Solidna. Ma svaka zimulja je solidna.
može li mi neko reći koliko košta guma 195/55 R15 i čelične felne 14?
i kakva je minerva?
gracias
Solidna. Ma svaka zimulja je solidna.
TAKUMI
dje ima lik sto reparira jabucice,viljuske itd...?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
hvala,a znas li mora li se skidat pa da mu se ponese ili moze on skinuti? koliko mu treba vremena i para da ne znas?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sam mu ponio moju, on meni da' repariranu viljusku...
moze li simptom 'lose' pumpe za gorivo bit samo zujanje, a bez uticaja na performanse, potrosnju, tj nema prekidanja nikakvih dok se vozi?
cujem nekakvo zujanje (ali ne toliko glasno) cini mi se nedje otpozadi... i taj zvuk se malo mijenja pri padu napona, npr kad podizem i spustam prozore.
Originally Posted by my name is ...
Mogu biti lezajevi pumpe, samo vozi.
Inace to strada kad puno vozis na rezervu.
TAKUMI
Sta sipati u mjenjac od BMW e46 320d ako mu na mjenacu stoji ova naljepnica http://www.skrzynie.com.pl/popup/dod...f-lt-2-200.jpg .Da znam da pise da se ulje ne mjenja i da je vjecno ali ipah bih ga zamjenio.Kontam da treba ulje sa oznakom mtf-lt-2 al od originalnog BMW ulja moze se uzeti samo kolicina od 5 l a meni treba 1,5l gradacije 75w80 full sintetika.Dali postoji neka alternativa smijem li mu sipati bilo koje ulje sa manuelne mjenjace 75w80?
Bilo koje API GL-5. Valvoline MTL 75 90 je dobar, takodje i Castrol 75 90.
Amsoil MTL 75 90 je najbolji, cisto da se zna.
TAKUMI
cekaj jel treba 75w 90 ili 75w80? Bmw kaze http://img827.imageshack.us/img827/6647/dsc07444x.jpg
dali ovo odgovara?
http://www.the-filtershop.co.uk/spd/...Transmission_F
vidim da ima oznaku API GL-5
Koja je "best buy" kupovina zimskih guma 205/55 R16 i dje je najpovoljinije kupovina u CG?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
Dva puta uspi lose gorivo i zacepice ti filter. Danas se nista sa gorivom ne zna. Ja sam stalno sipao na jugopetrol i bonus petrol pa eto bio je zacepljen mnogo prije servisnog intervala...
Filter je poslije pumpe, ali ako je zacepljen moze da namuci pumpu.
Je li i dalje 40 eur filter + ruke, koje su skoro jos toliko?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Dje cu popravit podizac stakla na lagunu?
sent from out of space ....
@Balsa
kako dje
obicno majstori misle da se filter goriva mijenja lagano kao na vecinu kola, pa ja insisitram da unaprijed platim (15tak eura) zamjenu ulja/filtera ulja i filter goriva
posle mogu samo da zvocaju kako su ostali po ure/45 min zbog zadnjeg
Btw, kao sto rekoh, nema nikakvih simptoma 'zacepljenosti'...nema fuel cut, nema nemirnog lera, do blokade puni bez stucanja. I mijenja 'ton' kad padne napon... Kao neki elektromotorcic (to mi rece drug jedan) da se cuje ali sta ima pozadi da zuji?
Last edited by aCid_cOokiE; 01-11-12 at 01:21.
Originally Posted by my name is ...
Nije ni meni imao fuel cut, ni nemiran rad lera, do blokade je punio bez stucanja... zujala je pumpa, tj vise je pistala onaj visoki visoki ton... uzrok je bio zaprljan filter, sa novim je zvuk nestao... tako da ti ti parametri nisu mjerilo
Njak Njak Njak
Je li njemu filter kod rezervara, ispod patosa, desno?
TAKUMI
sparco_cg mi je već dao ono što mi je trebalo. hvala.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks