View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 590 of 942 FirstFirst ... 90490540580586587588589590591592593594600640690 ... LastLast
Results 14,726 to 14,750 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Seman... Sta ce nam on, nije mi jasno... Bolje da su o ovome razmisljali prije pola godine i zvali Premusa, koji bi bez i sekunde razmisljanja prihvatio.

S druge strane, odlicno za Misica, bilo bi steta da ga ne iskoristimo.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne svidja mi se ovo za Semana (samo zato sto nije iz CG), dok sam zadovoljan Misicevom odlukom.

Eto, dosta sam i o njemu pisao, u jednom od zadnjih postova vezanih za njega sam i rekao da ce tesko naci mjesto u Srbiji...sto se pokazalo tacnim vec u prvim utakmicama Srbije (u SL), kada je Ubovic dobio prednost.

Inace, vazda sam gotivio njegovu igru, siguran sam da sa Misicem dobijamo mnogo!

Inace, Seman je u Jugu bio drugi centar i nije bas pokazao kvalitet, dok je u Egeru eksplodirao. Sasvim solidan centar.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Gledam prije neki dan intervju sa Mirkom Vicevicem... I pomene nedje da je valjda 2007 odigrao mec za reprezentaciju. Koja je to utakmica uopste bila?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Gledah i ja. Bzvz intervju, nista novo nisam cuo. Jedino sto me jos jednom srce zaboljelo kad bi kamera isla oko Mirka, na tribine kotorskog (zimskog) bazena. Kakva tuga i sramota Kotora!

Mirko je bio prvi kapiten reprezentacije, a zadnja utakmica je bila: http://radiokotor.info/mn/index.php?...d=320&Itemid=1
    Bio sam na brod kad je bila ova utakmica, zato sam i morao google koristit' za pomoc...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jug pregazio Budvu 17:5

Primorac nerijeseno sa Triglavom 11:11
    Last edited by pliska; 11-11-12 at 10:32.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac opet los...jedva, bas jedva do boda (gosti vodili 11:9).
    Veceras prije svega nismo imali golmana (2 golmana ukupno 3 odbrane), gostima je sve ulazilo...
    I opet nam se ,,desila'' jako losa zona. I opet nam se ,,desilo'' da nam jedan igrac (u ovom slucaju Nastran) da 5 golova. Proslo kolo je to cini mi se bio Ban, pretproslo Maras, a Radovic nam je u prvom kolu dao 7!
    Ono sto je najveci problem je sto se iste greske ponavljaju...
    Sutic veceras debitovao sa jednim golom (iz 4 shuta), Murisic se vratio sa 4 gola. Nijesu igrali prva dva beka (iako to nisu klasicni bekovi) - Gopcevic i Bulatovic.

Bodovi se protiv Triglava doma nijesu smjeli prosut'!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Zamislite sto bi za vaterpolo znacilo kada bi sa svake utakmice mogli da vidimo makar ovoliko:

A kapa dolje ljudima iz PrimoracTV-a, diskutabilno je da li ista i primaju za ovo sto rade...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Definitivno, koliko bi znacilo kada bi se sa svake utakmice JVL ovakvi prilozi pravili. Znam da to nije jeftino, a znam i koliko je problematicno radit nesto samo iz entuzijazma, bez ikakve nadoknade... Ali znacilo bi poprilicno, kad bi se moglo ikako napravit.
    Svaka cast ljudima iz PrimoracTV-a.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je minumum koje bi svaki klub trebo radit, i onda s godinama doć do toga da se montira i emisija koja bi poslije svakog kola išla na nekom cg, slo i hr kanalu (i ako se još tko uključi) i tako se potencijalnim sponzorima ponudi i kakva reklama. ali kakve likove vode vaterpolo, jadransku ligu i klubove... to uopće nije pitanje para, nego volje. eto u primorcu koji možda ima i najmanje para rade ovako kvalitetne priloge.

p.s. inače u takvoj emisiji bi ja svaki put izdvojio par situacija gdje bi na konktretnim primjerima objašnjavao neke stvari koje netko ko nije nikad trenirao, ili dolazi iz neke sredine koja manje pozna vaterpolo, ne razumije do kraja. ako se u nogometu može u svakoj emisi objašnjavat sudačke odluke, može se i u vaterpolu na drugačiji način objašnjavat zašto je topljena lopta u korist obrambenom igrača, ili zašto nije faul u situacija kad je lopta na ruci, itd...
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne znam koliko ste primijetili, ali ovi ljudi, ovom kamerom, snimaju i ostale manifestacije koje se odrzavaju po Kotoru. Od karnevala do modnih revija. Hocu rec', svaki klub moze sa gradskim vlastima srediti ovako nesto. Mada, mislim da svaki klub i snima svoje utakmice...
    Prioritet je popularizacija, ali meni je isto tako bitna i regularnost. A ne da igrac Primorca dobije 3 meca kazne za nesto sto on kaze da nije uradio (protiv Medvescaka). Pri cemu je crowaterpolo portal (uredjuje ga vaterpolo sudija Rak) objavio da je on udario jednog, a portal Medvescaka pominje sasvim drugog igraca. Da ne kacim linkove...bilo pa proslo, ali posljedice te kazne osjecamo vec dvije, a osjeticemo je i trecu utakmicu.
    Kacio sam odje svakakve clipove, slike, bilo je svakakvih odluka (pa i iskljucenja sa pravom zamjene) - niko nikad preko 1 utakmicu kazne nije dobio!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Seman... Sta ce nam on, nije mi jasno... Bolje da su o ovome razmisljali prije pola godine i zvali Premusa, koji bi bez i sekunde razmisljanja prihvatio.

S druge strane, odlicno za Misica, bilo bi steta da ga ne iskoristimo.
    nisam 100% siguran, ali mislim da je premus u onom intervju-u za dance.hr rekao da su ga zvali da igra za CG, ali da nije prihvatio.

po meni ovo moze biti samo pojacanje, makar zbog konkurencije i dobro je da su se i ovi nasi malo 'izbezobrazili' i poceli vrbovat igrace.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vjerujem da su ga zvali, nema sanse da ne bi prihvatio da igra ovdje. Prije ce biti da je problem bio u jednom drugom centru koji se uplasio da bi mogao izgubiti mjesto standardnog...
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je premuš rekao tada (nakon eindhovena)

Danče.hr: Imali smo prilike čitati prije nekoliko (cca 3 godine) da Vas je Gruzija, Chomakidze zvao da dođete igrati za njih. Jesu li to bili ozbiljni natpisi, jesu li postojali kontakti? I ako jesu, zašto se nisu realizirali? Premuš: Osim Crne Gore nitko me službeno nije kontaktirao, niti zvao. Bilo je svakakvih priča i natpisa, ali ništa konkretno (Italija, Gruzija, Makedonija).

nije htio ulazit u detalje zasto nije došlo do realizacije
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

'ajde da su zvali jednog od ove dvojice, ali zvati obojicu u momentu kad imamo Klikovca (kakvog-takvog...koliko god imao primjedbu na njegovu igru, on zasluzuje da igra) i Vukcevica, koji se, koliko vidim, oporavio...nije mi logicno. Pa i sumnjam u tu vijest.
    Ne zelim za sad ulazit' u diskusiju ko je bolji, ko moze vise pruzit' i sl.
    Vukcevic sigurno nije lako podnio sto nije isao na OI...
    Premus je toliko igrao u CG da...da je htio da igra za nas to bi se lako realizovalo, tu nemamo sto Savez krivit'.
    Ja nisam za to da se pozivaju stranci! Jeste naredni olimpijski ciklus kritican, ali kritican je samo zbog loseg rada Saveza! I donekle zbog odluke pojedinaca da igraju...kad budu oni to htjeli.

Dosli smo dotle da treba da slavimo sto smo Srbiji uspjeli uzet' (ako smo, nije zvanicno, jelte) igraca...koji je u stvari nas, odavde, mi ga stvorili, momak se cak i proslavio igrajuci za Akademiju (iako je ostavio trag i u Grckoj u sezoni prije toga).
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja mislim da je malo 'previse' uzet sad 2 centra, ali pretpostavljam da je Seman u igri samo ako se desi kao sad, da nemamo nikog drugog. Klikovac, mislim da ni on ne voli da igra centra. A i ne igra ga sjajno.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...%20Komen%20kup

Mislim da ovo pri kraju, umjesto '97 godiste treba da stoji '95 (znam samo za Radonjica da je to '97. godiste). A i naredne godine je EP za U18, a to je '95.
    Potom ovo za Vica...zbilja za nevjerovat'. Pa ne moze to tako...

Od 12 pozvanih igraca iz Primorca - cak 11 je ove godine igralo za seniorski tim, od kojih su njih 4 standardni u 14, a ostali su se rotirali.
    Braca Konatar iz Budve nisu na spisku...cudno, obzirom da igraju za seniorski tim Budve.

Za vece uspjehe nasih omladinaca na najvecim takmicenjima moracemo sacekat' da prodju ove 94/95 generacije, tu smo odlaskom Mandica i Subotica mnogo izgubili...sto sam i pisao ranije. Kad na scenu stupe '96. i mladji mozemo necemu da se nadamo (iako npr. Partizan ima ubitacnu generaciju u tom godistu). Budva, Jadran i Primorac su gotovo podjednaki, a kad na scenu stupe jos mladji, onda dolaze i klinci iz Cattara.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam samo dvije primjedbe na ovaj clanak :

Kao prvo to sto ti kazes za Konatara je greska , pozvan je

Drugo , ovu generaciju cini vecina 96' godiste i oni imaju naredne godine evropsko prvenstvo do 17 godina

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Svaka korekcija je dobrodosla. Ja sve nakon 94. godista nikad nisam imao prilike gledat' (pa otud i greske)... Ako zanemarimo momke koji igraju za seniorske timove.
    Sa njihovim rezultatima u proteklom periodu sam donekle upoznat.

Mislim da nam je to EP velika sansa, jer imamo zbilja finu generaciju igraca rodjenih '96 (plus Radonjic). To bi morao neki autoritativan trener da povede...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Zanimljiva tekma u Segedinu. Odmah u prvom napadu Mandic glavom udara Sivosa, koji se vise nije vracao u bazen. Nakon toga, krajem 2/4 Vukicevic dobija zasluzeno (ako je protivnicki igrac sav krvav, valjda je zasluzeno, a ne provokacija, sto rece komentator u 4/4) iskljucenje bez prava zamjene.
    Subotic opet nije bio u sastavu, Cuckovic opet jedan od zapazenijih. Mislim da je najvise iskljucenja veceras bilo nad njim.

Ako se dobro sjecam, iskljucenje bez prava zamjene je Partizanu i lani (u Bg) svirano protiv Segeda (tada Mitrovic, cini mi se).

Seged je taman bio bolji za taj 1 gol - 8:7.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.waterpoloserbia.org/index.php?id=946

Mislim da smo iznenadili favorizovanu Italiju (bolji su od nas), poraz od Srbije ocekivan, obzirom da im je protiv nas zaigrao i Mandic.

Iz Saveza nikakva informacija odakle mi na pripremnom turniru za takmicenje na koje ne idemo. Niko ni rijec.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.waterpoloserbia.org/index.php?id=946

Gotov turnir. Zadovoljan sam rezultatom, sa ovako mladom ekipom se nije moglo vise. Tek sad kontam da nije igrao ni Matija Brguljan (95.), u ovoj konkurenciji mozda i najbolji nas igrac.
    Nadam s da se vise nikad nece desiti da nasi omladinci ne ucestvuju na Svjetskom prvenstvu. Savez mora napraviti strategiju, postaviti odgovarajuci strucni kadar (a tu je, vjerujte mi, veliki medjuklupski rivalitet, neki zaboravljaju na Statut koji su sami pisali i koji im je odgovarao za vrijeme mandata ex selektora), koji ce onda selektirati igrace... Mislim, O.K. je da mi sad (na ovom turniru) imamo vise od pola tima koji su 2+ godina mladji od ostalih, ali, budimo realni (imaju ih i ostale ekipe!!!), nismo se na to odlucili zbog nekakve strategije, nego smo usljed raznih okolnosti ostali bez poprilicno igraca klase 94/95 (navodio sam samo najbolje, ali ima ih jos...).
    Svako naredno takmicenje imacemo sve vise kandidata i iz Budve (koliko je to posljedica rada, toliko je i stvaranje uslova, odnosno izgradnje zimskog bazena 2006. godine), a onda i iz Cattara. Ne brinem za buducnost, ali samo ako Savez uradi ono sto bi morao.
    Last edited by cattaro; 18-11-12 at 14:45.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja sam mislio da nasi juniori na SP nece ici jer se nijesu kvalifikovali, kad citajuci vaterpolovesti.com portal doznajem ovo:

Selektor Hrvatske Hrvoje Hrostak zadovoljan je rezultatom i osvojenim trofejem, ali ne u potpunosti i igrom svojih izabranika.
    „Mi smo se skupili dan pre turnira i došli ovde da odigramo koliko možemo. Zadovaljan sam rezultatom, ali ne i igrom jer nas očekuje vrlo teško prvenstvo sveta i tamo moramo, i možemo puno bolje“, kazao je Hrostak za vaterpolovesti.
    O organizaciji i kvalitetu turnira Hrostak je imao samo reči hvale.
    „Bilo je jako dobro, i podržavam ovakve turnire. Izuzev Tunisa i pomalo Francuske turnir je bio vrlo jak. Natupale su jake momčadi i šteta da i Crna Gora ne putuje na Svetsko prvenstvo, jer videli smo kako nešto mlađi, mogu pomrsiti račune i velikim momčadima i svaka im čast na tome“, kazao je hrvatski selektor.
    On je napomenuo, a redakcija vaterpolovesti dobila i potvrdu informacije da zbog finansija Crna Gora neće putovati u Pert na Svetsko prvenstvo za juniore početkom decembra.

http://vaterpolovesti.com/2012/11/18/hrvatska-osvojila-komen-kup/

Mislim da o vaterpolo savezu vise nemam potrebu ista da pisem...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Dejan Adžić: Crna Gora neće igrati na SP jer se nije kvalifikovala

Vaterpolo sajt, vaterpolo vijesti, objavio je podatak da Crna Gora zbog finansijskih problema neće slati juniorsku reprezentaciju koje se igra dogodine u Pertu.

Generalni sekretar našeg saveza Dejan Adžić, kaže za CDM, da je istina da naši neće igrati, ali:
    "Crna Gora neće igrati na šampionatu svijeta, to je tačno. Međutim nikakve veze sa istinom nema, da je razlog finansijske prirode. Naši reprezentativci na šampionatu u Rijeci, nijesu izborili priliku da igraju na SP. Sedam prvoplasiranih ekipa sa prvenstva kontinenta ide na SP, a naši juniori bili su deveti," kazao je Adžić,
    uz opasku da ga ne čudi da je takva vijest stigla iz Srbije.

Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Lik je ovim dao Savezu jos jedan autogol. U Bg ovo izjavi trener HRVATSKE reprezentacije, to potvrdi NASH reprezentativac i onda je to zavjera Srbije!?

A iskreno, umoran sam od konstantnih gluposti koje rade ovi nashi. Od ovoga nemam nikakve koristi, zelim samo dobro crnogorskom vaterpolu...

A koristim prostor odje da bi nedje, nekad, nesto...ostalo u arhivi.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Uvijek kad neki slucaj zeli da zakljuca Adzic to uradi za RadioJadran:
    http://radiojadran.com/index.php?opt...jesti&Itemid=1

Medjutim, ovo ga demantuje:
    http://www.fina.org/H2O/index.php?op...03&Itemid=1271
    http://www.fina.org/H2O/index.php?op...06&Itemid=1322

Spanci i jos neko (mislim Francuzi, ne mogu poredak sa EP-a u Rijeci nidje da nadjem) su otkazali (jer vidite da iz Evrope ucestvuje 6 timova), a sa njima i mi...

.
    P r i m o r a c

Page 590 of 942 FirstFirst ... 90490540580586587588589590591592593594600640690 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)