Evo da obradujem neke, vidjeh danas na slep crnog CL(pretpostavljam 63, nije nista pisalo iza) kroz masline, vjerovatno su ga vodili kod rasovica elektricara.
Nisi u pravu.
TAKUMI
Vili,danas sam ga zvao da mi odradi 2 stvari,i odmah sam izbrisao broj iz telefona
LOL
Cena, ja njega postujem jer ZNA. Znaci ne postoji bolji elekticar za auto u SFRJ.
Skup? Pa *****liga, nije budala da radi for free. Treba da se razlikuje malo od ovih budala.
TAKUMI
sto imate nekog sveznajuceg elektricara, taman jednu alfu da mu dovedem koji je to ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Raspitajte se malo
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
nikad culi, da sto valja odma bi se glas prenio
Onda ti nemas pojma. Ja kazem raspitaj se malo. Ako znas koga iz nk pitaj ili slibodno po pg pitaj za autoelektricara iz nk
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
eo zva svakoga zivog sa kolima koga imam i znam niko nema pojma, zvah par drugova po nk dje da dovedem auto da mi se elektrika pogleda, vele blage veze nemamo , imas u pg rasovica, tako mi vele
Barem nam reci sta je to sto si mu trazio, ako si mu trazio neonke ispod auta da ti ugradi nije ni cudo da je rekao da nema vremena
Aj kad vec pitas,stize mi tabla od S4 koja ima board komp a moje auto nema,i to se moze napravit da je tabla full funkiconalna(a ja imam komplet semu i objasnjenje za to + kompet instalaciju sa dzekovima od table) takodje mi stizu kompet kozna unutrasnjost od s6+ elektronska,memorija sjedjenja i grijanje siceva(sa komplet instalacijom i semom..) Da se imalo razumijem u elektriku sam bih to uradio....Al uglavnom ja sam samo rekao "imam audi 100 treba da ubacim tablu od S-a imam komplet uputstvo" i tu me prekinuo,za sjedista nisam ni rekao niti sam imao kad ...Ne kazem da nema posla al to sto bi oni samo poslove koje brzo mogu zavrsit....
Rašović, audi 100, električar u NK...
Dobre ideje za Mercedes Club..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Zoran Marovic
donja gorica
end of story![]()
Originally Posted by my name is ...
Dje se nalazi taj rasovic?
U Masline iza Rode...
neko je trazio br Zorana Marovica
068 544 662
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks