View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    ako dobijemo moldaviju i englesku imamo 4 mec lopte za najmanje drugo mjesto... znaci vec u martu mozemo 90% da zavrsimo
    Optimisticno razmisljanje prije svega Ja sam prije za soluciju 4 boda i puna kapa !
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pazite ovo

Bio sam smješten na zapad, sektor F, red 25, sjedište 10. Lijevo od mene bio je stub, nosač krova od tribine. Dakle, pored mene nije bilo stolica. Došao je lik, sa kartom za sjedišta 10 i 11, kojih nije bilo jer na njihovom mjesto stoji stub?! I ja ustajem, gledam, ne vjerujem, brojim, i vidim da ladno nema stolica broj 11 i 12, a na kartu mu piše, i sektor F i red 25 i sjedišta 11 i 12. Dakle lik je kupio karte za sjedišta koja ne postoje...
    Last edited by FulhamFC; 15-11-12 at 23:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Optimisticno razmisljanje prije svega Ja sam prije za soluciju 4 boda i puna kapa !
    kad smo izvukli engleze proslog ciklusa, slabo ko je mislio da ce mo uzeti bod na wembley... i desilo se da zamalo dobijemo kad se sjetim precke i atmosfera na stadionu auuuuuu
    zato protiv engleske u martu nek bude formacija kao u kievu pa sta bude a sa mirkom i joveticem mozemo im barem jedan zabit da 'ebes oca

Quote Originally Posted by FulhamFC View Post
    Pazite ovo

Bio sam smješten na zapad, sektor F, red 25, sjedište 10. Lijevo od mene bio je stub, nosač krova od tribine. Dakle, pored mene nije bilo stolica. Došao je lik, sa kartom za sjedišta 10 i 11, kojih nije bilo jer na njihovom mjesto stoji stub?! I ja ustajem, gledam, ne vjerujem, brojim, i vidim da ladno nema stolica broj 11 i 12, a na kartu mu piše, i sektor F i red 25 i sjedišta 11 i 12. Dakle lik je kupio karte za sjedišta koja ne postoje...
    hahahahahahahhhahha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A vidjecet da cemo proc kao Hrvati protiv Engleza, unistice nas, mozda odje i nekim cudom uspijemo bod da im uzmemo, ali tamo...
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    A vidjecet da cemo proc kao Hrvati protiv Engleza, unistice nas, mozda odje i nekim cudom uspijemo bod da im uzmemo, ali tamo...
    Aooo kakav pesimizam, ako nista ovi momci su sasluzili da vjerujemo u njih.Ja bas protiv Engleza ocekujem da moze dobre rezultate izvuci, jos ako bog srece da pa lenon i jong se povrijede pa ostanu bez brzih krila to ce tek da bude odlicno po nas...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

na osnovu cega ovo pises? jesi ti gledao engleze ako igraju? kad odgledas napr. 4-5 njihovih posljednjih meceva onda dodji pa opet napisi nesto. oni nemaju pojma i igraju ka divljaci. jedino sto imaju par brzih igraca ali i njih ne koriste kako treba.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

San Marinu su dali gol u 35-36 minut i to iz penala, inace je pitanje bi li ih nacheli do poluvremena, tako da nemoj me strashit sa onim avetinjama molim te

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Utakmica sa Engleskom biće sudar dva apsolutno bezidejna trenera, duel u kom ću prvi put otkad je nastala reprezentacija (sem u Kranjčarevoj 'eri', kako je iz nekog razloga zove 'javnost') bit' siguran da Crna Gora ima boljeg.

Krivo mi je samo što neću bit' na zapad ako uopšte i odem na tekmu da gađam Hodžsona nekakvom viršlom u glavu.

Što se igračkog kadra tiče, kvalitetniji su (kao i sve 'veće' reprezentacije) od nas par puta ali su (će bit') taktički naivni i disciplinovani u tome. Vjerovatno će igrat' pun sastav, za razliku od ovoga protiv Švedske (žao mi je što moram da kažem ovo ali nisu izgubili zato što je Švedska bolja) i gađat' loptama Kerola.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Utakmica sa Engleskom biće sudar dva apsolutno bezidejna trenera, duel u kom ću prvi put otkad je nastala reprezentacija (sem u Kranjčarevoj 'eri', kako je iz nekog razloga zove 'javnost') bit' siguran da Crna Gora ima boljeg.

Krivo mi je samo što neću bit' na zapad ako uopšte i odem na tekmu da gađam Hodžsona nekakvom viršlom u glavu.

Što se igračkog kadra tiče, kvalitetniji su (kao i sve 'veće' reprezentacije) od nas par puta ali su (će bit') taktički naivni i disciplinovani u tome. Vjerovatno će igrat' pun sastav, za razliku od ovoga protiv Švedske (žao mi je što moram da kažem ovo ali nisu izgubili zato što je Švedska bolja) i gađat' loptama Kerola.
    Nećeš ne

Ja još ne viđeh golove sa meča, ali da su okom kamere snimljeni! Ima li ko link? ja tražih ali niKšta nema...
    Last edited by FulhamFC; 16-11-12 at 11:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poljska igra protiv Ukrajine 22 marta, tu bi nam valjao remi.

Uh treba cekat 4 mjeseca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    duel u kom ću prvi put otkad je nastala reprezentacija (sem u Kranjčarevoj 'eri', kako je iz nekog razloga zove 'javnost') bit' siguran da Crna Gora ima boljeg.
    Vala Joe ako iko gotivi Cica i njegovu "eru" ovdje to sam ja, ali nije bolji trener od Kapela nikako.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Viđi nešto, ja ne mogu da kritikujem Mitra Novakovića iz prostog razloga što od njega ne očekujem ništa više od onoga što je pokazao noćas. Momak je neka polu-kesa sa građom koja nije fudbalska i to je to.

Kad je Simon Vukčević u pitanju imam malo drugačija očekivanja, što smatram normalnim. A on je noćas odigrao u rangu Drinčića kad ima loš dan. Ako je to tebi dobro, onda nemamo mi što više da pričamo.
    i zbog ocekivanja sto ti imas i slicni tebi da simon mora da igra svaku utakmicu kao svjetska klasa da ispasta repka. Zaobidji me sa takvim razmisljanjem. Jednostavno nije fer prma njemu, jer je najbolji na svojoj poziciji, sto bi ti vise?
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Spajk Li View Post
    i zbog ocekivanja sto ti imas i slicni tebi da simon mora da igra svaku utakmicu kao svjetska klasa da ispasta repka. Zaobidji me sa takvim razmisljanjem. Jednostavno nije fer prma njemu, jer je najbolji na svojoj poziciji, sto bi ti vise?
    Nemoj da lupetaš.

Niko od njega ne traži da bude svjetska klasa. Prvo, zbog toga što on to nikad nije bio niti može biti, a drugo da oće on bit klasa u rezerevnom timu Blekburna, ja bih bio zadoovljan. Od njega samo traže da bude normalan (i njegovi treneri, i mi koji navijamo za reprezentaciju), a on ni to ne može. Ne može da igra jednostavno, pa to ti je... oće uvijek da napravi neki ekstra potez, da dokaže nekom (?) da umije da igra fudbal, a zbog toga samo srlja iz greške u grešku i nazaduje.

Ja se tebi lično izvinjavam ako ti je on neki rođak/blizak prijatelj, jer stvarno protiv njega kao momka nemam ništa, ali kad pričamo o fudbalu moraš bit malo realniji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam cemu se vi nadate,Englezima necemo uzet bod,to treba da vam je jasno

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Marko Bakić je ozbiljno povrijedio koljeno igrajući za mladu i rizikuje dug oporavak
    Tuttosport objavio na portalu, trebao je da debituje protiv Sijene... šteta, nadam se da će se brzo oporavit.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

u ponedeljak je na magnetnu, pa ce se znati vise ali po njemu nije velika povreda.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Menadzer View Post
    Jes ta velika Engleska, preludi su.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam "TROLL" ,samo sam realan,na prvi pogled Englezi su mnogo slabi,ali oni su jaci vise nego ikad,samo pogledajte imena,ne znam ko ce to zaustavit Walcott-a(OX-a) sa jedne strane,i sa druge Esli Young-a,napad necu da spominjem,a vi ste vec Crnoj Gori prepisali bodove,pa i 1 bod bi dobar bio,a kad izgube 5:0,onda ce te svi da pljujete igrace Crne Gore,kao sto sad pljujete Vukcevica sto je lose odigrao protiv San Marina,jer ste svi ocekivali da ce se konacno dokazat..Sto optimizam moze da ucini od ljudi..Daleko od toga da ja nesto pametujem ovdje ,samo sam realan.Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam "TROLL" ,samo sam realan,na prvi pogled Englezi su mnogo slabi,ali oni su jaci vise nego ikad,samo pogledajte imena,ne znam ko ce to zaustavit Walcott-a(OX-a) sa jedne strane,i sa druge Esli Young-a,napad necu da spominjem,a vi ste vec Crnoj Gori prepisali bodove,pa i 1 bod bi dobar bio,a kad izgube 5:0,onda ce te svi da pljujete igrace Crne Gore,kao sto sad pljujete Vukcevica sto je lose odigrao protiv San Marina,jer ste svi ocekivali da ce se konacno dokazat..Sto optimizam moze da ucini od ljudi..Daleko od toga da ja nesto pametujem ovdje ,samo sam realan.Pozdrav
    Strucnjak:
    Crna Gora moze protiv Engleske, da igra i sa 4 napadaca i ne moze izgubit 5 -0.
    Nije to Spanija... pa da rekne covjek moze se izgubit 5, razlike, nego prosecna Engleska.

Ako odigramo isto kao protiv Ukraine... siguran sam da necemo pobjedit.
    Last edited by xxxx007; 17-11-12 at 11:05.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Marko Bakić je ozbiljno povrijedio koljeno igrajući za mladu i rizikuje dug oporavak
    Tuttosport objavio na portalu, trebao je da debituje protiv Sijene... šteta, nadam se da će se brzo oporavit.
    Stvarno steta, sigurno bi igrao sa omladincima u kvalifikacijama za EURO 2013 na turniru sledece nedelje.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ne znam gledali ko derbi , jovanovic za prvi gol kriv a drugi gol je bio autogol od njega .. Bas je los

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Stvarno steta, sigurno bi igrao sa omladincima u kvalifikacijama za EURO 2013 na turniru sledece nedelje.
    Ne bi. On je godište 93, a na tom turniru su igrači godišta 94 i mlađi.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Asmir Kajević već četvrti meč zaredom starter. Bio bi i ranije, ali je imao tešku povredu početkom sezone. Ko želi da gleda Zürich - Luzern, evo i streama

http://lsh.lshunter.tv/static/popups...803092460.html

Ukoliko budemo iskoristili Uefin termin u februaru, a on nastavi da bude standardan, nema čekanja sa pozivom. Tanka nam je sredina, imamo veliki broj žutih kartona a on je mlad i vjerovatno budućnost naše reprezentacije.
    Dick Laurent is dead!

Page 1191 of 2253 FirstFirst ... 19169110911141118111871188118911901191119211931194119512011241129116912191 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)