View Poll Results: Ko osvaja po vama ?

Voters
216. You may not vote on this poll
  • AC Milan

39 18.06%
  • AC Siena

1 0.46%
  • ACF Fiorentina

11 5.09%
  • AS Roma

20 9.26%
  • Atalanta Bergamo

2 0.93%
  • Bologna FC

0 0%
  • Cagliari Calcio

0 0%
  • Calcio Catania

0 0%
  • Chievo Verona

0 0%
  • Delfino Pescara 1936

2 0.93%
  • Genoa CFC

0 0%
  • Inter

33 15.28%
  • Juventus

67 31.02%
  • Lazio Roma

17 7.87%
  • Parma FC

4 1.85%
  • Sampdoria

2 0.93%
  • SSC Napoli

10 4.63%
  • Torino FC

3 1.39%
  • Udinese Calcio

2 0.93%
  • US Palermo

3 1.39%
Page 100 of 446 FirstFirst ... 509096979899100101102103104110150200 ... LastLast
Results 2,476 to 2,500 of 11126

Thread: Serie A - sezona 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Pa zbog toga i ne vidim stvarno kako će akciju da naprave..Ti ako nemaš vezni red nemaš ništa,bukvalno..Mislim,nije da se Juve-u ne može centar proć..Ali to je derbi čoeče,sjutra će da bude ka' u lonac na stadion..Vraća se i Marchisio koji trči ka konj,Vidal koji je u najboljoj formi ikad od kad igra lopte..S druge strane Inter sa Cambiasom,Guarinom i ko ono još Gargano su stvarno kondiciono dobro spremni..Ali da se ne lažemo,ne umiju ga oni spuštit loptu,odigrat' pametno.Tu su divlji namrtvo,osim Cambiassa,al ni on ne može više ka' prije..A sjutra me baš zanima kako će Kasano odigrat'.
    Ako Stracatela spremi malo defanzivniju taktiku i Inter bude cekao svoje prilike, mozda i naprave nesto, ali ako budu htjeli da se nadigravaju sa Juventusom, bojim se da ce ih Vidal i Marchisio pojes' na sredinu. Kad mogu Shaktar i Firenca (Nord$ale je jednom u 100 godina), sto ne bi mogao Inter. U svakom slucaju, samo da bude dobra utakmica, sto manje sudijskih gresaka i , naravno, da pobjede komsije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Omg..Ima li 1% objektivnosti u cijelom postu..
    Ne prijetimo mi Juventusu niti mozemo.
    Ima objektivnosti,a to je da oni ne odigrase utakmicu od londona.Shahtjor ih razvali,Nordsilanda ne dobise,Catanijicu znamo kako,Bolonju u 92.min..Cak i prije toga Genova i ostali su igrali koliko se sjecam.Iskreno,mislio sam da im prije derbija ne mozemo biti ovako blizu,nego sudi Tagliavento,tako blizu a tako dalekoooooo

Uuuuu,zaboravih Firencu,najvecu nepradvu,odavno.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sjutra svi po 100 e na inter, bice para..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by IvanR View Post
    Kolika je kazna Hernanesu, jedan ili dva meca zbog crvenog? Hoce li zaigrati u nedelju?
    Samo je mec bio kaznjen, ovaj u srijedu, tako da ce igrat protiv Katanije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Realnije je na juventus svi po 200,ipak su najkvalitetniji u italiji igracki..
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ove price za cambijasa da se preporodio itd, imam osjecaj da ce sjutra da mu puva sa svih strana ..
    Last edited by NantecutBu2; 03-11-12 at 01:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NantecutBu2 View Post
    sjutra svi po 100 e na inter, bice para..
    mozes ubacit 100 eura da ce dat gol, za sigurnih 40 eura. nije losa dnevnica. ljepse i sigurnije no rizikovat na 1.7

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Uh..
    Mrka kapa..
    Ne ocekujem mnogo golova, sve drugo je moguce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Markouskas da te malo ispravim, Vidal uopste nije u top formi. lose je poceo sezonu, bas lose. medjutim, poceo je bolje da igra zadnjih 2, 3 meca tako da nema zime.

sto se derbija tice - jedino me strah kontri Intera jer ova nasa formacija je tu najranjivija. Inter ne moze da se nadigrava ni sa slabijim ekipama u ligi a kamoli s Juveom. tu nema zbora. zato se Strama odlucio za igru iz kontri. lakse stvaraju visak a imaju dobru navalu pa im golovi nisu veci problem.
    nego, vec jednom rekoh (juce), da Inter u Torinu nije pobjedio od aprila 2005. kad na to dodamo i skoro 50 utakmica bez poraza... spustite se na zemlju malo, sve ce se pokazat sjutra. mozda i dobijete, ko zna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

od aprila 2005,vi ste bili u B neko vrijeme,to ne racunaj.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok ali opet je mnogo/dosta.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

ne znam sto razglabate odje, kao da je pred derbi bitno ko ima koliko pobjeda u nizu i od kad neko nije porazen i ostale nebuloze. kad utakmica pocne, sve to pada u vodu!
    relano je sasvim da je juve favorit veceras i o tome je nepotrebno raspravljati.
    isto tako ovi koji najavljuju neki potop intera i slicne scenarije nek se vrate na svoje domace topike!
    dakle, juve je blizi pobjedi.
    takodje pobjeda intera ne bi bila nikakvo iznenadjenje.
    glupo je pisat i predvidjat bilo sto sad, makar za ove koji drza makar malo do nekog "kredibiliteta" odje, a malo ih je...
    oni koji iz punih usta pricaju da ce ovaj ili onaj tim dobiti nekog 4-5 razlike, a nakon najcesce suprotnog ishoda nastave kao da se nista nije desilo ne ubrajam u ovu kategoriju...na kraju isti ti najcesce optuzuju druge ljude po forumu za lupetanja!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Realno, Juve je mnogo jachi od Intera. To naravno ne mora nista da znaci u medjusobnom duelu, ali ipak bi mi bilo veliko iznenadjenje da Inter dobije. Iako bih volio da se to desi, jer ce u slucaju pobjede Juventusa prvenstvo biti, sto se borbe za titulu tice, dosta manje zanimljivo.
    Inter uopste ne igra narocito dobro, i dalje imaju velike probleme u gradnji igre. Na sredini terena nemaju nijednog kreativca, uglavnom su to destruktivci [koji, naravno, nisu bez tehnike, ali nisu igraci kojima je tehnika i kreativnost glavna karakteristika]. Nisam gledao bash sve utakmice Intera, ali ono sto sam gledao - u skoro svakoj su trpili pritisak protivnika, imali i srece da protivnici propustaju sanse... Cesto su i golove davali iz prekida, pa su mogli da se povuku i cekaju protivnika. Ako uspiju da povedu protiv Juventusa, bice u odlicnoj situaciji. Istina je da u Interu imaju puno samopouzdanja posle ovih rezultata, ali sta tek reci za Juve? Ni oni ne igraju sjajno, ali kod njih imam osjecaj da utakmice dobijaju na rutinu, sto kod Intera [josh uvijek] nije slucaj. I imaju dosta veliki izbor igraca, sad imaju i ovog Pogbu u odlicnoj formi [a bio sam dosta skeptican prema njemu, mislio sam da nema sanse da je toliko dobar kad ga Fergie nije htjeo zadrzati. Medjutim, decko je zvijer, bice u ne toliko dalekoj buducnosti jedan od najboljih veznjaka na svijetu]... Mislim da je Juve jasan favorit, ali nadam se da ce Inter uspjeti makar remi da izvuce.
    Last edited by big giant head; 03-11-12 at 10:49. Reason: blaga nepismenos
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Juventus je moćna i uigrana ekipa, iako u poslednje vrijeme ne pružaju baš najbolje partije.

Treba biti realan u ovom momentu - Juve igra na domaćem terenu, nije izgubio 300 godina, u odnosu na Inter ima bolje i uigranije štopere i vezni red (trkački mogu biti podjednaki, ali su Pirlo-Markizio-Vidal ipak daleko kreativniji i bolji sa loptom nego što su Kambjaso-Guarin-Gargano). U napadu Inter ima blagu prednost, ali sve je to veeeeliki znak pitanja. Jer ako zakaže sredina, u napadu mogu biti CR i Messi i opet trt Miluna. Đovinko i Vučinić su kreativci, kod Intera je to jedino Kasano. Palasio i Milito zavise od dobrih lopti, ali ako ih kojim slučajem budu dobili e to će onda biti opasno.

Nisam mislio da ću ovo izjaviti, ali polažem dosta nade u Stramaćonija za ovaj meč. Na početku sam bio skeptičan prema njemu, ali je pokazao da umije odlično da prostudira svakog protivnika u detalje, i na osnovu toga da postavi ekipu. Ništa sad epohalno, ali za trenera iz primavere je napravio veliki napredak. Igrači ga vole i vjeruju u njega, atmosfera u ekipi je dobra...

Očekujem Inter u formaciji 3-4-3. S tim što će Palasio odrađivati dosta defanzivnih zadataka i igrati maltene kao desni full back u defanzivnoj fazi. Argentinac je inače fantastičan što se toga tiče, uvjek se vraća da pomogne sredini jer ima odličnu kondiciju. A u napadu standardno Kasano kao podrška Militu, jer bez kreativca je Inter osuđen na poraz. Ovako ako se otvore i krenu u nadigravanje, možda i mogu da dobiju. U slučaju totalne defanzive, male su šanse da naprave nešto. Ipak više Milito nije onaj stari da sam napravi čudo..

Thanks Thanks Given 
    1,726
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Dos'o je i taj dan.

Thanks Thanks Given 
    1,726
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Taljavento sudi mec.

A kad se ovo desilo sudija je bio Taljavento.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vazda me nasmije ova slika licemjera bezobraznog. Inter je te 2, 3god licio na Kapelov Juve - mnogo jaka ekipa koja igra najgrdji fudbal na svijet, uz nenormalnu pomoć sudija. I dodje mi ovaj i dize ruke...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neću gledat, sticajem okolnosti, a baš mi se gledalo. Nadam sam se da je u neđelju. Mogao bi to bit strašan meč i sa golovima i sa svim, samo ako se otvori kako treba. Kad bi Inter dao gol rano, to bi bio zvek.

prognoza - 3:2

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Vazda me nasmije ova slika licemjera bezobraznog. Inter je te 2, 3god licio na Kapelov Juve - mnogo jaka ekipa koja igra najgrdji fudbal na svijet, uz nenormalnu pomoć sudija. I dodje mi ovaj i dize ruke...

Molim malo postovanja za OVOG GOSPODINA.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Namjestaljka klasicna, calcio je to, a zna se ko je tamo tata.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ada njegova standardna taktika, koju i danas praktikuje, napad je najbolja odbrana (to samo verbalno, inače u fudbalu mu to nije bila praksa, dok u Real nije došao)

Thanks Thanks Given 
    1,726
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    sad imaju i ovog Pogbu u odlicnoj formi [a bio sam dosta skeptican prema njemu, mislio sam da nema sanse da je toliko dobar kad ga Fergie nije htjeo zadrzati.
    Fergie je njega htio nego je Pogba odbio novi ugovor sa njima, nisu mu dali vecu platu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se tice Mou - Juve odnosa,iz moje perspektive,sve je oprala njegova podrska Konteu.

Vucko daje gol nocas,imam neki osjecaj. Prognoza 2:1 (Vucinic,Vidal,Milito)
    Forza JUVE <3

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tiziano Crudelli (vama poznat kao ludi dedica novinar, koji skace i vristi kad Milan igra), rekao je danas da je 72% ukupnih akcija Milana prodato milksejku Al Thaniu. Rekao je da se dosta bruji o tome, ali da, naravno, za sad jos nema nikakvih potvrda. Da vidimo oce li od toga bit sto.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Uz nenormalnu pomoc sudija, a?

Page 100 of 446 FirstFirst ... 509096979899100101102103104110150200 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)