Nisam je mnogo gledao, ali to sto jesam, ismijao sam se.
Nije losa ali mi nije nista posebno, kad pricamo o nekoj originalnosti onda je tu Louie neprevazidjen, sto se Evropljana tice Ricky i to je to.
Sad gledam SoA i bas sam zadovoljan, jaka serija. Boss zavrsio to se mora sto prije odgledat', ono sto cini Kelsey je nenormalno, kakva glumcina!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nisam je mnogo gledao, ali to sto jesam, ismijao sam se.
DICIOTTO
Ne može se porediti čisti koncept, što je ono što Louie radi, sa network sitcomom od pola sata.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Zadnja epizoda Homelanda mi se bash nije svidjela, djelovala mi je kao epizoda neke druge serije. Previse je bilo i porodicne i tinejdz drame za moj ukus. Ali ajde, posle prve 3 odlicne epizode, moze doc i jedna slabija. Plus je kraj bio fenomenalan. Jedva cekam ponedeljak![]()
Fire in the hole!
Vec izaslo 5 epizoda Modern Family-a, ko prati. Sad ih skidam, kao i Homeland, da se prikljucim. Odlucio sam da stavim Bwalk Empire on hold, dok se ne nakupi malo. Vec kasnim 3 epizode, i izdrzavam nekako![]()
DICIOTTO
Stvarno ne razumijem odbojnost prema "porodičnoj i tinejdž drami". Jedna od okosnica serije je odnos lika s porodicom, kao i nemanja porodice i nemogućnosti normalnog odnosa s ljudima kod drugih likova.
Nisam odgledao ni kraj prve sezone pa se ne uključujem u priču jer ne znam o čemu se radi, ali gledam sve više ovakvih komentara i svaki put mi zasmeta.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Odgledah 2 epizode Moderna, ove nove sezone. Bas su dobri. Phil je stvarno presmijesan, koliko sam se presmijao. A ja, koliko svatih, nece bit vise one male sto ode na koledz. Preslatka je, steta
![]()
DICIOTTO
Modern family mi je u top 3 sitcoms koji se sad emituju![]()
rm -rf /
Elementary je, za sada, vrlo dobra serija. Drzi paznju, relativno zanimljivi slucajevi, zanimljiva kombinacija Serloka i Votsona.
Last Resort, mozda i najbolja epizoda od pilota.
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Gleda li ko Burn Notice? Meni je odlicna serija. Juce zavrsih 5 sezonu, po meni ujedno i najbolja.
Za ljubitelje evropske produkcije, evo jedna yebeno mračna danska serija:
Forbrydelsen [The Killing]
The more things change, the more they stay the same.
pomenuto vec X puta![]()
(nečitko)
Mene prosto ne zanima taj dio price, mislim da je slabije napisan i da su Inara i cerka uzasno iritantne u Homelandu, te zbog toga - sto manje ih ima na ekranu to bolje, a sto vise Carrie, Saula i Brodyja to bolje. Simple as that.
Elem, It's Always Sunny. Bolje su poceli cak i nego proslu sezonu, koja je bila odlicna. Ova jucerasnja epizoda... Unfuckingbelievable![]()
Fire in the hole!
Arrow! Da mi je sad nedje da pogledam 5 sezona iz cuga.
all is worthwhile if the soul is not small .
ja sam gledao americku verziju.... nije losa....nekad mi je bila spora... al je odgledah komplet...
prespora je americka verzija, jedino sto valja je ona glavna glumica, bas je odlicno odglumila svoju ulogu.
all is worthwhile if the soul is not small .
Last edited by Mojsije; 27-10-12 at 13:57.
Bookmarks