Pitanje Srebrenic je od izuzetne vaznosti za NK i CG, pogotovo sad kad su simboli pase...Ko jebbe principe pod A, dajmo malo Srebrenice za koju je DPS tocio gorivo...
Nijesam ja fulio nista nego ti 'oces da u toj recenici nadjes Srebrenicu, a to je tako siroko napisano da svak nadje ono sto mu se cini da pise. Opet preskecas ono i
Davno sam napisao kako se to razumije, ti razumijes drugacije i gotova rabota.
PS.
Posto vidjoh da je neko otvrorio posebnu temu sta mislite da se ova zamandali ?
Pitanje Srebrenic je od izuzetne vaznosti za NK i CG, pogotovo sad kad su simboli pase...Ko jebbe principe pod A, dajmo malo Srebrenice za koju je DPS tocio gorivo...
Ja sam da se zamandali. A svakako već i tice znaju da je Onaj iz SNP-a već promijenio pjesmu, pa mogu pisat platforme kolko oće...
A da, đaole, što je bitan gradonačelnik, mogu oni i bez njega dok budu ustajali na himnu.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Zbilja izvini sto vam ja napisah onu platformu pa ubacih nepotrebne stvari:d
Jeste, napisao si da se time misli na svakakve tuzbe za genocid i slicne rabote..ja velim da to nema veze s mozgom, jer kad se pominju Srebrenica i odgovarajuca odluka Medjunarodnog suda pravde u jednoj istoj recenici, sve je jasno. Jer ni jedno drugo tijelo nije kompetentno da nesto proglasi genocidom, a taj sud je Srebrenicu tako okarakterisao. I da, gotova prica..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dvadesetak dana ti je trebalo da shvatis kako se mandati broje ovo ce ti zauzeti manje vremne jer je jednostavnije sta znaci jedno obicno "i" u recenici, ali to je sporedna stvar. Ni u dzep ni iz dzepa kako god ko razumije, a pogotovo poslije ovoga sto napisa B&G
e bogome ce biti da se opasno pocinjes sluziti lazavinama, jer u vezi mandata si ti bio taj koji je zabudalio debelo bio kako i Forca silom na sramotu treba da dobije mandat, iako njihova zbirna manjinska lista nije imala dovoljno glasova za njega. Pa smo vdjeli kako je prosla ta tvoja 'racunica'.. no da ne sirimo i ne nadovezujemo se na "i"...
hhahhahaha vazno je da si ti naucio kako se racunaju mandati, a crtano ti bar par puta no ce biti bruka ako si opet zaboravio kad si i to zaboravioPrica o Forci je bila tumacenje zakona a ne racunanje. Razlika je objasnjavanje clana nekog zakona i racunanje, ali ako je za tebe to isto i tako je dobro
![]()
ada prica o forci nije bila racunanje, coce, samo si ti sto puta izbacivao link simulatora koji pokazuje kako forca treba da dobije mandat.A i tumacenje tog clana izbornog zakona ti je bila jaca strana, vidjeli smo posle po odluci RIK-e
![]()
26-10-12, 11:03
28-10-12, 10:00
29-10-12, 13:50
Svaka čast na procjeni, ali uopšte nijesam srećan (kao ni ti) što si bio u pravu. Vjerujem da bi malo ko zamjerio Pozitivnoj da je napravila koaliciju sa Ravnogorskim Frontom u Nikšiću zbog dugogodišnjeg uništavanja tog grada od strane SDPS-a bez ovog cirkusa đe su, ničim izazvani, postavili uslove kao što su Srebrenica, Kosovo, Milošević i simboli. I što je od toga ostalo?
Kosovo?
Before
After9. Kada je od značaja za razvoj Opštine Nikšić, saradnja sa zvaničnim vlastima Kosova, odnosno njihovim lokalnim upravama. Distanciranje od javno iskazanog stava o organizovanju referenduma o preispitivanju odluke države Crne Gore o priznanju Kosova.
Moglo je pisati i ovako:4. Saradnja sa lokalnim upravama (zajednicama) bivše SFRJ, bez izuzetka, o pitanjima koja su od značaja za ukupni društveno ekonomski razvoj Opštine Nikšić.
Saradnja sa svim opštinama na Svijetu, bez izuzetka, o pitanjima koja su od značaja za ukupni društveno ekonomski razvoj Opštine Nikšić. Isti matrak.
Srebrenica i Milošević?
Before
After10. Jasan otklon od političke prošlosti i politike Slobodana Miloševića. Osuda svih zločina na prostoru bivše Jugoslavije, sa posebnom osudom genocida u Srebrenici (odluka Međunarodnog suda pravde od 26.2.2007.), i puno poštovanje odluka Haškog tribunala.
Nit ima pominjanja Miloševića pa se kreativnim tumačenjem otklona od političke prošlosti devedesetih godina može uzeti da recimo Pozitivna ograđuje od Miloševića a Nova srpska demokratija od Izetbegovića i Tuđmana, a možda i Kučana i Gligorova (Đukanović se podrazumijeva).5. Jasan otklon od političke prošlosti devedesetih godina, koja je rezultirala teškim posljedicama ratnih dešavanja, gubitkom ljudskih života , velikim brojem izbjeglih i raseljenih lica, ogromnim materijalnim razaranjima, sankcijama i uništavanjem privredne osnove crnogorskog društva. Osuda genocida i svih zločina na prostoru bivše SFRJ i s tim u vezi poštovanje odgovarajuće odluke Međunarodnog suda pravde
Od posebne osude genocida u Srebrenici ni slova. Ah, pardon. Kaže "svih zločina". Mogli su napisati:
Osuda svih zločina od srednjeg vijeka do danas i s tim u vezi sve odluke svjetskih sudova. Tu je neđe i Srebrenica.
Simboli?
Before:
After:7. Isticanje i poštovanje državnih simbola kako je predviđeno Ustavom, a utvrđeno Zakonom o državnim simbolima (zastava, grb, himna). Ovo ne isključuje vaša programska opredjeljenja o simbolima, ali skladno legalističkoj pretpostavci zahtjeva poštovanje postojećih simbola u punoj mjeri.
Nema se što zamjeriti. No, malo je čudno nakon onoga od prije par dana2. Nepoštovanje i neisticanje državnih simbola (zastava, grb, himna) od strane potpisnica ovog sporazuma uzrokuje raskid koalicije u Nikšiću.
Ah, da. To ne važi jer nije bio potpisan sporazum. Dakle, vrijeme SAD.Dio poslanika Demokratskog fronta iz Nove srpske demokratije i bivših funkcionera Socijalističke narodne partije nije bio u skupštinskoj sali dok je intonirana crnogorska himna, na otvaranju konstitutivne sjednice novog saziva crnogorskog parlamenta.
Svi poslanici Nove kao i Predrag Bulatović, Milan Knežević i Vladislav Bojović iz Demokratskog fronta su nakon intoniranja crnogorske himne, ušli u plenarnu salu.
Meni je zbilja degutantno kako pojedinci gutaju sve što im se servira iz Pozitivne i pokušavaju da predstave da je to to i kreativno tumače ono što je svima jasno ko ima mozak. Kreativnost je čudo. Vidiš ono što želiš da vidiš.
Najgore je kad se to radi u zdrav mozak. Čisto da se nadovežem na moju prethodnu priču.
Nemam ja nikakvog razloga da budem razočaran u Pozitivnu. Bio bih da sam im dao glas, ali sam odavno vidio o čemu se, nažalost, radi. Htio sam povjerovati da ja umišljam i pozdravio sam svaki njihov pozitivan potez. Kritikovao sam ih vrlo malo a uslove koje su Ravnogorcima dali sam odmah pozdravio sa oduševljenjem. Ali, ljudi. Ovo je neozbiljno. ''Il ga kuj, 'il ga ne mrči'' ide narodna izreka. A oni su ga samo zamrčili.
Dick Laurent is dead!
Da nije bilo toga linka ti nikad ne bi shvatio Donta pa je bilo korisno. Samo nemoj zaboraviti do sljedećih izbora pa da se opet neko muci dok shvatis da oni koji ne izlaze ne pomazu nikomeKoliko se sjecam poredjenja su pravljena zbog starog i novog zakona da bi ti shvatio kako se racuna. To da sam fulao kod Zakona jeste istina ziva, ali fulali si i ponajbolji pravnici i bivsi Ministar pravde, a ne ja amater.
Ah kako se odje pocelo kakiti i traziti dlaka u jajetu.. Ja ne pamtim da je neka partija vise bila na meti politickih puritanaca od pozitivne. Konstantno, a opet uzalud, jer Pozitivna svakim svojim potezom demantuje svaki zluradi nagovjestaj njihovog posrnuca u tako principijelnoj politickoj igri, svojstvenoj samo njima.
Ja mislim da si ti nepismen i ne znas da citas jer tamo je sve pomenuto. Tebi se moze oprostiti nepismenost, ali evo i Miskove novine naopako objasnjavaju.
Je stvarno ne vidim nikakvu sustinsku razliku izmedju onog prvobitnom prijedloga i ovog usaglasenog.
To sto direktno ne spominju Milosevica, Srebrnicu i Kosovo mene stvarno mnogo ne tangira ako misle da ce time spasit obraz ovima iz Nove pred njihovim biracima.
Ja sam ipak skeptican po pitanju svega to jest vjerujem da Andro i Co ipak nece postovat te simbole
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Čujem u Kotoru se dogovoriše DPS, SDP, LP i HGI. Bez iznenađenja.
..što gođ napišeš svako će pjevati svoju,nijeste u stanju napisati pjesmu na koju se svakome diže
Slobodan Aligrudić i Mima Karadžić pije nekih tries godina,scenario Mihailo Radojičić...
Djavo će ga znati sta se dogovorili jer Medo kaze iz Pozitivne kao demantuju, pa ponovo pisu platforme, onda nije to nego akcioni program, a kako će akcije izgledati ima da se vidi, samo da se ne zavrsi na pisanju jer papir svasta trpi.
Dalje mozemo na temu
Last edited by Hari Krisna; 12-11-12 at 18:29.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks