Treba otvorit temu za AC3 da neka avetinja ne izvali neki vazan spoiler ovdje.
Ao gg no re za gta qq
http://www.gtaforums.com/index.php?a...f=267&t=531419
EDIT: evo vam podaci o igrici
http://www.gtav.net/
Last edited by Krstooo; 09-11-12 at 09:40.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Treba otvorit temu za AC3 da neka avetinja ne izvali neki vazan spoiler ovdje.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Jako bi bilo![]()
mislim da ce fighting sistem bit malo zajeban iako igra izgleda lijepo.
Inache, Dishonored mi je trenutno jedna od boljih igara koju sam uzeo u ruke...shteta shto je kratka, moglo je masu odje da se odradi i poboljsha.Sad je igram na ultra hard i pokushavam onaj perfect ending da dobijem.Za sad 3 misije predjene.Inache mi se nenormalno svidja shto igra nema mapu...Ako se ko sjeca thief-a,igra je prosto trazila od tebe da istrazujesh shto je i ovdje sluchaj. Pravo osvjezenje.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Jel ovo free to play?
Poslije Lineage 2 nijedan MMORPG mi se ne igra.
Devil, sta ti je perfect ending?
I am so post-rock I shit sad birds.
da ne ubijesh ni jednu osobu u 9 chaptera...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
But how to resist? :/
Eo igram sad na Ultra Hard i prelagano je.A odigrao sam Easy i klao sta sam stigao.
![]()
Bas volim nelinearne igre koje zahtjevaju malo kreativnosti u pristupu i koje dozvoljavaju da sa malo truda zavrsis igru na neki interesantan nacin. Izazov je ono sto nedostaje danasnjim igrama. Nadam se da ce novi Hitman da zadovolji tu potrebu bolje od Dishonored.
xD
AAAAAAAAAAA tacno cu i ja morat da kupim neku konzolu. Nego samo sam u velikoj nedoumici xbox 360 ili ps3?
Kakvi crni orginali, samo sto je bolje po vama? Koja konzola? Ja sam velik fan PS-a (ima dojajnih igara samo za tu konzolu tipa Resistance, Kill Zone i drugi), mada bih rado i odigrao ovaj Halo. Ne znam u pm.
u raznolikostiprvi put kad sam je preshao imao sam po koji kill sve do poslednje misije dje sam preko 40 njih roknuo...Sad igram da ne ubijem nikog ali ne protrchavam kroz misiju.Jer kupim sve(zlato,slike,rune) tako da se igram zmurke sa njima i davim svakog dok ne ocistim svu mapu
Vanja, Blink je malo zajebao stvar ali ako si mOOdo, niko te ne cera da ga koristish...i eto ti kreativnosti u pristupu igranja u Dishonored.Uostalom...ne vjerujem da ce hitman pruzit i 10% od onoga shto ce Thief 4 da pruzi kad izadje
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 10-11-12 at 06:53.
Ma ne. Mislio sam na to sto je igra kratka a i ne igra mi se opet. Hitman sa druge strane nikako da dosadi. Pa se nadam da ce i Absolution da bude takav.
Ja pretpostavljam da cu u Absolution najvise vremena provest u onaj custom mission, kako li se zove mod. Ono ima potencijala da bas nikad ne dosadi
Ja kupih PS3 i mogu vi reć da od kopija ljeba nema, imaš kvantitet igara bez kvaliteta, bez multiplejera, rizik od bricka, sjebavanja konzole i tonu ostalih stvari, zato sjedneš gospodski original igra i šibaš se u multiplejeru.
Samo sto ce original GTA da kosta jedno 60-70e![]()
ako je. nek preskoci 2 pjanjenja u grad i eto![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks