Bolje da si nam kakvu dojavu za kakvu utakmicu poslao pa da uzmemo koji euro na kladionici. Da nemas neku?
na dak je INA...
E ne znaaam. Evo otkad sam dosao u cg, sipah 2 rezervoara na Luk Oil i sve regularno. Nisam primijetio nikakve probleme.
Samo je dobra fora sto mi je lik u HN nasuo 41L a nije mi se upalila crvena da je prazan, a lik u BP 39L a bio je skroz prazan2 puta se oglasavao da nema kapi vise. Zanimljivi su
6.5e mi je potrosnja na 100km
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ada to je strucnjak pur ekselans.
Dako se javi da casti nekakvo pice.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Energogas je iz AL, ton placaju 1060 dolala dok Inino je 1150.
TAKUMI
Nafta ponovo poskupljuje
http://www.vijesti.me/vijesti/nafta-ponovo-poskupljuje-clanak-99640
Mora, jer ovaj plin iz Rijeke ima koeficijent korizivnosti 0, dok ovaj drugi preko 0.1%.
TAKUMI
Pazi Rumunija, Srbija i Hrvatska na Balkanu proizvode 95% plina.
Nevjerojatno da Albanci imaju ostatak od 5 pisto (nedostaju BiH, Slovenija, Bugarska i možda Grčka (Crna Gora i Makedonija nemaju plin)), tako da na Albaniji realno možda ostane 1 posto ukupne balkanske proizvodnje. Po tebi oni taj jedan posto izvoze nama...
Po meni Albanija trguje i uvozi odnekud pa prodaje /konpezuje sa Crnom Gorom, tako sa kvalitet/jačina plina variraju...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Vjeruj mi da imam sve moguce informacije.
TAKUMI
Normalno. Petrol kod autobuske i to je to...
I ja sam ranije sipao na JGPK, ali ovamo je bolje. Sa JGPK bezolovnim sam imao zachepljenje (zaprljanje) dizni na Clitorisa RS, i to na nekih njegovih 10000-15000 km..
Zanima me da li je i dizel gorivo najbolje na Petrol pumpi kod autobuske ??
I mene interesuje gdje je najbolje sipati dizel?
Vili dje da se sipa plin ?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks