Izbrisali bi oni da znaju.![]()
Ovo mi je uljepsalo vece hahahahha, 6 naloga jesi li ti normalan,cudo da ti nisu svaki izbrisali![]()
---Chelsea Fc---
Izbrisali bi oni da znaju.![]()
jedan rekreativni tip za nocas
Caen - Le Havre 2, @4.00 ./ x2, @1.75
Who let the dogs out
bilo bi ljepo da ova modena zabode bar jedan golic
edit: eto ga! uzgred tek sad vidjeh da budjavi pogon nije uspio da dadne jedan gol onima...!
Last edited by Shadow'91; 05-11-12 at 19:45.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kakvi su raspadi ovi iz Cedevite, ovo je strasno...
e ove verone glibave.. da nisu mogli pricekat drugo poluvrijeme
edit: za isplatu mi treba da ovaj leon iz perua da jedan gol.. imaju cijelo drugo pol na raspolaganju i nadam se da ce ga uvalit
Last edited by Shadow'91; 05-11-12 at 21:21.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
padam samo na Betis 1+pp noćas :concern: nista preci cu sad malo na loto da se zanimam![]()
Sto za $utra? Milan i Celzi pokloni?
1 AC Milan - AC Milan AC Milan v Malaga
(Half Time/Full Time)06/11/2012 None 3.20 To Run 2 Draw - Draw Olympiakos v Montpellier
(Half Time/Full Time)06/11/2012 None 5.00 To Run 3 Chelsea Chelsea v Shakhtar Donetsk
(Full Time Result)07/11/2012 None 2.00 To Run 4 Goal (both teams to score) Schalke v Arsenal
(Goal / No Goal)06/11/2012 None 1.72 To Run 5 Goal (both teams to score) Celtic v Barcelona
(Goal / No Goal)07/11/2012 None 1.80 To Run
Last edited by BiTrAtE; 05-11-12 at 23:18.
Zenit 2
Real 1
City 1
Malaga x2
PSG T1 3+
Zenit mislim bez Hulka nocasMoze da se proba Milan GG i Shalke GG, videcemo
![]()
Kakva je ovo igra na meridianbet "Win From Behind"
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Zna li neko kako se racuna jackpot u meridijan? Rekli su mi da su zadnje tri cifre na kodu za isplatu potencijalni jackpot. Za proslu nedelju je broj 176 a meni jedan tiket zavrsava bas sa 176....
Jeli jackpot iznos varira od nedelje do nedelje ili kako se to vec obracunava, zna li ko ?
fala vi..
Ima li neka "sigurica" za danas?![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Oce li mi neko pojasnit ovaj pre mach bet na bet 365...ako sam dobro razumio odigram jedan mec prije pocetka sa 25 i onda sa 25 mogu da odigram bilo koji mec uzivo LS i ako promasim vracaju mi pare...jesam li u pravu?
Pavle i ja sam tako shvatio, a to je bas dobra ponuda realno. Ako ces vec da igras ligu sampiona imas 2 dzabe sanse na uzivo kladjenje.
Sa koliko si igra taj tiket i koliko parova ?
...
s 1e, tri para uzivo, al su visoke kvote
Nema veze kolike su kvote ali idi podigni te 10 eura .
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks