Ovi sto su najavljivali potop intera: POVUCITE SEEEEEEEE
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Neobicno mi je drago.
Red je bio da neka ekipa iz Italije odigra malo ozbiljnije i pokaze Juventinima da su prosjecna ekipa koja ima lose protivnike.
Ovakav Inter moze da parira u svakoj situaciji.
Ovi sto su najavljivali potop intera: POVUCITE SEEEEEEEE
Palasiooooooo i to je kraj.
iznabadase ih.lagano.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Cestitke Interovcima ! odlicno odigrano
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
i ipak nece biti oboren rekord Milana...veliko hvala gradskim rivalima
Hahahahaha 6 minuta majko milaaaa..
Svaka cast Interu...odlicno odigrali cijelu utakmicu, pogotovo drugo poluvrijeme, i zasluzeno dobili...![]()
cekamo "strucnjake" sa foruma za komentare.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
naklon, kako lik svaku utakmicu protiv jakih ekipa pogodi taktiku...Svaka cast Strama
Poslije ovoliko mečeva slabije odigranih i rutinski dobijenih, došao je red da nas neko dobije sa ozbiljnom igrom. Iskreno, znao sam da će nas neko već zajebati u skorije vrijeme, ali baš Inter ...
Sredina nam je pojedena, Inter je zasluženo dobio totalno. Straćatela odradila zadatak.
Đe baš da nam Inter prekine seriju, ne vjerujem.
Čestitke, nemam šta reći osim - zasluženo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Skoro pa kao kad je osvojena CL!!!!
Vrhunac!!!!
49 bez poraza!
Cestitke juveentnini!
Mislim da će nam prijati ovaj poraz, da igrači skontaju da se ne mogu svi mečevi dobijati sa onakvim pristupima.
Treba se zamisliti sad koliko prija ova formacija.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kakva pljuska![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Iako vi kritikujete Nagatoma, on je danas bas dobro odigrao.. osim one greske u prvo poluvrijeme..
Zaneti doktorski.
A zna li se sto o Vucinicevoj povredi?
Jes da su pobijedili Juventus, ali mislim da Inter ne moze da ima veliki kontinuitet dobrih igara...
Inter sve pobjede u goste.Svaka čast.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kolko sam sguran bio u pobjedi Juventusa,bruka..Drugo poluvrijeme zvano - nikad gori! ajte sad yebite me u šupak sa postovima..
Ljudi jer kod Zanetija godine idu unazad ili sta, lik je nemoguc koliko godina ima a kako igra.
Cestitke Interistima! Potpuno zasluzena pobjeda. Najbolja njihova igra ove godine, ubjedljivo. Stramaccioni odlicno poslozio tim, sve funkcionisalo, ne samo kontre. Juventusu se moralo kad tad desit. Od sledeceg kola se valjda vraca Conte, sto nije nebitna cinjenica, vjerovatno ce ih trgnuti malo.
Inter jeste ocigledno jedini tim koji moze da se suprotstavi Juventusu, ali i pored ovoga sumnjam da mogu do titule. Juve je i dalje ubjedljivo najveci favorit. Samo sto sad ipak moraju malo da se zabrinu...
Fire in the hole!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks