Polazem ujutru, nisam ništa specijalno učio jer mislim da znam, a svi očekuju da ću to sj omunjiti. I debelo ću se sjebati ukoliko ne položim.
I sad listam knjigu, a ne da mi se. :mad:
Aj sto nema posla pa ne radis nista.
Nego sto imas sto da radis, a ne daju ti no moras da sjedis i blenes u prazan monitor od 1 do 5 ujutru.
I poslije ce rec kako nista ne radis.
Polazem ujutru, nisam ništa specijalno učio jer mislim da znam, a svi očekuju da ću to sj omunjiti. I debelo ću se sjebati ukoliko ne položim.
I sad listam knjigu, a ne da mi se. :mad:
žandar tref(lora na facebooku)
heisenberg says relax
Samo da javim: Pao sam.
Porodicne tajne..........emisija neka corava ko li je osmisli.
Opet mi je neki mrtvi tip na kutiju cigara.
Kad brojis neces jos dugo bit cist.![]()
Vjeruj mi da ocuA brojim jer imam aplikaciju na mob sa kojom sam krenuo i ona mi sad broji sve
Ustedio sam oko 130e i nisam ispusio 524 cigarete
Eto zasto znam koliko dana
![]()
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Kad ti neko ne cini uslugu i ne trazis mu nista, a ponasa se kao da ti nesto pomaze. I ono bas kad bi moga da ti ucini nesto, ne da ti ne ucini no se posere na tebe najstrasnije. To su uglavnom ovi pedesetogodisnjaci i "predpenzioneri" koji bi gazili ljude i porodice za 5 eura, a milion da im daš oni bi i dalje ostali šupci isprđeli. Kompleksi su čudo izgleda.
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Porodicne tajne..jao boze sada kao snimili neku pokojnu zenu koja kao proganja ovu zenu sto je ozenio njen muz i oni prikazuju nju kao duh...kako je glupo jos mi je gluplje kada cujem ljude da ovo gledaju.
dvojnik novaka đokovića !
this time next year...
Ide kod djevojke u Poljsku da zivi, kaze da cemo se vidjet prije no podje.
Zove me da mi kaze da ima previse posla da ce se javiti kad bude moga, a onda meni nabija na nos sto ja ne mogu da izadjem u pola smjene s posla.
Pa jebo mu mater sta si radio 10 dana!?
A toboze sam mu najbolja drugarica. Bolje da ide da ga ne gledam e cu ga objesit za kakvo drvo...
pa ti, ako si mu najbolja drugarica, ces imati razumijevanja za to sto je covjek u frci pred selidbu u Poljsku.....
Me, myself and I
Imala sam ja za njega razumijevanja i vise nego sto treba. Jos ga nijesam ni dirala jer znam da ima obaveza i posla i 1000 cuda, reko javice se on meni kad bude mogao. I javi se da urla na mene sto ne mogu da izadjem u po smjene i podjem kod njega doma da se vidimo. Jos mu rekla nema veze, kad krene u 4-5 ujutru na put, nek me probudi, svrati do mene jer mu je usput da se ispricamo po ure i da se pozdravimo i da ide... A on ne moze, jer mora da ide tacno u minut. Rekoh li da kolima putuje? -.-
Pa isplanirao je covjek tako... Poces ti kod njega u Poljsku![]()
Me, myself and I
Spam preko fiksne linije - ankete, nagradne igre i sl pošast.
The more things change, the more they stay the same.
Hej, ti, pUkNuT4, otvoraj topic da uz kokice pratimo razvoj situacije.
The more things change, the more they stay the same.
Juzina gadna...pi!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
izjave saučešća pa facebooku,ja to stvarno ne kapiram
heisenberg says relax
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks