moze li se nekako registrovat ili ne moze?
Svaki put kad vidim u "New posts" da je neko pisao u PayPal forumu ja se obradujem. Kad ono sve isto ... :-)
@djhamster
Nema ništa za sada, kao što vidiš sve je isto i dalje se čeka...
This time next year we'll be millionaires
moze li se nekako registrovat ili ne moze?
ee
A mi nismo u regularne. Mi samo znamo ovo kako ne valja da napravimo :-)
Šalim se. Pa normalno se registruješ staviš svoju Švedsku adresu i registruješ Švedsku karticu. A na e-bay upišeš crnogorsku adresu kao drugu i šalješ na drugu to jest crnogorsku. Ovako je radio moj drug iz Sarajeva. Znači sve registrovano tamo i kad je ođe naručuje odavde i stiže mu ovde. E sad ako neko ima neki drugi predlog neka javi jer ja znam samo za ovu opciju...
This time next year we'll be millionaires
Zbog cega ovo guvno od paypall-a nece da funkcionise sa entropay virtuelnom visa karticom, iako sam stavio da sam iz Bosne jer paypall podrzava Bosnu.
Ovaj nalog sto sam otvorio omogucava samo da saljem nova, ali ne i da primam novac na paypall.
Your Account May Only Be Used to Send Money
Kako zaobici ovo? Da idem za hrvatsku ili bosnu pa da tamo otvaram nalog?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
bem ti pay pal
ja imam nalog preko ento pay na pay pal i narucujem fino uz malu proviju na ento pay za uplacen novac
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Zna li se kada ce CG imati PayPal? 2013,14,...
Znam ja
rm -rf /
A to ce biti?...
jedno pitanje..posto cu za par dana u Skadar uzeo bih tamo karticu ,ali ne znam kako bih u nju stavljao pare.Sto mislite mogu li preko nase banke da saljem na racun u banku u Skadru?
Ne isplati ti se... Provizija 10+ eur za slanje u inostranstvo.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dobih danas ovu ponudu. Sta moze biti ovo, je li neka navlakusa?
Assistant Position open for a growing company.We are looking for an individual who is positive, detail oriented and can follow instructions. Based in Ukraine, we have a problem to cashout PayPal payments sent by our customers. Since we are seeking for a presence on the US market, we must stay up to date with payments trends. Your role will be to accept PayPal payments and forward it back to us minus your processing fee, which will be $20 per processed payment. We are making exchanges between e-currencies, such as PayPal, MoneyBookers, LibertyReserve, WebMoney and others. This is part time, home based position and require no more than one hour of your time per day. For now, you can expect two transactions per day for $1000 or over. It will bring you $1200 monthly ($20x30x2) plus, there is an ability to expand it for more income later. If you are interested in the offer, let me know...
Provizije za slanje novca u inostranstvo su vam 25e do 2500e, preko toga 2% da znate. OderBtw je li se desavalo kome da ukinu nalog na paypal ako ga je verifikovao Entropay karticom?
To sam i ja htio da pitam , kako ces verifikovat entopay karticom ? Kad treba da stigne poruka na tel. ( kojeg nemas ) a ne mozes onom fintom da ga verifikujes sto ces izvatit listing iz banke ili entopay moze da ti izda listing ?
Mora da ima listing
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Entropay naravno da ima listing... Samo što ti ne stigne magičnom sms porukom, nego se moraš ulogovati i kliknuti par klikova da vidiš sve transakcije svoje virtuelne kartice...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
I onda isto nadjes onaj broj kao sto bi dobio na listing u banku , onda je ovo jos prostije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks