Filmski vikend - Za korisnike Extra TV servisa - bice zanimljivo...![]()
Filmski vikend - Za korisnike Extra TV servisa - bice zanimljivo...![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Emille?![]()
oj![]()
ima li dje ovoga boksa nocas i kad je, zna li ko..
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
22.55 na RTL Njemacka Total tv
Last edited by BOXER NK; 10-11-12 at 20:10.
Menu > Extra TV Paketi, nova aplikacija za promjenu paketa.
Cekaju vas dva nova paketa: Filmski vikend - aktivirajte paket za 0.99 i citav vikend izbajmite neogranicen broj filmova.
Maxi paket - svi dodatni paketi za 18.9 eur
Default PIN je 0000, ako ste ga promijenili i zaboravili pozovite 1500 i trazite reset PINa za IPTV.
Last edited by Sale; 10-11-12 at 23:27.
23.5 eura
http://cabling.tv
razlika nebo i zemlja,svaka cast cablingu,nadam se da ce se prosirit i na ostale gradove na primorju i da ujedno ovo smece od extra tv vratimo tehnicarima saletu i emilu
Tv signal trenutno nije dostupan...15 puta u 10 minuta po 20 sekundi,zna li se razlog ovoj muci?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Pozovi 1500 i bice provjerena parica, a i dobices novi software za STB koji nema tu poruku. U medjuvremenu provjeri kucnu instalciju.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Oće li mi ko odgovoriti za ovu android aplikaciju, zašto ne radi???
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
evo par dana imam problem sa signalom. Danas bas izrazeno nekih 5-6h uopste nisam imao E tv. Net i wireless ista stvar, iako modem radi potpuno normalno. Ovo nije bilo prije, ali posto je tehnicar dosao i nesto cackao oko
uredjaja (nisam bio kuci, pojma nemam o cemu se radi), signala vise nema nego sto ima. Neki savjet? Hvala
kod mene su dolazili iz T-coma, najavili se preko telefona... vele rade unapredjenje mreze, nisu nista mijenjali, ali da kucnem, sve je stabilno u zadnje vrijeme...
Upgrade-ovali su firmware na ruteru. Sad kad zakoci i restartuje se, ne cekas po po' sata da se vrati signal. Mnogo mu manje vremena treba posle 'poboljsanja'. Svaka cast.
evo meni u cetiri meseca promenise i 4-ti stb i 2-gi ruter ali slaba vajda od toga slika mrzne opet doduse nema blokiranja risivera ali izgleda da su to strucnjaci od k...a
nemoj se nervirat.
Šteta što ne radi na Andorid 2.3 nego mora 3.0 ili 4.0![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Probacemo nesto da napravimo da radi i na 2.x, ali ne obecavam
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mogli bi TV vodič da puštite aplikaciju i omogućite zakazivanje emisija ako ne može gledanje TV-a![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Poceo PINK 2
moram ga skinut s liste prije nego mi ga zena vidi
Who let the dogs out
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks