AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Neka ne diraj me, ima Falkaa noćas da sanjam...![]()
#fakenews
A moram malo![]()
DICIOTTO
Moratti je rekao nešto i o Barseloni:
„Oni su baš dosadni za gledanje, ali bili bi još dosadniji da nemaju Messija. Ja ipak volim brži fudbal dva tri pasa i šutiranje.“
Odbio je da dodje u Torino veceras (i pored Anjelijeve pozivnice) da ne bi dizao tenzije. Cool
edit: ocekivani sastavi za nocas
![]()
Last edited by Lucianeddu; 03-11-12 at 12:53.
Mediaset pise da je Cassano na klupu. Mada nista se tu ne zna do same utakmice.
DICIOTTO
Nema teorije.Bez ako nije povrijeđen..Najbolji im je trenutno tamo.
@BGH
Ne zamjeri, morao sam se nasmijati ovome.
Last edited by big giant head; Today at 11:49. Reason: blaga nepismenos
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ah, I serve the people![]()
Fire in the hole!
I znam da danas je danas
Bas mi je nejasno forsiranje malog Djavinka. Po meni nije kalibar za veliki klub poput Juvea, nit' moze da igra u paru sa Vuckom.
all is worthwhile if the soul is not small .
Od Juventusovih igraca nocas me najvise strah Lichtsteinera i Giovinca, tj. Juan Jesusa kod Intera.
Release Yourself
I znam da danas je danas
Biće dobrih duela, posebno po bokovima. Lihtštajner vs. Nagatomo i Zaneti vs. Asamao.
Na sredini očekujem jak presing Palasija na Pirla, Kasano zbog toga vrlo vjerovatno neće počet već će uć neđe oko 60 minuta. Pa da onda izgori tih pola sata, ipak je Juventus fizički prejaka ekipa i igrači kao Kasano bi bili pojedeni za doručak ako krenu od starta. No viđećemo.
Normalno da nije gol igrac, takvog ga i ne posmatram, ali jednostavno ima nisko teziste, solidnu kontrolu lopte i to je to..Nema nista drugo,x puta sam vidio da su ga odbranbeni igraci bukvalno pojeli. No ti vise gledas Juve, pa cemo vidjet kako ce se situacija razvijati. Jes da je Matri vama kikser, da ne razumije Pirla x puta i da mu treba milion godina da ubaci loptu u mrezu, ali meni bi on igrao sa Vuckom, takav tip igraca treba uz njega da bude, ili pak Bentner ali meni je on jedna prskalica![]()
all is worthwhile if the soul is not small .
Nijesam ni ja još uvijek ubijeđen da je dorastao ovako velikom klubu, ali podiže formu, pa se zato nadam da će biti bar onaj Gio iz Parme.
Vidjećemo ga već.
I znam da danas je danas
Neko moje misljenje, gledajuci Gia u Juve prije no sto je otisao u Parmu, prosjecan igracm igre u Parmu su mu predobre bile, wrhunske role tokom cijele godine, a sad u Juve opet nista, okacite pricu mackku o rep o nepostizanju golova, kao spic to je glupost...Na kraju postoje igraci koji ne mogu da igraju u velikom klubu gdje je pritisak prevliliki svake nedelje , na svaku utakmicu , a to mi se cini je i Gio-va najveca mana, da ne moze da se nosi sa pritiskom igra u velikom evropskom klubu...
Bojan aleee!![]()
da mi je neko rekao da ce acm dati 3.gola u prvih 45.min, pomislio bih da je lud...
Sent from my Ericsson t20 using Tapatalk 2
Bojan(a) je samo ovako i mogao dat go.![]()
koga je šklepio Zlatan?
Evo jedino ovaj četvrti go je finAl milo mi je..Neka su se istresli na nekog,treba im. :mrgreen:
Konacno dobra igra, i fini golovi.
DICIOTTO
Ajde i Milan nekog da razbuca.
Ali Pelisier neunistiv
sent from my Nokia 3310 by Tapatalk 2
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks