stativa sad za betis...
al su bas nikakvi, makar ovo sto ja gledam...
uplatite da granda dobija crveni do kraja meča.. dolazi 100 posto..
stativa sad za betis...
al su bas nikakvi, makar ovo sto ja gledam...
izjednacise...
ima jos gomila vremena za preokret...
mainz lagano, kec 1.80, 1-1 2.60ljepota
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
1:2 betis.. to bi bilo to... i ja nadjoh koga da stavim na tiket.. stavio bih sve pare na poluvrijeme na 2 (2.kvota) a vodi granada...
potpuno slucajno je betis izjednacio.
malo je reci da veze nemaju...
svojevrsno mucenje gledat utakmicu!
zali Boze ovakav tiket... najmanja kvota (betis) 1.60 da me baci.. odigra covjek gg i zavrsi posao![]()
Je li tačno da Lovćen igra sjutra sa drugim timom?
Da mi oce neko objasnit kako ova zeleno bijela gamad imaju ovu poziciju na tabeli ove pockane lige....
Midlzbro ~ 1
Dodreht ~ 3+
G.A.Eagles ~ 3+
Majnc ~ 1
Herta ~ 2
Belgrano ~ 0-2
Njuels ~ 0-2 (sad pocelo)
Betis ~ 1
Majku u majku.
to si i ja pitam.
htio sam da izkomentarisem da je tuzna liga u kojoj je betis kandidat za trece mjesto. no ce ovi sa primere optuzit da hejtujemo...
gledah kraj prvog i cijelo drugo poluvrijeme.
opravdanje za onako ocajnu igru je jedino da su namjestili ovo veceras, ako nisu onda je betis jedna od najgorih ekipa koje sam gledao u zadnje vrijeme...
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Ne mogu pratit vishe sve kao prije, ali gledajuci tabelu posranu od posrane lige rekoh da su sposobni doma da dobiju Granadu usranu , koja se izgleda nameracila na mene, kad su igrali protiv Barse meni je trebala 1 & I2+ a oni odigrashe odbranu bolje no Celzi i primise 2 gola u 87 i 91 minut, evo i nocas me jad nadje od njih.
ima li kvotu 1.20 da uplatim 100e cisto da maknem maler?
inace sam nervozan kao da me je bacio betis za 200,000e a ne 120....
09.11.12 PRI Betis Granada 1 : 2 29.01.12 PRI Betis Granada 1 : 2 27.08.11 PRI Granada Betis 0 : 1 30.01.11 SEG Granada Betis 3 : 0 08.09.10 COP Granada Betis 2 : 3
(2 : 2)29.08.10 SEG Betis Granada 4 : 1
rudar lovcen, pada kvota, bet365 1.2, bwin 1.2, marathonbet 1.15, tipico 1.2, offsidebet 1.22, paddy power 1.14, redbet 1.22.
raste kvota, sportingbet 1.29, 10bet 1.24, paf 1.23, unibet 1.23, betboo 1.22.
sportingbet 1 kvota 1.29, marathonbet x kvota 8 i 2 kvota 15, isplata 103,4%
Del Pjero pocinje mec za Sidnej
---Chelsea Fc---
Espanyol-Osasuna 1 (1.9)
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
pa oće li biti golova na rudar mecu?
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Ja ne znam sto je jedinica danas ako ne Zeta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks