Ljudi kako mi je milo, vjerovat ne možete.
Zeta je izvor moje satisfakcije, iz kola u kolo.
I PAZI, PAZI,
PAZI - ZETA GAZI!
Da nema Zete, Mornar boda ne bi imao...
Ljudi kako mi je milo, vjerovat ne možete.
Zeta je izvor moje satisfakcije, iz kola u kolo.
I PAZI, PAZI,
PAZI - ZETA GAZI!
Bijo si poziw koi se neodbija
Zeta je u kanal... Mozda idu kup da osvoje ove godine![]()
Ovo je prvi put otkako je pocela liga da su tri utakmice u nedelju...
Sju
Gledam pregled i tuga kakvi su tereni. Posebno u Petrovcu.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kako se Rajo plasti sve je smijesno.
Rekao mi je covjek iz Mladosti da je ono 10:1 namjesteno.
A Rajo je uzeo grdne milione u zadnjih 5-6 godina, a ne isplacuje igrace niti je centa ulozio u stadion. Zato nece ni FSCG (citaj Dejo) da napravi Zeti pomocni teren sa vjestackom travom, a vecini klubova je napravio.
ono je bio penal?ali dobro, Buducnost svakako zasluzeno. meni i dalje nije jasno kako je ova sutjeska bila prva uopste...!? gledao sam im dvije utakmice u Podgoricu, protiv mladosti i ovu danas, pa veze nemaju.
Igrali su bez pola tima, a i malo je doslo do pada igra ne znam sto se ocekiwalo da ce da lete po terenu,jedino sto je waljalo bila je ona akcija maljoljetnih ljudovaJovovica,Karadzica i Poceka.Nije nam igrao kapiten Krivokapic, Isidorovic, zadni vezni Nikolic, tri glavna igraca nam nisu igrala, tako da ovakva igra i nije bilo iznanedjenje ,a i taktika je bila vidjelo se bod da se osvoji.Sveu svemu nije losa utakmica bila...
Uzeta danas bitna 3 boda ! Sutjeska danas odigrala veoma lose,Buducnost po prvi put ove sezona se borila,i zasluzeno su i dosla onda 3 boda,sad su svi tu...
Last edited by djordje1990; 28-10-12 at 16:04.
Zar se toliko velike pare vrte u nasem fudbalu da jedan 'sudija' daje sebi za pravo da onako, na ocigled cijele Crne Gore dijeli 'pravdu' ? Ocete utiske sa terena: penal ni u snovima se ne bi sudio, lopta prilikom izvodjenja penala nije bila na bijeloj tacki, igraci Sutjeske upucivali sudiji na to na sta on odgovara: stani iza linije. Prilikom kontre i gola Adrovica, isti pravi faul prilikom trcanja, sto ne prikazuju kamere javnog servisa. Komentarisanje zivaljevica je najblaze receno ocajno. Podatak sa kraja kaze sve: prvi je rudar, osamljen sa 26 bodova, zatim celik sa 24 i buducnost sa 21 bodom.
A OKLE penal, dje si vidio da je spic u glavu penal?! VAzda li vam se kriva nesto a sutnuli na gol niste! Zivaljevic i ostali sa Gnojnog Servisa su naravno posebna prica, odavno!
penal nije bio, ali niksicani ka' niksicani. vazda neki izgovori, vazda su drugi krivi... jeste li gledali utakmicu? pojma sutjeska nije imala, jedan sut da valja nijesu uputili. jednu jedinu akciju su napravili, i to u drugo poluvrijeme. ponavljam, penala nije bilo, ali je Buducnost po svemu danas zasluzila da pobijedi. koliko puta se slicne stvari desavaju na druge utakmice Crnogorske premier lige, pa se ne komentarise, nego jedino kad je greska na korist Buducnosti.
a albanska liga je slabija od crnogorske je l'?
You'll Never Smoke Alone..
Koliko ga iz priče znam ima malo kraće živce, još ako mu je ovaj psovao majku prije toga (kao što kažu), ništa čudno što ga je nabo...![]()
#fakenews
naboO ga i shtura u svlacionicu... mudonja neki bi rekli.![]()
Uh kakva sad kazna čeka. Suspendovan i on je taj koji pravi ovakvo nešto. Bar 5 utakmica, viđećete.
Bijo si poziw koi se neodbija
A sto da je srece? Sto je onu ljudinu udario? Meni bi bilo krivo da je adra ili nekog od onih mladjih momaka nikaca mugosu i one,a za onu picku celavu me boli *****
Nema dokaza da je on,niko nije vidio,a ni celavac noje htio da kaze ko ga je udario...
1908.
Bravo Lovćen![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks