Kljucharska radnja "Silka", ulica Bracana Bracanovica
Kljucharska radnja "Silka", ulica Bracana Bracanovica
koliko se krecu od prilike zimske gume dimenzije 185/60/14
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da li zna neko moze li se ukombinovati u 124 200e diferencijal od 124 250d/300d (nisam siguran)? mogu li uzeti polu-osovinu vecu jer se ne uklapa i napraviti to? i garantuje li mi neko da cu moci uz brdo npr 100km/h da ide ali da ga ne zaletim 2km prije?![]()
Od dizla je mnogo duzi.
TAKUMI
Sad su mi 195/45/16 ljetnje, ljudi oce li mi kacit ako stavim 195/55/16 zimske,samo napred pa pozadi da ostane ovako /45... Fiat Brava je u pitanju ? Nisam siguran na puni lijevi ili desni da ne bi kacilo..
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Dje mogu naci mehanizam za centralno zakljucavanje, posto mi vrata vozaca ne zakljucava?
Tu es mon héro!
Meni su na Clia RS naprijed kachile 215/50 R17 (a fabrichki su stajale 215/45 R17).. Shto znam, opet, to je bilo sportsko auto.. Mada , generally speaking, to nije bilo nishta specijalno spushteno auto, skroz regularno po tom pitanju (imao je difuzor koji mu je pri vecim brzinama omogucavao da dobije dodatne kilograme posle 100km/h - vjerovatno zbog takvih stvari i nije bio neshto posebno spushtan)...
A jesi mi dao odgovor u pmNe vozim clia rs jbg
![]()
A imao sam zimske prije 185/55/ ali 15'
Pa eto, odgovor i nije bio potpun, slazem se kolega forumashu. Tebi nebi trebalo da kachi. Eto, ovaj odgovor ljepshe zvuchi, i potpuniji je![]()
Postoje li 195/50/16 zimske ??? NIsam mogo nac ni u jedan katalog od Michelina,Good Year....drug mi kaze da imaju Sava nove al ja bi polovne uzeo..ako neko ima neki broj od nekog iz pg nek mi da pls
a okle, jedva da ja mogu nac nove 195/50/15, a ne jos tu dimenziju..
195/50/15 jeste rijetka al ih opet ima... nego ti uprkos sto su rijetki bi jos da biras, a da su polovne...
Idi kod Banja u masline, 70e jedna Fulda zimska, 140e dvije, i miran si....ili kupi Tigar, al neki kazu da Tigar nije guma...
P.S. vrati se na fabricku dimenziju guma, moze covjek u rubove da ti se sakrije
Njak Njak Njak
Dje ima polovnih guma, da valjaju nesto. Ne bih da nagrdim auto ali takodje bi mi odgovaralo nesto jeftino da se prebrodi ova zima?
16tica mi treba.
Izlila mi se mirisljiva tecnost na na kontrolnoj tabli i plastika mi je nabubrila, dje bi to mogao povoljno i kvalitetno napraviti?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
Možete li mi reći neku procjenu za ove gume što sam stavio na oglas
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...05-55-16-Fulda
Ne znam koliko bih mogao da napišem cijenu za njih, pa recite mišljenje, ako ga imateGume nemaju "čvoruge" i nisu ispucale, ali im je šara srednja žalost
![]()
Nocas mi se desila ,cudna, stvar. Nece da upali auto,kontakta ima-radi instrument tabla,svijetla,muzika,al kad se okrene dalje kljuc nece ni da zavergla,samo tisina: 15-min prije toga vozeno i sve bilo u redu. Auto je honda prelude 2.0 benz. sa ugradjenim sekvent plinom. Neke ideje sta moze biti,i moze li se ovo rijesiti bez dovodjenja majstora?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks