Ne da ja znam, jer svaka se radi u Djapan.
Ochigledno su sad Mazde i Honde od japanaca najbolje i najmanje se kvare.. Pogotovo Mazda izgleda.. Neshto ne chuh da se ko zali na njih, na ove nove/novije... Zna li neko da li se i kod njih deshavaju problemi kao sa Toyotom ?
Ne da ja znam, jer svaka se radi u Djapan.
TAKUMI
Ma jok, Mazde i Tojote se samopopravljaju uveče dok vlasnik spava..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Last edited by Bugi; 27-10-12 at 08:50.
E, to je ono pravo... Makar moze chovjek bit siguran da je pravac iz Japana stigla.. A ne ko zna okle po Evropi sklapano...
Nema previse veze gdje se sklapaju. I evropljani se sklapaju tuda. Ne mozes da kazes da ne znaju kako se sklapa auto.
Ne mozes da stavis neki dio ukrivo, svaki dio ima svoje leziste i ne moze jedan senzor da crkne samo zbog toga sto ga je stavio Hans iz Baden Badena a ne Jamamoto iz Osake.
Kontrola kvalitete je uvijek prisutna, u kad su Toyotine fabrike u pitanju, uvijek je japanska.
TAKUMI
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Da ali ako imaš 20,000 VW i 2,000 mazda i ako je kvar kod VW 10% a kod Mazde 5% ispada je dolazi na veći servis 2,000 VW i oko 100 Mazda.
Logično je da će čaršija da bruji više o VW kako se kvari nego o Mazdama jer jebroj vozila koji se servisiraju mnogo mali...
Procitaj malo kako se rade te statistike pa ce ti bit jasno.
TAKUMI
Statistika je stattsktika, pravila se za sir Gauda ili za Mazdu ili za narkomane.
Imam u passata, fabricku muziku, tj. kasetofon VW BETA, i dva zvucnika samo. A bih da stavim jos dva pozadi, pa jel zna neko, da li on podrzava samo dva, ili ima izlaz za 4 zvucnika?
Ima izlaz za 4 zvucnika, i koliko ja znam ima i zice za pozadi. Samo treba da kupis zvucnike.
TAKUMI
E to sam bio u dilemi, da li ima izlaz, da ne rizikujem da ga izgorim, i onda opet 300 eura u Roksped za novi, to mi ne treba bas. A zice i nisu problem, bitno je samo da ima izlaz, zvucnici su original, cini mi se oko 20-25e komad. Kolika bi bila realna cijena da ga odvedem kod nekog majstora/elektricara i da mi to napravi? Posto mi je jedan, trazio 160e za to, sa rukama i svim njegovim.
trazio ti je 160e da ti sprovede 2 zvucnika pozadi???
Da, sa njegovim original zvucnicima, busenjem rupica za zvucnike, rukama, kablovima (ako ih nema) .... Naravno da nisam lud da mu dam toliko, pa eto pitam otprilike kolika bi bila normalna cijena. Mislim to je precerano, samo sam mu se zahvalio, okrenuo se i otis'o.
Pa to mozes sam coce. Nadjes 2 polovna zvucnika, zice su tu i cao.
TAKUMI
'fala ti Fabia...
Imam problem sa jednom gumom ( 205/40 R17 ), prednja desna
Kad je u odredjenom polozaju rotiran tocak, i kad smotam volan dosta (te se guma nategne), pocne da dusi na spoj izmedju felne i gume.
Ista guma je i s lijeve strane, al ona ne dusi.
Takodje kad je pritisak u gumu manji od 1.8 dusi ma u kom polozaju bila (sad sam naduvao na 2.5, fabricki 2.2)
-vulkanizer stavljao crni silikon, vec dva puta do sad na taj spoj gume s felnom...
Jel imao ko ovakav problem i kako ga je rijesio?
Njak Njak Njak
jesi probao zamjeniti te dvije prednje gume i felge? to ce ti biti do felge prije...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
probaj onda ovako, ispumpas gumu,odlijepis je od felge ne skidajuci je i onda je zarotiras za npr 90 stepeni,zabiljezi necim dje je felga bila i dje je guma bila taj dio koji je dusio i napumpaj,ako bude dusila na staro mjesto onda je felga a ako bude na novo mjesto guma
moguce i da onaj zlijeb na gumi bude problem...tako probaj pa javi![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks