" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ja sam potpisao ugovor za optiku koja ne dolazi jer nije t-com odradio sve prije useljenja poslovnih prostora (tvrdili su da jesu), a sad je muka useljene prostore razvaljivati. Jel ima neka procedura da se otkačim od t-coma ili samo da im spakujem opremu i vratim jer mi je prethodni ugovor istekao, a novi nije potpisan i dostavljen od t-com-a. Nemaju mi šta ni dostaviti kad optiku ne mogu uvesti.
γνῶθι σαὐτόν
Raspitaj se u poslovnicu, ali kako novi uovor za Optika trio ne može bit potpisan zbog nepostojanja tehničkih uslova, slobodan si kao ptica ja mislim![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Poslovnica, prigovor...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Bas nisam upucen u vezi ove optike, pa me zanima kako sto dje, posto? Vec imam flat 5 i odlican je, oce li bit brze sto sa tom optikom? koliko se ceka na to?
ako ima uslova na tvojoj lokaciji, za isti novac bio dobio 30Mb/s![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
zgrada u Bloku 6? Ja sam sad na flat 5 i placam 21e mjesecno, i prilicno je pouzdana veza (pukne jednom u 15 dana sto je super), kako ce biti sa optikom? Kako se prijavljujem, i koliko treba vremena da se to odradi od trenutka prijavljivanja?
Ako su razvedene instalacije po spratovima, treba da dođu do tebe i uđu saoptikom i postave utučnicu za optiku.
Iz utičnice jedan kabal u router i treba jedna naponska utičnica takođe za router. I od tog momenta sve radi. Faktički može sve za 1 sat da se završi![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ne puca veza na optici, samo mi se desi da s vremena na vrijeme "nestane" internet. Tv radi, kompjuter konektovan, ali nema neta. Restart rutera mora. Onaj pireli mi se resetovao svaki dan najmanje jednom.
Kad će ovo u Budvu??
Tapatalkin' w' my iP4s
^^Sto ce ti optika? Imas more u Budvu, to ti je najbolji prenosni medij. Oni u Pg nemaju more, pa imaju optiku, ajd molim te...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Jes da niej optika al ovdje da pitam,Mene je telefonski kabal vazdusni i tcom kaze da se ne moze ugradit adsl,medjutim mene 2 komsija ima taj adsl a na isti smo stub bukvalno,moze li mi neko rec moze li se to odradit i kolko to valja?(pitao bih ovo dvoje no ne pricam sa njima)
I ja imam isti problem. Svakih par dana moram da restartujem uredjaj da bih mogao wireless da koristim a probao sam na nekoliko kanala (1,6,11 i auto) i ista stvar. Jos zivim u kuci i hvatam samo 3-4 wirelessa, i to vrlo slab signal, pa tesko da moze neki drugi da mu smeta.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
ma i kod mene isto svako malo se mora resetovati hebeni pirelli... Prosto da zaposliš nekog penzionera da to radi umjesto tebe...
Podnesi zahtjev uz napomenu da prihvatas eventualne probleme. Ako njima radi i kod tebe ce. Posalji mi broj.
Uradjene su sve instalacije kroz zgradu, i instalacija u stanu, fali samo da neko donese ruter. Koliko dana se obcno ceka?
Prijavi to Balsa, pa mozda imaju noviji firmware da ti odmah setuju.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Trazim pomoc,prikazuje mi neku sistemsku gresku"there are an ip address conflict with another system on the network".Valjda je konflikt sa ruterom huawei.Kako to da rijesim?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks