za Juve standardno. jedino mozda nije sigurno Lichtu: Buffon; Barz, Bonucci, Chiellini; Licht, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Mirko, Seba.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Dajte sastave Juve-a za sjutra?Približno nešto..Vi što pratite ove timove,ajte..Baš me zanima :mrgreen:
za Juve standardno. jedino mozda nije sigurno Lichtu: Buffon; Barz, Bonucci, Chiellini; Licht, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Mirko, Seba.
Pretpostavljam nesto ovako... Buffon - Barzagli, Chiellini, Bonucci - Lichstejner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Asamoah - Giovinco, Vucinic. Osim ako neko nije povrijedjen ili ima kartone. Mada, mozda opet upadne Pogba, ili Quagilarela. To neka ovi Juventini potvrde.
EDIT: Clapton, vidim da nam se potpuno poklapaju sastavi.![]()
Znači igra Marchisio sigurno? Nije ga nešto bilo zadnjih 2 3 tekme kolko pratim,nisam siguran..Previše bitan igrač..Ovo je top sastav,teško će Inter što činjet ako budu raspoloženi Vučko,Pirlo i kompanija..
Marchisio igra 99%. imao je laksu povredu. sad citam da bi Conte mogao da izvede 3-4-1-2 formaciju. ova jedinica je vjerovatno Giovinco, a ispred njega bi bili Vucko i Q, ili mozda Bendtner koji je vezara ali je dobro ocjenjen na proslom mecu.
zanimljiva statistika najjacih liga:
Broj golova postignutih iz prekida po ligama: Bundes liga 47, Francuska Liga 1 43, Primera 42, Premijer 34, Serija A 33.
Broj golova postignutih nakon individualnih grešaka: Premijer liga 45, Francuska liga 1 38, Primera 30, Bundes liga 27, Serija A 25.
Najviše golova van šesnaesterca postignuto je u Seriji A, čak 44.
Najviše pasova po meču ima Premijer liga, čak 347.
izgleda da katastrofalne greske koje (ipak) ne kostaju rezultata, ne uticu drasticno na ocjenu (Savic).
![]()
Potpuno sam zaboravio da spomenem igru Lamele u zadnje vrijeme. Momak razbija! Na 10 utakmica 6 golova, i to je svaki go odlican, majstorije radi. Ako ovako nastavi moze biti od njega vrhunski igrac.
Naravno sve to je zasluga Zemana.
A pogledajte ovu majstoriju Tottija:
I ovaj go Lamele:
Jos Prandeli i ekipa nisu otkrili kakav im se lijevi bek krije u dvoriste. Rijec je o Andrei Costi (Sampdoria).
Francesko Lodi opet dao gol iz slobodnog, sto cini taj coek...
Samo da obavijestim navijace Milana ko nije znao da nas dragi kapiten Bonera sutra ne igra zbog kartona!
![]()
Sastav Intera čini mi se ni Stramaćoni još ne znaSigurna su sedmorica (osim u slučaju povrede): Handanović, Samuel, Ranokija, Juan Jesus, Zaneti, Kambjaso i Milito. Po lijevom boku će biti Nagatomo il Pereira, u sredini se krljaju Gargano, Guarin i Mudingaj za jedno il dva mjesta (zavisi od formacije, 3-4-3 ili 3-5-2), i u napadu pored Milita Stramaćoni sigurno razmišlja da li da stavi samo jednog napadača (Kasano il Palasio) ili krene super ofanzivno sa trojicom.
Uh, eto 1 na Milan odma.
Cim nema njega da kvari igru.
Najrealnija prica je da izadje sa 3-5-2 formacijom.Tj ja mislim da imaju dosta sanse sa ovim sastavom:
Handanovic - Samul,Ranokija,Juan - Zaneti,Gargano,Guarin,Kambjaso,Pereira - Kasano,Milito
Na cemu je osnovano to misljenje? Ja bas mislim da ce Juve da ih istuca.
DICIOTTO
Inter dobija.
Iskreno, Juve sa onakvom igrom tesko moze da "istuca" Inter.
Konacan rezultat zavisi samo on Strame i koliko muda ce da izbaci na sto.
Ako krenu 3-5-2 ili 3-4-3 mogu i da isamaraju Juve, jer ce naprijed Kasano i Palacio da djuskaju.
Ali ako krene samo sa Militom tesko ce do gola.
ka sto je i roma..
Ako ne bude igrao Licht, Inter ima dobre sanse da napravi nesto $utra.
Zaboravljate da Juventus najbolje igra derbije, uvijek su se mucili sa tim malim klubovima.
Kolika je kazna Hernanesu, jedan ili dva meca zbog crvenog? Hoce li zaigrati u nedelju?
Au.
Inter ce dat' gol jedino u slucaju ako bude 3:0 pa se Juve opusti. Milito i Palasio su igraci koji ce biti najopasniji po gol Juventusa. Volio bih da stoperi Juventusa tako izgaze Kasana, da ga posalju na jedan odmor od mjesec dva. Momku jos od meca Milan Inter zelim sve najgore.
Nejasno mi je kako je to Inter u boljoj formi od Juventusa. Potpuno nejasno.
Juventus prilicno losa ekipa!? Ekipa koja nije izgubila 48 utakmica.
Kakav forum.
![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Ali ljudi kreiraju mišljenje preko meča Juventus - Bolonja u kojem nijesu počeli - Asamoa, Liht, Chiellini, Marchisio, Vidal, Vučinić i Đovinko.
Vučko, Đovinko i Asamoa možda ne bi ulazili ni ono 15 minuta da nije De Ćelje kiksao.
Dalje, svi zaboravljaju kako Juventus igra derbije.
Nego, ja neću da palamudim i najavljujem neke pobjede i strašne rezultate. Nema svrhe poslije ovoliko neobjektivnosti, nadam se da će vam utakmica zapušiti usta. Čujemo se poslije meča.
I da - bitno je da je Juve ovako loša ekipa, a Inter je zato ultra sega mega ekipa, dominira.
![]()
Last edited by Albatros; 03-11-12 at 00:08.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Aj da igra Sneijder,pa aj..Ali ovako sa ovakvim veznim,ja ne vidim organizaciju igre Intera,kreativnost,trka itd itd..Dok s druge strane Pirlo..
Interova sredina je sposobna da pravi presing, ali se ne spominje Juventusova. Kao da će samo jedna ekipa da igra sjutra.
Ovo je greota čitati.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks