Page 160 of 825 FirstFirst ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... LastLast
Results 3,976 to 4,000 of 20615

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    616
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    a dje nece postavit koju patrolu kod kruznog toka -kod delte - jer tu sto gledam svaki dan to se ne moze nidje drugo vidjet. evo 5-ti put u zadnjih 2 nedjlje je neko obalio znak na kruzni - vidi se da se fino ispentra preko cijelog kruga. inace sam imao ludu srecu prije nekih 7-8 dana kad je pored mene proletio mercedes niksickih tablica koji je isao nekih 60-70 iz pravca atlas centra i nije se zaustavio - sva sreca pa sma ja ukocio a vec sam usao u kruzni.
    haos kakvih kretena ima.
    Goreg kružnog toka od onoga nema u čitav grad. Tako je loše isprojektovan, da uopšte ne tjera vozače da imalo smanje brzinu, i takvih situacija ima koliko hoćeš. Prava stvar bi bila patrola koja bi dužinom čitavog onog bulevara od cetinjskih semafora do platoa univerziteta špartala i kažnjavala, jer se tamo vozi nenormalno, ne staje se pješacima skoro ni na jednom pješačkom, leti se ... a ograničenje 50.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Član 47
    Vozač kome je dat znak za preticanje sa njegove lijeve strane dužan je da pomjeri svoje vozilo ka desnoj ivici kolovoza.
    Vozač ne smije da povećava brzinu kretanja svog vozila dok ga drugo vozilo pretiče.
    Ako zbog nedovoljne širine kolovoza ili njegovog stanja nije moguće preticanje bez ugrožavanja bezbjednosti saobraćaja, vozač vozila koje se kreće sporije nego vozila koja se kreću neposredno iza njega dužan je da pomjeri svoje vozilo što više udesno, a ako to nije dovoljno da, čim mu to bude moguće, zaustavi svoje vozilo na pogodnom mjestu da bi propustio vozila koja se kreću brže.
    Znamo mi zakon, nego policajca ne zanima što je ovaj ubrzao i nije održao rastojanje, nego će mene kazniti...

Došlo mi je bilo da odrobijam nekog brava prije neđelju dana... Vozi čoek namjerno 10-15km/h ispod ograničenja 5 min, a ne mogu da ga preteknem što zbog pune, što zbog auta iz suprotnog smjera i taman dođem u situaciju (dosta kratka isprekidana prije krivine), kad majmun pred kraj preticanja udari po gasu (naravno završio sam preticanje na početku krivine, puna linija i ulazak u krivinu 40km/h preko ograničenja)... Da nijesam bio dobro raspoložen ne mogu garantovati da ne bih namjerno udes neki izazvao...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Znamo mi zakon, nego policajca ne zanima što je ovaj ubrzao i nije održao rastojanje, nego će mene kazniti...

Došlo mi je bilo da odrobijam nekog brava prije neđelju dana... Vozi čoek namjerno 10-15km/h ispod ograničenja 5 min, a ne mogu da ga preteknem što zbog pune, što zbog auta iz suprotnog smjera i taman dođem u situaciju (dosta kratka isprekidana prije krivine), kad majmun pred kraj preticanja udari po gasu (naravno završio sam preticanje na početku krivine, puna linija i ulazak u krivinu 40km/h preko ograničenja)... Da nijesam bio dobro raspoložen ne mogu garantovati da ne bih namjerno udes neki izazvao...

I sta bi postigaqo tim osim sto bi sebe nagrdio?

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by Ne znas me View Post
    Uzeli su mi vozacku zbog preticanja na punoj.Ja sam poceo preticanje na isprekidanu,zavrsio na punu.Patrola bas u trenutku kad se zavrsavalo preticanje dolazila u susret,upalili rotaciono i okrenuli se za mnom.Nije nikakvo ubjedjivanje pomoglo,vozacka otisla.Sad mi istice 60 dana,nadam se da cu je odma uzet.
    iduci put u takvoj situaciji ga nagazi cisto malo da ih izgubis iz vidokruga parkiraj se na prvo prosirenje i kreni kao da pisas, kad naidju reci im da ne znas o cemu se radi i zamoli ih da ti ga pridrze..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    [/B]
    I sta bi postigaqo tim osim sto bi sebe nagrdio?
    Pa otprilike sam bio teži jedno 600-700kg, a i ne bih ga udario da sebe nagrdim... :mrgreen:
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Molim vas, da li moram da uplatim kazne za parking kada podizem saobracajnu...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ako je ona od 20e ne

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Pa otprilike sam bio teži jedno 600-700kg, a i ne bih ga udario da sebe nagrdim... :mrgreen:
    Mislio sam u smislu zasto ostetit soje vozilo zbog druge dzukele?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato ja nosim pendrek u kola, jednog covjeka sam vec iscuka prosle godine blizu moje zgrade, Ko tablice ...
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koga si isčukao?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E propalo se kad vi za takve stw trebaju pendreci....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jednog covjeka iz Kotora valjda,mislim te su mu registracije bile. Idem od Draca ulicom M.Bakica a pada kisa nenormalno, brisaci ne pomazu, kad iz neke ulicice ukljucuje se lik ,ja sviram jedan put, drugi put,on me ne ferma 2% , na pola metra sam se od njega zaustavio i jos mi kaze sta sviras... Nisam pisao o tome da se ne provalim ali proslo je godinu od toga incidenta pa mozda mi je oprostio
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesi li čukao po autu ili po njemu?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A ako bih ti rekao da se to mene svakodnevno desava?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tri-cetiri puta po njemu ,samo sam ga vratio u sjediste i po gasu ja . A sto Jonh Cena, jesi li ti imao koji incident
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa da nisam dovoljno smiren nekad imao bih ih bar 3-4 dnevno kakvih dzukela ima,a na starijeg covjeka ne bih ni digao ruku iskreno,a da mi krene neko sa sipkom pud mene kao ti,pa recimo samo bih dohvatio nesto ispod sjedista pa bi se brze vratio okle si dosao nego sto mislis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja zbog tih stvari držim šrafciger u vratima, onako, poluzarđao... I rekao sam sebi da ću ga upotrebiti prvom prilikom da neko krene da me bije, izvlači iz auta i te stvari... Jer ovamo đe ja živim, to se redovno dešava... Neki klošarčiči su mnogo nervozni za volanom. Vole tako da granaju rukama, iskaču iz istog i zalijeću se put drugog auta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto ce ti srafciger, da ga ubodes i sto ces onda
    ---Chelsea Fc---

Sparco_CG's Avatar
    Sparco_CG is offline Najpovoljniji diler racunara i opreme u Podgorici
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by NikolaPGcity View Post
    kaznjivo oduzimanjem vozacke dozvole ... nazalost.
    zamisli kretena kojeg hoces da preteknes do tada ide 40 kmh, i onda stisne gas... ili se nabije vozilu ispred sebe i ne da ti da se ubacis, ti preteknes i toga jer ces ovako izazvati nezgodu, i on bude treci u koloni i ode tebi vozacka, a ovaj sto je dao gas on je savjesni vozac koji zasluzuje da ima vozacku...

ironicno ali stvarnost
    E toga bih posle stigao pa poprecke rucnu ispred njega izasao iz kola i njega za nos izvukO na dzadu pa ga gazio kao bubu dok ne pocne da moli,pljuno ga i vratio se u kola...

Tesko da ce neko da dozivi to u saobracaju al ako se nekad desi ovo bih ja uradio

Imao sam slicnu situaciju prosle godine kod perionice preko puta rogosica.isao sam sa suprugom ( koja je bila tad u 7 mjesecu trudnoce) vozio 50.. Dolazim taman na onaj dio dje se ovi sto operu kola ukljucuju na magistralu.. Vidim auto ceka i taman da prodjem on na 2m uleti ispred mene. Kocnica ne pomaze i samo refleksno pobjegnem lijevo i da ga zaobidjemm....
    Sta se desava..
    Dva lika unutra kako su vidjeli da ih obilazim pun gas i ne daju da ih preteknem.auto ide od semafora a nazad ne mogu jer vec ima auto.vracem u trecu full gas i izvucem se u dlaku.. Na semafore crveno i ubrzam da sto prije stignem i cekam ovog smrada..
    Stize i prodje me i pravi se kao da nista nije bilo. Trk do kola otvaram mu vrata i uhvatio ga za grlo i pitam ga jel svjestan sta je uradio a drug mu sa mjesta suvozaca vice kao nemoj molim te nismo te vidjeli.. E tako sam ovom za volanom opalio samar da su mu svi prsti ostali na facu i mrsno ga da bjezi jer cu ga razbit i njega i ovog drugog ako progovore jos jednu.. Izvinuo se i pustim ga a da je poceo opet da se brani izbio bi ga kao konja.

Sent from my 911 GT2 Turbo
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by El Mero View Post
    Ja zbog tih stvari držim šrafciger u vratima, onako, poluzarđao... I rekao sam sebi da ću ga upotrebiti prvom prilikom da neko krene da me bije, izvlači iz auta i te stvari... Jer ovamo đe ja živim, to se redovno dešava... Neki klošarčiči su mnogo nervozni za volanom. Vole tako da granaju rukama, iskaču iz istog i zalijeću se put drugog auta.
    A vala mi nista crnje nema no kad mi neko zagrana
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sparco_CG View Post
    E toga bih posle stigao pa poprecke rucnu ispred njega izasao iz kola i njega za nos izvukO na dzadu pa ga gazio kao bubu dok ne pocne da moli,pljuno ga i vratio se u kola...

Tesko da ce neko da dozivi to u saobracaju al ako se nekad desi ovo bih ja uradio

Imao sam slicnu situaciju prosle godine kod perionice preko puta rogosica.isao sam sa suprugom ( koja je bila tad u 7 mjesecu trudnoce) vozio 50.. Dolazim taman na onaj dio dje se ovi sto operu kola ukljucuju na magistralu.. Vidim auto ceka i taman da prodjem on na 2m uleti ispred mene. Kocnica ne pomaze i samo refleksno pobjegnem lijevo i da ga zaobidjemm....
    Sta se desava..
    Dva lika unutra kako su vidjeli da ih obilazim pun gas i ne daju da ih preteknem.auto ide od semafora a nazad ne mogu jer vec ima auto.vracem u trecu full gas i izvucem se u dlaku.. Na semafore crveno i ubrzam da sto prije stignem i cekam ovog smrada..
    Stize i prodje me i pravi se kao da nista nije bilo. Trk do kola otvaram mu vrata i uhvatio ga za grlo i pitam ga jel svjestan sta je uradio a drug mu sa mjesta suvozaca vice kao nemoj molim te nismo te vidjeli.. E tako sam ovom za volanom opalio samar da su mu svi prsti ostali na facu i mrsno ga da bjezi jer cu ga razbit i njega i ovog drugog ako progovore jos jednu.. Izvinuo se i pustim ga a da je poceo opet da se brani izbio bi ga kao konja.

Tebe svaka cast brate sto si se suzdrzao,ja ne bih sigurno

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

Sta se desava..

jbg mene je republicka odradjivla po sata, ko zna dje je stigao taj za to vrijeme
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta se desava..

E kunem ti se da bi zapamtili taj dan dobro. Ne mogu da vjerujem da takvih kretencina ima jbt.

Sparco_CG's Avatar
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by DzOnI93 View Post
    E kunem ti se da bi zapamtili taj dan dobro. Ne mogu da vjerujem da takvih kretencina ima jbt.
    Ja sam htio da ga rasadim nego supruga iz kola vristi i moli da se ne svadjam i nisam htio da se potresa jos vise zato je dobio samarcinu al mislim da su mu moji prsti ostali na facu 3 dana

BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Sparco_CG's Avatar
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    A vala mi nista crnje nema no kad mi neko zagrana
    Hahahaha e ludaku..
    Meni je dovoljno kad neko ko je kriv digne ruku izvini se fino u tom momentu sve prestaje kao da nista bilo nije. A kad pocne da se koci jos vise kao da sam ja kriv uhh.
    Jednom taxisti sam uzeo vozacku prije 2 godine )))

BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Page 160 of 825 FirstFirst ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)