Vec duze vreme se kanim da narucim nesto sa ovog sajta http://www.sportsdirect.com/, vidim cene pristojne, ali nema CG u ponudi. Poslao sam im par mejlova cisto da se raspitam moze li ili ne i na kraju da mi makar posalju preko Royala, ali ne, nista od toga. Razmisljam se sada, da porucim, zemlju isporuke stavim Slovenia a adresu CG, kao i grad. U nazivu provincije napisem Montenegro. Vidim da je postarina oko 10 funti, za Sloveniju, pa cu pokusati...osim ako neko nema neku bolju ideju? Ili savet sta raditi?
Hrvatska, Srbija ili Bosna su bolja varijanta. Al eto, probaj ako si spreman na mali rizik![]()
Srbije nema, za Hrvatsku je postarina 50-60 funti, tako da Slovenija dolazi kao jedina opcija![]()
Mogu li da se trguju stvari sa dhgate-a kreditnom karticom, za montenegro?![]()
Mogu, ja sam uzima. Samo znaju da budu lijeni pa da ne pošalju itd. tj da te motaju za pare. U svakom slučaju, imaš refundiranje iako se ne koristi Paypal.
Ako nema CG u spisku zemalja, kontaktiraj prodavca, isto tako i ako jedino šalju sa kuririma, traži neku jeftinu poštu.
Kao kineski ebay
Imaju dobrih tableta allwiner, drugu je dosao 1.5ghz capacitive ekran, 7", perfektan je, baterija na net oko 3 sata (2800mah), a moze da se ugradi od hundai-a 6600mah, pasuje za njega![]()
Kindle- odakle naručit? Četvorka sa 6inča ekranom.
http://www.amazon.com/gp/product/B00...d_i=1284007011
89 dolara je na amazon(al ne znam kolika je poštarina) a na ebay 78 + 23 dolara poštarina. Takođe, treba mi neko ko je naručiva pa zna jel iz Njemačke šalju ili iz USA. Sad im je malo frka sa olujom tamo pa će kasnit prekookeanske pošiljke.
Ok, evo sam i Webmasteru posla pitanje, da vidim. Nisam dosad sa Amazona naručiva pa zato.
Edit:
Baš kvalitetno ubijaju sa poštarinom na Amazon. Kindle im je 89$(na ebay 79) a poštarina 30$(na ebay malo preko 20).
Last edited by Dutch; 30-10-12 at 23:52.
Narucujem sa sajta Victoria secret, i sad me zovu iz UPS Podgorica da ce me troskovi spedicije i njihove dostave do mene kostati 37 eura. Sta im to znaci? mogu li ja sama zavrsit tu spediciju? Previse mi je da im dam to. Paket ne prelazi 150eura sto znaci da nema carine.
pitaj mozes li da uzmes papire i sama podjes na carinu da zavrsis papire..
Ljudi imam problem. Pokusao sam da kupim sa sajta DHGATE.COM. Imam para na racunu, i 2 puta sam pokusao i dobio sam neku gresku.. Sad sam ponovo pokusao, i kad unesem broj kartice i sve ostale podatke, i kad kliknem pay, izlazi mi sledeca poruka : Your card was not verified by the bank. Please contact customer service of the issuing bank, or chose another card.
Sto mi je cinjet?
EDIT : Rijesio sam problem, i narucio stvari. Naime, Ime i prezime mora da budu kao sa kreditne kartice, jer imaju neki security fee transaction, kineska rabota.!![]()
Last edited by Quattro; 31-10-12 at 22:25.
Quattro Interesuje me dali si kupovao preko viza electron debit card ?
Da da)
Vidim da ima problema oko toga, rekoh vec, adresa shipping-a mora da bude kao sa kartice kao i zip code, i broj telefona mora da ide tipa : 068123456
Hvala na odgovooru)
Refresh.. svaka cast na objasnjenju :thumbup:
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Nije život jedna žena,život je nijedna žena
covek voli da obijasni to mu je profesija![]()
Da postavim ovde pitanje. Imam Atlas Visa E karticu. Imao sam Bosanski PP. I blokiran je. Imam EP i interesuje me kako da ubacim PP karticu mog prijatelja koji zivi u Dansku? Dozvolio mi je da koristim njegovu, al me interesuje kako sad sa EP da prebacim novac na njegovoj kartici? Ili mozda bolje da uzmem visa electron NLB banke? I kako dalje? :/
Okanite se DHgate. Mene i drugi zavrnu. Sad sam pisa prijavu da mi vrate pare ponovo. Za istu stvar u nedelju dana. Otkaza mi je narudžbinu a da me nije obavijestio, nego mi slao poruke da sačekam koji dan jer imaju problem sa poštom. Sad sam ušao i vidim da je narudžbina otkazana od prodavca.
Stani,ja imam bosansku karticu,cak mi je i licna iz bosne,imam i ovde kartice,nlb,ckb,hypo...radi li ova opcija da lazemo paypal,ili da navedem bosansku adresu i dal je potrebno prvu kupovinu obaviti iz bih,nesto sam probao legalno sa tom karticom iz bosne al nece da prihvati,mozda imaju neke ip filtere odakle se logujem pa misle da je neka prevara???
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Nije život jedna žena,život je nijedna žena
Ima li ko iskustava sa http://www.aliexpress.com/ ???
Salju za Montenegro, bar tako pise, pa porucih nesto. Jel kome stizalo?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks