Page 26 of 248 FirstFirst ... 162223242526272829303676126 ... LastLast
Results 626 to 650 of 6197

Thread: Mercedes Club!

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi kupio sam E class W211 270 CDi avantgarde,Koje preferirate ulje za motor :Castrol,mobile.. ili neko drugo inace mi je to prvi mercedes .....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I meni je bio prvi, i zadnji.

Mobil 1 5 40.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by DzOnI93 View Post
    Ziva istina pored GT-R koji dominira SLS je potpuno nebitan bio

GT-R, prelijep, premocan auto, dalje nema potrebe da komentarisem, nikad ni jednog merca ne bih pogledao pri njemu.
    :yipiiii: Sto sve necu procitat. GTR je mozda, pa i najruzniji auto danasnjice. Nikakva brzina, aerodinamika, drzanje i pravljenje vremena na stazi ne moze da pokrije njegov znak. I da istina je, Nissan je jedna marka kvalitetna ali veoma ruzna kola pravi. Kvalitetnija od Mercedesa? Ne bih rekao, danas postoji dosta auta nepoznatih proizvodjaca koja su veoma brza. E sad ukusi su razliciti, pa ce neko reci 'brzi je druze, kakav Mercedes, Bmw i ostali'. Licno, prije bih uzeo SLS-a jer je veoma mocan a i mnogo brz ako volis to.
    Da vas neko pita koliko ste platili auto? Vi mu kazete 80-tak hiljada eura, i on vas pita a marka auta? NISSAN? :chargrined: Zato ja takve ljude i zovem 'trkace', jer veze nemaju ni o cemu bez o tome. Bez uvrede, veoma zatupljeni ljudi.
    Last edited by Chalobah; 14-11-12 at 21:22.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Chalobah View Post
    :yipiiii: Sto sve necu procitat. GTR je mozda, pa i najruzniji auto danasnjice. Nikakva brzina, aerodinamika, drzanje i pravljenje vremena na stazi ne moze da pokrije njegov znak. I da istina je, Nissan je jedna marka kvalitetna ali veoma ruzna kola pravi. Kvalitetnija od Mercedesa? Ne bih rekao, danas postoji dosta auta nepoznatih proizvodjaca koja su veoma brza. E sad ukusi su razliciti, pa ce neko reci 'brzi je druze, kakav Mercedes, Bmw i ostali'. Licno, prije bih uzeo SLS-a jer je veoma mocan a i mnogo brz ako volis to.
    Da vas neko pita koliko ste platili auto? Vi mu kazete 80-tak hiljada eura, i on vas pita a marka auta? NISSAN? :chargrined: Zato ja takve ljude i zovem trkace, jer veze nemaju ni o cemu bez o tome. Bez uvrede, veoma zatupljeni ljudi.
    Kolko si ti sranja izgovorio u kratkom postu moj brate.
    Kazes mercedes kvalitetan?jeste 124ka a ovi novi su vise po servisa nego na put,a preko kvaliteta nissana ne postoji,i kazes da je gtr ruzan?xaaxxaxa ti mora da vozis fiat pandu pa zato tako mislis,radije bih dao te 80k za gtr-a nego da mi za iiste pare dajes toga SLS koji mi je pregadan,al eto ,odrzao mu je GTR lekciju

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Onda si i ti jedan od njih, ne vozim 'fiat pandu'. Nego posjedujem Mercedesa, tacnije 2. Jedan je 2008god, drugi 2010 i do sad nisam imao niti jedan kvar. Tako da ti ode ta prica u prazno. Ali to ne znaci da ne volim ostala auta, naprotiv. Ali Nissan je grdan, u svakom slucaju.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Reci mi koliko cesto prolazis pored ljetopisa?ja bar 20 puta dnevno,i redovno pogledam u garazu i sve novi mercedesi,i to ne na zamjenu ulja i filtera,a predpostavljao sam da imas/imao mercedesa pa tako pricas....Al generalno ce s enarod prije okrenut za GTR-om nego za SLS i sam si toga svjestan,ali polako,pusti da prenoci,jutro je bistrije od noci

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Pa evo nesto zanimljivo u vezi toga, drug sa fakulteta ima isti Mercedes C200 kao moj, mislim da je isto godiste(2010). Kaze da je do sad imao 14 ili 15 kvarova nisam siguran, dok ja za isti taj period niti jedan. E pa kad sam ga pitao kako je to moguce, kako ga vozi, odrzava itd. Kaze 'ne stedim ga ni malo', e pa lijepo za auto od 2000 kubika, dizel od 136 konja. Tako da dosta zavisi i od vlasnika kako ga vozi ili sta vec, jer ja moj sa redovnim servisom i da kazem da ga dosta pazim nemam bas nikakve probleme.

Ovo za SLS-a i GTR, je vidim sto vise pricam o tome samo stvar ukusa. Nekome se svidja, nekome ne. Meni jednostavno nije bio neka pojava na ulici, a imamo svi priliku da ga vidimo uzivo, u gradu su 2. To ti je to

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,632
    Thanked in
    2,733 Posts

Zanimčjibo je da taj Nisan koji je bolji od Mercedesa, brži, jeftiniji i ljepši ima manju prodaju od Mercedesa...

Obično tržište odluči šta valja a šta ne, ali ovdje je tržište zakazalo...
    Ali mi imamo CDM (fala osnivačima) i ta greška je ispravljena ljudi su upućeni da je GTR naj naj naj..

Ajte sada na dio za Nisan (ima li ga), pa ga tamo falite

Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by whiterswalker View Post
    Ljudi kupio sam E class W211 270 CDi avantgarde,Koje preferirate ulje za motor :Castrol,mobile.. ili neko drugo inace mi je to prvi mercedes .....
    koje preporucuje proizvodjac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da vas neko pita koliko ste platili auto? Vi mu kazete 80-tak hiljada eura, i on vas pita a marka auta? NISSAN? :chargrined: Zato ja takve ljude i zovem 'trkace', jer veze nemaju ni o cemu bez o tome. Bez uvrede, veoma zatupljeni ljudi.
    Ako mi neko kaze da je dao za S klasu 100 000 eura a nije uzeo Lexus LS, ja mu odmah kazem: koja si ti budala.
    Ako mi neko kaze da je dao za ML-a 60 000 eura a nije uzeo Lexus RX, ja mu kazem: koja si ti budala.
    Ako mi neko kaze da je dao za GLa 70 000 eura a nije uzeo Lexus GX, ja mu kazem: koja si ti budala.

Pazi sad, taj Nissan od 80 000 eura je brzi od svih supersportasa i na pravcu, i na ring...i svugdje...sto bi to trebalo da znaci?
    Imas li ti pojma o cemu pricas?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

makse fabija dere ga ko stigne ;p
    Last edited by Femaman; 15-11-12 at 01:53.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Presmiješno, zoveš nekog zatupljen a tebe bi bilo sramota da kažeš da vozis NISSAN-a kako je ovaj narod iskompleksiran ovo je žalosno

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Pa naravno, jer bi mi se neko taj smijao. Nevjerovatno je glupo kupiti auto koje sluzi samo za trke, ruzno, i marke Nissan? Nego, vi ste trkaci. Vi to volite, da peglate sve zivo. Pritom ga jos uporedjute sa SLS-om? Jednim od ljepsih auta danasnjice :hopelessness:

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Pa naravno, jer bi mi se neko taj smijao. Nevjerovatno je glupo kupiti auto koje sluzi samo za trke, ruzno, i marke Nissan? Nego, vi ste trkaci. Vi to volite, da peglate sve zivo. Pritom ga jos uporedjute sa SLS-om? Jednim od ljepsih auta danasnjice :hopelessness:
    Vidis li ti šta pišeš? GTR ima mjesta za cetvoro, ima gepek i u comfot modu nije ni malo neudoban... a SLS je dvosed od preko 6.000 kubika i mi smo trkaci?
    Inace to da je ruzan auto necu ni da komentarisem, lomi vratove kad prolazi

P.S. što se trkača tiče ;*

Druze prosto i jednostavno, imamo masu konja ispod haube i radicemo to dok nam ne dosadi. Svudje na svijetu postoje trke u kasnim nocnim satima, i to nije nista nenormalno. Zasto nije? Zato sto gdje mi izaberemo mjesto nema ljudi (pjesaka), i manje-vise nema saobracaja. Kad mi je merak, upalim auto i vozim, do sad nikad nisam imao nezgodu a ni probleme sa policijom.
    Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 15-11-12 at 03:32.

Thanks Thanks Given 
    1,493
    Thanks Thanks Received 
    1,199
    Thanked in
    594 Posts

Auuu

Sent from my Htc Sensation
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Selo totalno.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Vidis li ti šta pišeš? GTR ima mjesta za cetvoro, ima gepek i u comfot modu nije ni malo neudoban... a SLS je dvosed od preko 6.000 kubika i mi smo trkaci?

Da, s tim sto na zadnja 2 sjedista pozadi vjerovatno moze da stane omanji covjek, a i to je pitanje. Pored mene kad prodje, isto kao da gledam i svako drugo auto, nije vrijedan paznje. Uopste i ne razumijem zasto se o njemu prica na ovoj temi?
    6200 kubika? Pa to je idealno, ustvari ljudi poput izgleda vas ne znaju da mozes uzivati sa takvim autom kao i da se mozes trkati kad ti je volja.
    Nego, ostavljam vas da mastate o autima koje samo mozete da vidite na ulici i onda ovdje prosipati pamet kako 3 puta skuplje auto se ne vidi pored njega kad stane, cini mi se ta sam tako procitao. Djeca.
    A post ispod sto si postavio/la, jeste imam takav trip. Upalim ponekad kasno uvece auto, vozim se sam, ukoliko se neko nadje u tom trenutku desi se i trka. Trt
    Last edited by Chalobah; 15-11-12 at 16:19.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post

ahahaha sto ucinje od kolegeee izbaci ga iz cipela ga izbaci ))

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Mislim da je vrijeme da se obriše SPAM.

Ovo je isto kao da u McDonals restoranu pričate o organski uzgajanoj salati!

Hvala lepo!

Ne volim Mercedes, pa ne njuškam mnogo po ovom klubu. SLS je dobar auto, ali i skup auto, za te pare bih radije vozio nešto drugo, mada je Mercedes koji bih najradije posjedovao. Međutim, ukusi se razlikuju i to je to

Thanks Thanks Given 
    2,095
    Thanks Thanks Received 
    1,077
    Thanked in
    431 Posts

hahah cus nisan! Ne no hjundai!
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

pf nissan jdm rice trta vrta
    radije bih furao merc slona pet iljada kubika

curi sam pomenuo da mi se svidja gtr, ostavila me i smuvala sa sa momkom koji vozi a6 2.5 tdi
    veli neces me u NISANA smrdeljavog vozit kunemtise
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    63
    Thanked in
    36 Posts

Chalobah, kad cemo se probat od semafora do semafora nedje?

Pih kakav je ovaj Nissan, prije bih Renault-a i Peugeot-a kupio no Nissana GTR-a. Slazesh li se Chalobah ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stavio u 124 200e diferencijal od 300d....drugo auto sad,4 co'eka u kola vozis 3 40km/h i ladno primi gas prema Ct na 3 traku kod Gorenja...to je prije pojam bio,sa semafora vidi brdo i usere se .....Potrosnja plina kroz grad je oko 15L a na otvoeno oko 12,13

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

nissan a ne no zastava 128
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Page 26 of 248 FirstFirst ... 162223242526272829303676126 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)