cus kod tih kasapa.... imas u dalmatinsku tacno preko puta euro petrol pumpe lik radi oko podizaca,podji i zavrsi to
cus kod tih kasapa.... imas u dalmatinsku tacno preko puta euro petrol pumpe lik radi oko podizaca,podji i zavrsi to
hjahahahaah da podje u alliance rekli bi mu da trebaju citava vrata da se mijenjaju![]()
Nadjoh, na tuski put, zadnje stare zgrade, ima kljucar, momak jedan. Sve plastike i sajle mi je promijenio. Elektriku prozora ne radi ali za mehaniku sve ima!
40 eura
sent from Moraca river ....
Dje to tacno Stinger, mene su iskocile te plastike na tapacir i na podizac stakla one plastike sto idu u sine...
---Chelsea Fc---
Potvrdjujem !! I meni je na Audija A3 napravio podizach i bio je ka nov.. To je kljucharska radnja u ulici Bracana Bracanovica, prva zgrada prije semafora koji vode put kruznog na Stari.. Znachi dolje se silazi, to je u jednoj od garaza u zgradi koja je postavljena paralelno sa ulicom..
A shto se tiche prethodnog pitanja: Ja sam shvatio da je postojala neka posebna potreba za Renault servisom.. Onamo na ona dva mjesta koja sam spomenuo, Stingeru idesh samo ako imash potrebu Renault-a da popravljash.. Btw, shto se Ratka tiche, nije on vishe koljach kao nekad, mada je i dalje skup.. Makar chovjek ima garanciju za ono shto mu se uradi u Alliance..
ja ne znam sto je vama koljac, dodjete uradite dio i dobijete do 2 god granacije nasvaki taj dio i to vam je skupo ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
na audija a4 1.8t sekvent plin nestala signalizacija na prekidac za plin i nece da upali,na gorivo nemoze, crkla pumpa,osiguraci ispravni!
Pritisni prekidac, drzi ga tako, daj kontakt, i probaj da ga upalis.
TAKUMI
Je li do senzora radilice,ako normalno funkcionise auto,ali cim otkuca 90 stepeni gasi se, nece da upali ... Poludjeh
---Chelsea Fc---
Fabia nece probao sam na svaki nacin nedolazi struja na prekidac i nepokazuje lampice da pali na plin
sto moze bit na renault grand espace 2003, preko svake neravnine i rupice krcka nesto u desni tocak, spona je mijenjana prije mjesec dana?
edit: jos jedno pitanje, gledam da uzmem reno lagunu 2004 iz njemacke, medjutim ovoj ne radi injection pump, koliko bi kostala opravka?
Last edited by Femaman; 02-11-12 at 15:22.
da ti pakna ne tupka?
Sutiraj malo tocak, vidi cuje li se
Njak Njak Njak
glavni i osiguraci ispod volana su ispravni
A koliko moze bit letva volana na fiat bravu 96 godiste i koliko je zamjena ?
Fabia moze li se to cut preko nervarina i rupa...tup udarac dolje,trapovi su mi top sve novo...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Koliko vrijedi laguna 06 god limuzina 1.9dci u dobrom stanju?
5500-6500
Max 5000.
Last edited by Fabia_Elegance!; 03-11-12 at 01:36.
TAKUMI
kolko vrijedi c klasa 2001. dizel u odlicnom stanju?
4000-5000e
Uh, razocarao si ga. Mislio je da mu vrijedi barem 20 000![]()
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks