Daj da vidim jesu li ti propali sicevi.
P.S. nekad vozio Alfu a sad fauve :lolblue:
Daj da vidim jesu li ti propali sicevi.
P.S. nekad vozio Alfu a sad fauve :lolblue:
TAKUMI
kune se covjek
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/27896
AC plus digitalna klima, ESP i 6 brzina...I mean...
TAKUMI
+ Americke rege. Nije ovo fake oglas ne.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Uf odlično, spuštaš ručne i malo gurkaš...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Previse kanti na jednom mjestu, problemi sa gravitacijom, najvjerovatnije.
TAKUMI
Ima li ko od vas fanova zainteresovan za passat 2.8 v6 4 motion?
Plavi?
TAKUMI
realno trosi od 14 do 15 kroz grad, a otvoreno od 8 do 10 sve sa i bez klime!Da plavi!
To sto znas auto znaci dve stvari ili ti se dopada ili znas nesto sto ja ne znam![]()
Last edited by Brdza; 27-10-12 at 16:39.
Ovo prvo ne sigurno, ali samo uzivaj.
TAKUMI
Ne ostani ne dorecen.Sta ne znam o tom autu?
Znam da je plavi i td...
TAKUMI
Bzv.Posalji mi porukom
Nemam pojma.Koliko inace moze vrijedjedi takav auto, plav sa dva izduva sa lijeve i desne strane, 2001 godiste))???
cijena mu ide od 4 do 6000.
Kedown...pruzio bih ti ruku drug.izgleda da si i ti meraklija i neki realan tip.Sve pohvale.
Generalno sam jako zadovoljan autom.Kupio sam ga pre 4-5 mjeseci,kupio 4 continentalke ramflet i odradio full fulova servis zajedno sa korpom i lamelom!Jako lijep auto.Ali mi lezi, vozim Beverly i Clio kada je ruzno vrijeme, a njega samo povremeno provozam do firme, pranja i ako treba negdje sa porodicom.Citam sad sta sam odkucao pa ispade da zbog potrosnje ga ne vozim , ali mi to nije problem zaista.Pre njega sam vozio Cheerokee 4.0 pa mi je ovo sprdnja sto se potrosnje ticeRazmisljam da ga prodam pa reko da vidim samo dali mi se isplati uopste to radititi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks