s obzirom na kapacitet tvog mozga, zeznuh se i ovaj put sto se upustih u raspravu..
veličanje čovjeka koji je titule uzima tako što je izbacivao protivnike iz trke, kome su se vodonoše zaustavljale na finiš liniji da prođe, koji je pokušavao da ubije timskog kolegu iz frustracije, jer je konačno taj "talenat" došao do izražaja - dovljno govori od tvom znanju vezaro..
živi u tom svijetu, ako možeš kako izbjeć NIKA ROZBERGA i ove šut karte i uživaj..
pametni su odavno odustali od ovoga pdf-a ili se vrlo malo pojavljuju..
dobro jakuza je obvious troll, dosadno mu je oprostite mu![]()
She is only here to annoy herself!
Je li ovo najbolje sto mozes? Ne umijes ni da uvrijedis, cus zeznuo, pa reci zajebao jbt, budi covjek bar jednom!
Nisi se zeznuo, mozda nesto i naucis ako oces da slusas, no ti si nedokazan krajnje.
Sjecamo se svi onog obilazenja Alonsa u Monte Karlu kad ste svi skocili kako se to ne smije. A niko nije bio ni upoznat sa novim pravilom. Ja razumijem vasu neobjektivnost, shvatam to, ali ne glumite neko ludilo i zrtvu. Da nema njih nekoliko takvi ka' ti bi drzali temu, a slozicemo se da Fabija, Petronas i NSX drze F1 u malom prstu, znaju o sportu mnogo. Zna i M.S. ali ocigledno ka' ja nema zivaca da se stalno smara sa vezarama.
Eto ti sad ne pricamo o NAJVECEM a ti se na to vracas, znaci milo ti je kad se prica o njemu? Znaci samo je NAJVECI to radio, niko drugi, nijedan veliki sampion? Znas sto pricali smo o tome vec poodavno, da mi nije tezina nasao bih te psotove. E to su bila vremena, dobre diskusije, jaki diskutantni sa obje strane. Ovo sad kad Rozberg i Kimi - voda![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kimi, previse mlatis.
Toliko si se zanio ovom jednom pobjedom koju je uzeo samo zato jer je Hamu riknuo bolid, pa se siris ovuda kao da je sampionat osvojio.
Nedaj boze da ima 7 titula kao ISUS, nebi se moglo zivjet od tebe.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
You must spread some Reputation around before giving it to Petronas again.
al zato ne mozemo da zivimo od tebe....sto je jos gore...![]()
takve zadrte ka tebe i društvo ti, ne može čoek ni uvrijedit..ne pokušavam ja uvrijedit nikoga, posebno preko tastature..
samo je šumaher to radio, U TOJ MJERI.. omaklo se i drugima, ali on je tu doktorira..
no cijeli dan bježite sa teme u wrc, moto kros, skijanje - čim se pomene NESTANAK SUPERTALENTA!!
jeste li smislili izgovor za dogodine kad luis bude terorisao nika? oće li bit - e da vozi ovakav bolid šumi, đe bi mu kraj bio..
vidiš da ja ne navijam za statistiku, ima nešto i mimo toga..
ti ćeš bit od sljedeće sezone sa svojim drugarima najveći vetelov navijač, jer će imat 3 titule..
dobro, možda će te neki drugi nik koristit..
kako dođe šumi do onog JEDINOG podijuma? koliko "riknu" bolida u zadnjim krugovima, ako ćemo tvojom GLUPOM analogijom, bistrino?
Kimi o kakvom nedostatku talenta pricas covjece? Covjeka kojega zovu kisni covjek zoves netalentovanim? Kad tvoj pulen bude ovakve stvari radio javi se.
A sto se Luisa tice sacekacemo da vidimo kako ce to ic'. I vidjecemo oce li do pola u Monte Karlu, sa sigurno boljim bolidom jer su dobili povecanje budzeta od 30%.
Do tog podijuma, samo jos visocijeg bi dosao u Kini da u Benz umiju zavrnut tocak.
Vazda ima tako tih blesavih navijaca kao ti, sto recimo navijaju za Vilneva, Montoju, Kimija.... vozace koji osvoje ili ne osvoje plafon tu jednu titulu, ali onda bude prica da je to najbolji vozac u F1, da je iznad F1 i da ga to kao smara pa oce da proba nesto drugo, e sto bi bilo da je nastavio, sto bi bilo da je imao brzi auto... Natucanja obicna.
Svi takvi vozaci dobiju nogu, i Vilnev i Montoja, a i ovaj tvoj je dobio jednom vec.
A sto je Kimi uradio juce osim sto je obilazio dvojicu zbog toga sto su imali los start?
TAKUMI
ahahahahaahahhahahahahahhaah, već ste počeli.......
aahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa...
i jes šumi je pobjeđiva bez točka, bez mjenjača, jednom čak su mu i volan zaboravili, pa je mota točkove RUČNO, preko poluosovina, ka da vesla...
a, legende ste vi, kakvi šumaher...
Ti odlicno znas da Kimi nikad nije bio, niti ce biti vozac one ultimate top klase.
E sad, to sto te ponijela ova pobjeda pa lupas, to je druga stvar...
A ludji ste nego sto sam mislio....
Ja rekoh SMIJESNO je uporedjivat povratnike, Kimi je mladji, talentovaniji i u pauzi se pjanio opasno, ali je i vozio nesto i odrzavao kondiciju... Znaci, ne uporedjujem ih, nisu za uporedjivanje, potpuno drugaciji ljudi, po stilu voznje i po stilu zivota..
Covjek je uzeo u WRC vishe bodova nego shumaher u F1... a kad spomenete WRC, mogli bi malo razmislit kakva je to disciplina ako uopste znate veliki poznavaoci...i dje i ko tamo vozi..i koja je slicnost sa formulom tu...
A da se vratimo na talenat, posto znate koje mu je boje pishaca, znate i kako je vozio dok je bio mladji...dosta mladji u manje kategorije, znaci bez velikih budzeta, sa slicnim ili istim vozilima...sa kim se tamo trkao i kako je zavrshavao?
Odje se znalo procitat za raznorazne vozace kako pojma nemaju, a ja sam ubijedjen da je makar 10 vozaca koji su vozili ili sad voze, vozili onaj ferrari uzeli isto toliko titula...eto da ne budem grub, mozda koju titulu manje...to su sve vozaci koji su najbolji na svijetu, uglavnom su tu zbog toga i svako od njih zna da vozi...
Kad vec pominjes WRC, evo ti tvoj pulen, u sred Finske dje svaku krivinu zna do najsitnijeg kamencica...
Osvojio je sampionat 2000-e pored McLarena i Mike.
TAKUMI
sa tom kramom Barikelo je uzeo dvije pobjede te godine i jos 6 puta bio na podijumu i to sve kao drugi vozac, koliko puta ove godine je Massa bio na podijum?![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks