koja je kazna za voznju neregistrovanog auta?
Bio je proces oko prevodjenja, pa mi kasne sa papirima. U cetvrtak istekla reg.
koja je kazna za voznju neregistrovanog auta?
Bio je proces oko prevodjenja, pa mi kasne sa papirima. U cetvrtak istekla reg.
Tu es mon héro!
Po PG ti je ne mogu trazit tako da...a ja sam cijelu proslu zimu isao na selo sa ljetnjim gumama i niko me nije dirao
Frendu su napisali kaznu preko puta bloka V zato sto nije imao lance...20 eura.
TAKUMI
Mogu da mi cucnu na koljena sto cu im platiti kaznu za lance u PG...
Ako mislis na zimsku opremu, onda mogu itekako. I prosle godine su mogli ali su gledali kroz prste jer nijesu ni uvoznici nabavili dovljno zimskih guma i opreme. Moj savjet vam je da kupite zimske gume jer cete svakako platitu kaznu koja bi mogla gume zamijeniti.
A to inacenje sa zakonom i policijom ne ide ni kod nas ni nidje drugo. Samo vi ne placajte kazne pa ce vam izvrsitelj doc po televizor ili cete lezati kad se u Spuz malo mjesta napravi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
U Spuz mjesta nikad nece biti. A kod nas definitvno covek moze da se inati, sad nekome ce proci , nekome ne, al to prolazi jer nam je drzava u opstem haosu, a naplata kazni je blago receno smijesna, to znaju oni sto ih imaju po 10 neplacenih .
Sent from my Htc Sensation
Sate sate sate
Balsa,trebala je samo zimska oprema kad je pao onaj snijeg,ovih godina nikad nije trebala niti je ko trazio kolko sam ja upoznat
Danas cekah 45min u Zagoric i kazu da dodjem za vozacku po isteku 60dana. Znaci za 15ak dana. Ne pomaze nista
Pa normalno jer je padao snijeg
Sta je sve potrebno za medjunarodnu dozvolu i koliko kosta to vadjenje ? I da li se ona moze koristiti kad vam (Ne daj Boze) oduzmu nasu vozacku?Hvala na odgovoru..
Kazna ce za zimske gume bit od 15 novembra do 31 decembra 20e, a kasnije idu kazne po novom zakonu.
Tako je...
I tu medjunarodnu mogu komotno da nosim ukoliko mi bude oduzeta vozacka?Hvala momci, valja ovako imat u rezervu jednu ;D
Mozes ti nosit i zdravstvenu ....ali uzalud![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
jbg na mom autu su fabricke 16ice sa gumom /40 kod nas niko ne drzi zimske u toj debljini, a /45 mi kaci na rubove kad smotam puni, sto ja da radim, da idem pjeske po pg zimus ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ne moze od klijesta da stane manje od 16![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks