Zato sto Vukcevic, dvije ciste u njegovu Glavu nema.
On sa njegovim kvalitetom koi posedue moze da igra u bilo koi klub.
Mozda mu dodje is Guze u Glavu, pa se promijeni.
Zato sto Vukcevic, dvije ciste u njegovu Glavu nema.
On sa njegovim kvalitetom koi posedue moze da igra u bilo koi klub.
Mozda mu dodje is Guze u Glavu, pa se promijeni.
Vukcevic igra odlicno u reprezentaciji. Protiv Poljske je bio najbolji na terenu a njegovim izlaskom uslijedio je raspad sistema. Protiv San Marina je bio odlican van pozicije (ok, to je San Marino ali ipak). Protiv Ukrajine je to shto je ushao odigrao dobro. Poenta je, da covjek igra odlicno u reprezentaciji, i dok god je to slucaj, ne treba ga mijenjati nego ga pozivati uvijek i davati mu minutazhu. Ne vidim nikakav problem u tome. Covjek pruzha odlicne partije i kad god igra, pokazhe da zasluzhuje da se nadje tu gdje se nashao. Ne vidim zashto bi njegova minutazha u klubovima bila vazhnija od ovoga.
Deserve's got nothing to do with it.
Salis li se? Pa nema te ozbiljne reprezentacije u svijetu dje im igrac koji nije ni na klupi u svom klubu dobija toliku minutazu kao Simon. Cak i ako ga budu pozivali bolje da daju prednost momcima koji igraju u svojim klubovima. Ne smijemo to gledat samo sa te strane "on se maksimalno trudi i zalaze". Dzaba sve to kad nema nikakvu minutazu u svom klubu, a izgleda da nije ni u glavu skroz sredjen.
Da se razumijemo, ja ga volim kao igraca ali on mora ili da promijeni klub ili da se sredi i dobije vecu minutazu u Blekburnu.
Evo nakon dobre partije sto je Savic, odigrau u Cetvtak, danas sedi na Klupu.
I odmah Viola prima gol... neka neka, ukapiraće Montela da je znatno bolji od Tomovića.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
kosovic igrao od prvog minuta =)
eto sta kaze kasalica
http://www.crvenazvezdafk.com/sr/ves...ja%C4%8Da.html
- Za mene su Srbija i Crna Gora jedna država i jedan narod, ja sam potpuno apolitičan. Rođen sam u Užicu, ceo život sam proveo u tom gradu, majka mi je iz Užica a otac iz Podgorice.
Pa dokle više... Jovetić gol, asistenciju i zamjenu zbog bola u koljenu
Kakva smorčina... valjda nije ništa ozbiljno...
Evo izgleda da nije ništa strašno. Montela u intervjuu reče da su grčevi, a Jovetić je poslije utakmice davao izjave i nigdje ne pominje nikakav problem.
Last edited by rebel; 04-11-12 at 18:03.
Znaci imamo u reprezentaciji tipa kojem su Crna Gora i Srbija jedna drzava.
Dje mi je Lepi da ovo iskomentarise?![]()
P r i m o r a c
ne razumijem sta tu ima za komentarisanje, a i ne znam koji je odgovor trebao dati sem ovog, a posto mu odlicno poznajem oca i radili smo 10 godina zajedno znam kako se osjeca i deklarise.
trebao je reci da je ultra crnogorac pa da ga u srbiji svi zamrze ili da je veliki srbin pa da ga ovi nasi nacionalisti zamrze i da mu zvizde na utakmici. ovo je jedini odgovor koji je mogao da da.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kakve to veze ima sa njegovim fudbalskim umijecem i fudbalom uopste?
Na stranu to shto i nije neki igrac.
Shto se tice Simona, samo jedna stvar: igra u klubovima jeste ozbiljan kriterijum za poziv u reprezentaciju, ali nikako, nikako ozbiljniji od igre u samoj reprezentaciji. Dok god Simon u njoj igra ovako kako igra (dobro), treba ga pozivati. Nema to veze sa zalaganjem, vec sa kvalitetom igre.
E kad bi tako gledali...
Nismo u poziciji da cjepidlačimo oko toga, nego da se preko toga prelazi i da ti ljudi vremenom shvate da je CG njihova i zemlja i država, a da osim nje mogu voljet bilo koju drugu.
Sto se tice Luke Petricevica,veliki je radnik na terenu,pozicija mu je zadnji vezni,to je igrao i u buducnost i za reprezentaciju do skoro,od kad je posao u grcku prebacili su ga na desnog beka ali je igrao i veznog,standardan je bio u reprezentaciji dok je imao klub,veliki je talenat samo sto su ga u tome da ne kazem nagrdili ali dosta usporili roditelji,sto je po meni nesto najgore na svijet !
Ljudi ne cepidlacite, Fehrudin Melic je mnogo veci crnogorac no pola ovih sto su rodom iz same nje.
Mislis da mu sad nece zvizdati posle ovog?Nije tako pricao kad je trebalo da ga zovnu za reprezentaicju,nego sad posto su ga zvali,e za ovakvima mi trcimo da nam ih ne uzme koja druga drzava i onda dobijemo jedan veliki .I. Jedini odgovor sto treba da se da jeste ono sto jesi,a ne ova dvolicnost... Po tvome Beciraj treba da kaze da su mu Crna Gora i Hrvatska ista drzava da ga hrvati nebi zamrzjeli,kakva je to sramna prica....
Mozhe li se na ovom topicu bez politike makar 5 dana? Cattaro, nije tebi upuceno (iako si zapoceo pricu) vec generalno-stvarno bi trebalo da se prica o politici i brojanje krvnih zrnaca strozhije sankcionishe od strane administracije ovdje. Jer postoje 2 podforuma za to![]()
koliko se jovic izpsovao kada je dao gol, mislim da je izbacio sve one promasene penale
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Hulk nece igrati dvije nedelje zbog povrede misica, mozda sansa da Djordjevic dobije neku minutazu.
Edit: Kad vec pominjem Djordjevica...
Miljenović pozvao i Đorđevića
Omladinska reprezentacija Crne Gore od 21. do 26. novembra učestvuje na kvalifikacionom turniru na Kipru, a selektor Aleksandar Miljenović pozvao je 23 igrača za petodnevne pripreme koje će se obaviti u Podgorici.
Pozvan je i fudbaler Zenita Luka Đorđević, koji je i na spisku selektora A reprezentacije Branka Brnovića.
Naša selekcija pokušaće da četvrti put zaredom izbori plasman u elitnu rundu kvalifikacija, a pored domaćina Kipra u našoj grupi su još Finska i Danska.
Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedjeljak 12. novembar, kada će i početi pripreme u Podgorici.
Golmani
Nikola Delibašić (Čelik)
Marko Kordić (Vojvodina)
Odbrana
Momčilo Raspopović (Budućnost)
Boris Kopitović (Budućnost)
Ivan Racković (Mogren)
Vujačić Igor (Zeta)
Nemanja Sekulić (Vojvodina)
Vojkan Višnjić (Sutjeska)
Marko Draganić (Lovćen)
Jovan Baošić (Mogren)
Sredina
Deni Hočko (Lovćen)
Dušan Lagator (Mogren)
Vojin Jeknić (Rudar)
Božidar Janjušević (Vojvodina)
Nebojša Kosović (Vojvodina)
Marko Janković (Teleoptik)
Vladimir Jovović (Sutjeska)
Miloš Pavićević (Mladost)
Napad
Vladan Karadžić (Sutjeska)
Boris Cmiljanić (Budućnost)
Aleksandar Boljević (Zeta)
Žarko Grbović (Mogren)
Luka Đorđević (Zenit)
Last edited by filip__pg; 05-11-12 at 15:54.
I ja se slazem sa Recordarem u vezi Simona. On je uvijek dobar kad igra za reprezentaciju, i Brnovica bas ne treba da interesuje da li igra ili ne u klubu, jer covjek je najbolji na poziciji koju igra, a i najveci talenat i potencijal naseg fudbala uz Vucinica. Dje bi mu kraj bio da ima radne navike i glavu Jovete? Ali ja se nekako jos uvijek nadam za njega , da moze da eksplodira , ima 26 godina, sad ce 27..Ima cini mi se jos taj zadnji voz.
Sto se Kasalice tice, to nije politika, to je sport!!!! Kad vidis ove rukometase kako ginu za nas grb, dodje ti da pomislis da i ti ne bi losije odigrao sa takvim motivom. A Kasalici ako je to jedna zemlja neka ga tamo, iovako je los igrac po meni.
all is worthwhile if the soul is not small .
Jovetić je na kraju povrijedio mišić i ne igra narednih 10-14 dana.
Samo da nije koljeno...
Ima li administratora ovaj forum da reguliše ove repetitivne nazi priče?
Ili brate neka se otvori podforum "nacionalna pripadnost reprezentativaca Crne Gore u fudbalu" pa tamo tupite u beskonačnost.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks