webmaster.. sve aplikacije, fb, CDm. twitter, 4square, sve..
stivi, ne znam kako da dignem 3g na 4.3? 06.15.00 mi je baseband..
Pa aplikacije su ti se u sami itunes vjerovatno updatovale i onda sad ne rade. Ps. A zasto ne dignes 4.3?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
webmaster.. sve aplikacije, fb, CDm. twitter, 4square, sve..
stivi, ne znam kako da dignem 3g na 4.3? 06.15.00 mi je baseband..
Da li postoji Apptrackr kao aplikacija za iPhone, ili je jedina varijanta skidanje aplikacija preko web-site-a?
Installous.
Koristim i Installous i AppCake, ali me zanima da li postoji aplikacija Apptrackr (ne samo web-site), čisto kao treći izvor, nije na odmet.
Ili je Apptrackr i Installous ista "firma"?
Uzeo sam iPhone 4s i ubacio 067 karticu, pokrenuo setovanje ali na kraju nece da ga aktivira. zna li neko zasto? nije dekodiran, ne znam ima li to veze??
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Ako je simfree i ako si na wireless-u aktivacija bi trebala da prodje.
iz amerike, ne znam je li sim free. moze li da se dekodira ovako? koliko to kosta??
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
a..evo sam ga reinstalirao, makao karticu i vratio i proradio je ((: nisam koristio iOS do sad, samo android. ulazim polako (:
Zna li neko da mi kaze kako da na najednostavniji nacin prebacim aplikaciju sa racunara na iphone 4.
U pitanju je aplikacija sa extenzijom .ipa ,to je valjda aplikacija koja se instalira. Ja imam android pa ne znam kako to sve ide.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Budućnost
Ima li neko da mu radi 067 SIM u kombinaciji sa X-SIM-om v.4 na iPhone 4s sa iOS 6 u njemu?
068 SIM radi normalno dok t-mobile 067 nece.Zna li neko u cemu je caka?
@pumba
Skinuo sam program na Pc,pokrenuo ga,spojio telefon na pc preko usb-a ali nikako da mi program prepozna telefon,pise no device conncted.
Budućnost
Postoji li nacin da ubacim/dodam nove pjesme u iPhone a da mi se postojece ne izbrisu, s obzirom da sam hiljadama milja daleko od laptopa sa kojeg sam prvi put ubacio mp3s?
Globetrotting
Telefon nije moj,a na njemu nije nista instalirano od kad je kupljen,tako da vjerovatno nije jailbreakovan
Budućnost
cek sekund...na iphone ne moze sa bilo kog racunara kablom da se prebaci mp3?
this is pointless
Moze, copy trans manager.
Na PC se instalira. A ako su kupljene pjesme, onda ne treba aplikacija, sve se skida online.
Kako izgledaju ti ljudi koji kupe pjesmu?
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks