je nocas tako bilo par minuta...i opet sve normalno...
imate li ideju sto bi moglo da bude??? jel moguce da zeza neka od dizni???
Elektronika, neki senzor.
E sad, koji? Tesko je pogodit bez elektronike.
Siguran budi da nije zbog EGRa.
TAKUMI
ma da gubi snagu samo i trokira pa ajde...ali mene buni ovaj zvuk.. to takcanje koje se cuje tada...
Pumpa zna lupat kada padaju obrtaji.
TAKUMI
dijagnostika mi nista ne pokazuje... mada od ka mi se prvi put to desilo dvoije dizne prelaze normalne parametre korekcije..i to dobro... do tada nisam nikad primjetio da idu preko +/-0,3....a posle toga dvije su prelazile i +/-2... da nije do njih nesto... a ne daje mi se 200-400€ za servis
ekv, jel tvoja crna 159 sto je bila na poliranje kod stefana nedavno ?
Originally Posted by my name is ...
nije... mada ce i moja morat... no kad vidim sto mi rade ispred zgrade onda mi se ne mili...ovako u moru starih ograbotina vise i ne primjetim nove...
ima li ovo dje kod nas se kupiti i jel koristio neko?
imas carbon cleaner koji odlicno cisti cadj/masnocu..ne znam koliko je pametno ovo raditi na ovaj nacin, sve zavrsi u motor, a u erg i granu zna da bude dosta cadji/masti
ovo je najgori nacin ciscenja...sve zavrsi u motor...kasniej se pokaze veca steta nego korist od ovakvoga nacina ciscenja
pa dje inace sve zavrsi nego u motor koji sve to izgori?Neke stvari se ne mogu drugacije ocistiti... Citah ovaj post i vidim da je decku pomoglo...
Pre godinu dana kupio sam BMW 320d 2001god,radio je malo neravnomerno na leru,malo više trošio,malo lošije išao."Majstori i poznavaoci" su mi savetovali zamenu dizni,blokiranje EGR ventila (kao to služi samo za ekologiju,koga briga za spomenutu...),vađenje katalizatora ima ih dva,blokiranje termostata EGR ventila,možda je motor pri kraju,.....Prilikom pregleda EGR ventila uverio sam se lično da je prilično zamašćen,zaprljan (ne toliko kao što sam video neke primere na netu) ali sam se zapitao od čega? zašto?.Kontaktirao sam strica koji živi u Nemačkoj,objasnio slučaj i zamolio da se raspita u BMW servisu.Tražili su prvo da vide auto u servisu,kad im je rekao da je auto u Srbiji i da traži savet rekli su mu da takvi problemi u Nemačkoj nisu uobičajeni i da je najverovatnije problem u neodgovarajućem kvalitetu goriva.
Tražio sam po netu i naletim na čišćenje EGR ventila i sistema za ubrizgavanje sa Wynnsovim sprejom http://www.wynns.rs/index.php?id=86 i tečnošću koja se sipa u rezervoar http://www.wynns.rs/index.php?id=84 posle urađenog tretmana sprejom.Tretman čišćenja sam obavio sam uz pomoć drugara koji je držao obrtaje na 2000 a ja sam špricao sprej.Od tada koristim Supremium Diesel kao prevenciju.Proveravam zaprljanost EGR ventila svaka mesec dva i stalno je čist ni blizu kakav je bio pre.Auto je "prodisao",svi simptomi gore navedeni su nestali,a tretman me je koštao nekih 2300din.Trudio sam se da budem sažet mada je ova priča trajala par meseci.Kod nas se vozi dok nešto necrkne a onda je već kasno.Nadam se da će neko imati koristi od ovog mog iskustva.
Ja bih to blokirao, samo štete od njega možeš imat', nikakve koristi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks