Za one koji ne znaju koja je liga TOALET PRIMERA... :congratulatory:
Za nocas DOJAVA 1000 % SVE ULOZITE !!
VES MASIN - SPIL APARAT 2/1 KVOTA 29 1000 % 10/10 ULOG !
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Za one koji ne znaju koja je liga TOALET PRIMERA... :congratulatory:
prati li ko Holandski drugu, mene miriše ovaj Almere na prelaz?
Telstar-Almere 2-1 na Bet365 je samo 19
Znate li da većina ljudi gubi na kladionicama zbog velikih provizija? Kada su recimo na tenisu jednake šanse za pobjedu, kvota bi trebala da bude 2,00 na 1 i 2,00 na 2, a to nikad nije tako, i polagano ćete sigurno završiti u minusu. Razmislite o klađenju na kurs valuta na forexu, šanse za zaradu su vam tamo puno veće jer su provizije zanemarive.
dubl i tiket za veceras
bangor-newtown t2 1+
apeldorn t1 2+
olimp 4,5
excelsior t1 2+
de grafshap t2 2+
atlanta 194+
new york 191+
olimp 13.1
Sto ce bit sa ovim Slovanom ??? Interupted kod rezultata 0-1 jebo im sve ja sto je to a nije ni prvo pol bilo ??
Imam jedno pitanje ne znam jel ko imao ovakav problem
Ono prvibdan sam pitao oko naloga na bet365 , ali sad nastaje problem jer je moja kartica unesena na drugov nalog
Na koji nacin da ja sad koristim svoju karticu na ovaj novi sto sam otvorio. Nema sanse da hoce da mi prodje depozit
Last edited by Shadow'91; 02-11-12 at 19:41.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
evo sad sam pricao sa njima na chat, traze neke dokaze da je moja kartica (da vadim nesto u banku) . Objasnio sam mu da sam na "bratov" acc koristio moju karticu i da je na moje ime i da je zelim prebaciti ovamo .
izmedju ostalog trazio mi je kopiju licne i ovo za karticu. sad sam im slikao licnu i karticu pa da vidimo sto ce odgovorit.
ne otvara mi se sad kartica nova , da placamjosh jedno odrzavanje i ebanking radi bet*a
Evo i ja da pogodim nesto i to pofinu kvoticuda me ne prosipa Lak1 i ostala kompanija
![]()
Pogodih za sad viborg 2, unterhaching 1, monaco x, sedan px i jos mi treba helmond x a oni za 10min 3 gola dadose.
niujedne mi gace lastike nema
eh.. za isplatu se ceka roda gg.. poluvrijeme je 0:0 da ako pocnu padat golovi u drugo pol..
edit: vec me vata nervoza.... na dva tiketa cekam rodu gg, a na jedan 3+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by Shadow'91; 02-11-12 at 20:28.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
sto je ovo kotorano? :mrgreen:
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Shadow i ja cekam rodu gg, sve im ***em!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stavih ovaj Telstar 1-2 i malo mi bi i stavim Helmond 1-2 i eo ovi nikako da preokrenu pih
dajte fixs za sub...
Jedinstvo - Mornar 2, @5.00
Who let the dogs out
Veliki pozdrav za kotoranina, nepromasiv covek xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
roda no comment.. sta mi uradise!
Samo roda gg za 698€ slikacu tiket kasnije..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Celik beton
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks