Vracam se jednom prilikom iz grada, kasno negdje (2-3h iza ponoci)...
Pjeske idem onom ulicom kroz staru varos (od nikica ka staroj dzamiji), stoje golf III ispred mene, suvozac izlazi otvara gepek (mislim, oce da baci smece momak), ulazi u gepek i zatvara vrata od gepeka za sobom...vozac nastavlja da vozi pravo. Ja onako zbunjen, nastavljam dalje...ista ta trojka stoji ispred dzamije i u nju ulazi neka djevojka, srdacno se pozdravlja sa vozacem, sjeda u auto i odlaze u nepoznatom pravcu...
moguce tako nesto sto je naveo pakito
Ili mu to nije devojka nego kombinacija pa malo voajerizma iz prve ruke...
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
U svakom slučaju je bilo interesantno.
Jedan Nikšićanin bio omanjeg rasta,a oženio sestru nekog košarkaša,koja je bila skoro 2x koliko on.
Posjećuju ovoga gosti,a žena ih prati i srijeta kao najrodjenije...Svi gosti hvale domaćicu,kako je dobra i predobra.
"Dobra je nema što",reče domaćin,"no ja s njom imam jedan problem."
"Kakav problem s ovom ženom?To ti ne možemo vjerovat'."
"Problem je u tome što je ne mogu poljubit' što je neću obalit',odgovara domaćin.
Na to dobaci neko:
"Ti je poljubi tamo dje je mož' dofatit'"
"Tiha voda brijeg roni..."
Lopovi usli u minsko polje i ukrali dvije mine
http://danas.net.hr/svijet/lopovi-us...ali-dvije-mine
Beogradska doktorka opšte medicine Dušanka Stevović Gojgić u svojoj se 28 godina dugoj karijeri naslušala raznoraznih bisera svojih pacijenata, a neki su je toliko oduševili da ih je odlučila zabilježiti.
Puno godina kasnije, kompilovala je ove bisere i objavila knjigu ''Smijeh kao lijek'' u kojoj se nalaze neki od najsmješnijih razgovora koje je imala s pacijentima. Doktorka uvjerava da su svi razgovori stvarni, a prema njenoj će knjizi uskoro nastati i pozorišna predstava.
Evo nekih sjajnih rečenica iz njene zbirke:
- Muž mi je uginuo! Nije sasvim već figurativno. Bio je danas kod kardiologa. Radili su mu "akage i kagebe" (EKG), koreografiju (koronarografiju) i kažu da je dobro, a on samo što je živ.
Dajte mi, molim vas, jedna kola s krevetom. Ležeća. I Interventnu brigadu (?). Da, za ovog mog klipana. Mislim sina, ali on je veliki, treba velika kola. Gde idemo? U Institut za majku i sina!
- Cijeli dan povraćam neko zelenilo. Kakva mi je stolica? Pa, drvena, tapecirana.
- Ja ne znam jeste li vi vatrogasci ili "hitnjaci", ali svakako dođite u šumu kod Pevca, ovdje gori neko đubre od čovjeka.
- Čekam vas (misli na Hitnu pomoć, op.a.) kod fakulteta za stoku. Ako ne dođete, žaliću se Ministarstvu za kritiku!
- Nalazim se na licu mjesta kao posmatrač. Neki su se momci napušili, trojica gube svijest, a ovaj jedan se baš dobro drži.
- Svi u kući smo nekako "virusavi". Već dvadeset dana traje taj napad, a meni još našli kulturu u mokraći!
- Kakva mi je stolica? Sumnjiva! Malo ide normalno, a malo simbolično.
- Moje je dijete ugrizao miš. Koliko ima godina? Napunio je 30 prije par dana. Za što ga je ugrizao? Pa zato što ga je hvatao. Aaaa, vi pitate gdje ga je ugrizao? U Švedskoj, on tamo živi. A za koji dio tijela? Pa za prst! Zato što ga je htio izbaciti vani, a tamo je sad hladno. Miš se nije dao lako, neće ni on na zimu.
- Znam da to nije vaš faktor (fah, op.a.), ali gdje se voze pilići kada im padaju glave?
- Ja sam jedna baka i zovem za mog brata. Ja sam mu glavna za liječnike, sve znam koga treba zvati. Nego, boli ga donji dio želuca, bojim se da nije nešto ginekološki?
- Ja imam vaginu pektoris, a sad me boli želudac. Gdje me boli? Pa ovdje u Mirijevu.
- Dobro veče! Da pričam? Jeste li vi sad pravi čovjek ili ste onaj bankomat od automata?
Last edited by KRKNA; 22-10-12 at 22:38.
Sell the Vatican, Feed the World!
Priča je svježa,a još i sa CDM foruma
Kako je gospođica Oljče preko foruma potraživala knjigu... uputio sam pp gospođici sa pozitivnim odgovorom .Knjigu od drugog pisca sa sličnom temetikom predao bibliotekarki fakulteta predstavljajući se kao rođak od Oljčeta..
Nedugo zatim Od Oljčeta sam primio upzorenje putem pp da je na bilo koji način ne kontaktiram,tražim i sl.. jer u suprotnom prijaviti će me policiji,a u drugoj je to potvrdila da je i učinila..kao i to da je sve poruke predala policiji .eaceful:
Last edited by Beli vuk; 27-10-12 at 15:57.
e moj crni Beli vuce,kako ima da budes plav...
vrat će mu poplavit..
nothing comes from violence and nothing ever could
Nesto mi se cini da nijesi sve ispricao... Vuche
Tu es mon héro!
i meni fali tu par detalja
Me, myself and I
tako mu i treba kad čita Hessea...
Sell the Vatican, Feed the World!
Vuče vuče ne čačkaj mečku..
Oće li bit kakvih viceva Vuče?![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Čekamo komentar druge strane. Uzeo sam kokice. Zaplet je dobar...
Fali ovdje oko 30 % necega, u vezi sa bibliotekom.
Sad ce alapaca pozvati detektiva Maceka
Tu es mon héro!
da....![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
koleginica ima dva sina,jedan je 2. osnovne i nevidjeno je lud,drugi je stariji par godina,i sav je kulturica.
nedje ona zaturi telefon i zaboravila na njega,a ovaj mladji zvao ko zna kolko puta.Kad je skontala da joj telefon nije pri njoj,i kad ga je nasla,zatice nekoliko propustenih poziva od mladjeg (opiceog) sina,i poruku od njega,sadrzine "mama,koji ti je k*rac?"
a i mene ali mali kralj kako je ima mu*a da joj napise to, mene je bi i sad frka bilo ne da ne dobijem po prknu nego umro bi od srama, a i dobio bi po prknu i sad, ovoliki magarac :P
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks