Skins je zajebana serija, nije za svakog. Odgledaj prvu epizodu pa vidi.
dobra je serija, samo pazi da ne skines US verziju
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Skins je zajebana serija, nije za svakog. Odgledaj prvu epizodu pa vidi.
rm -rf /
E'o vi'ecemo... Nego... Sherlok- fantasticka prva epizoda. Konacno jedna dobra krimi serija, i interesantan slucaj i likovi. Nije na kalup ovih ostalih serija slicne tematike.
Alphas..tek par epizoda, ali po meni soft sci fi koji mi bas lezi, dobra serija!
all is worthwhile if the soul is not small .
Evo sad odgledah Halo 4: Forward Unto Down mnooogo dobro odradjeno sa tim da epizoda traje oko 19 min. Trenutno ih na torentima ima 4, treba i peta da izadje za koji dan. Dojajno odradjeno. Preporuka![]()
Zavrsavam i drugu sezonu Sherloka, odlicna serija, samo sto je predugo sto englezi stavljaju sat i po epizode da traju. Bordzije i Downton Abbey su spore, mada cu probati da pogledam jos koju epizodu prije no sto odustanem.
Kakva je Burn Notice? Cini mi se da je neko pominjao prije...
edit: upravo zavrsih drugu sezonu Sherloka... sto reci za onaj triler zavrsetak, nije mi jasno sto se desilo u zadnjoj sceni, kako je ono moguce...
Last edited by Mojsije; 31-10-12 at 18:17.
SoA malo pada u trecoj sezoni.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Downton Abbey odlicna! Treba par epizoda dok se skonta sto se desava, ali nakon toga postaje mnogo interesantnije.
treba mi mala pomocjel zna neko o kojoj je pjesmi rijec u ovom dijelu serije...ubih se trazeci,nema sanse da je mogu nac...
shazam i soundhound nisu bili od pomoci... :?
(nečitko)
Počeh da gledam Grimm što znam prve tri epizode onako kao uvod u neki paralelni svijet.Vidim da ima grdilo epizoda samo u dvije sezone vrijedi li ovo nastavljat gledat?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Downton Abbey me prijatno iznenadila. Na polovini sam druge sezone i odlicna je serija. Nema sad neke lude i brze radnje, ali drzi paznju interesantnim dogadjajima, pogotovo su interesantni dijalozi. Onaj njihov dvorac i selo su me odusevili, kad budem isao put Londona, ima definitivno da obidjem i to dvoje![]()
Kad konacno krece Justified, zna li se?
DICIOTTO
13 Januara 2013 naravno ako prezivimo smak svijeta![]()
Nista onda.![]()
DICIOTTO
Skinuh pilot The Killing, americku verziju. Za dansku nema krsteni rip, a ni prevoda. Nadam se da ce valjati...
Ovaj Dexter razbija! Vrhunska serija!
meni je pocetak sezone bio vrhunski,ali su ga sad precerali sa njim i debrom.od 50min. kolko traje ep.bar po ure gledam njih dvoje kako se po iljaditi put raspravljaju o istoj stvari.dako se pojebu pa da odmorimo..
nego,da ne prati ko psych?odgledah pilot,nista posebno.vrijedi li nastavit?
1993-2020
IASIP nastavlja u svom stilu. Opet odlicna epizoda. Mater im, nepresusan izvor zajebancije
![]()
DICIOTTO
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks