View Poll Results: Ko osvaja po vama ?

Voters
216. You may not vote on this poll
  • AC Milan

39 18.06%
  • AC Siena

1 0.46%
  • ACF Fiorentina

11 5.09%
  • AS Roma

20 9.26%
  • Atalanta Bergamo

2 0.93%
  • Bologna FC

0 0%
  • Cagliari Calcio

0 0%
  • Calcio Catania

0 0%
  • Chievo Verona

0 0%
  • Delfino Pescara 1936

2 0.93%
  • Genoa CFC

0 0%
  • Inter

33 15.28%
  • Juventus

67 31.02%
  • Lazio Roma

17 7.87%
  • Parma FC

4 1.85%
  • Sampdoria

2 0.93%
  • SSC Napoli

10 4.63%
  • Torino FC

3 1.39%
  • Udinese Calcio

2 0.93%
  • US Palermo

3 1.39%
Page 76 of 446 FirstFirst ... 266672737475767778798086126176 ... LastLast
Results 1,876 to 1,900 of 11126

Thread: Serie A - sezona 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Roma nece gledati ni Ligu Evrope a ne Ligu Sampiona....Mada trenere i tim se poklapaju ni jedan ni druga karika, msm na trenera i tim nisu nesto na trofeje navikli
    Mislim da se varas sto se Evrope tice i to dobro. Nocas su se dobro pokazali, kako je krenulo ja sam mislio da ce da bude katastrofa ali zavrsilo se odlicno. Romi svako moze go dat, ali zato ga i oni mogu svakome zavuc.

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Kakva utakmica ljudi moji! Od 2-0 do 2-4! Pocela je Zemanlandia!

Sve pohvale za Tottija, Osvalda, Lamela i De Rossija koji su fenomenalno igrali.
    Nemoj zaboravit i Pirisa koji je odigrao najbolji mec za Romu i koji je zabiljezio dvije asistencije, Balzaeretti je takodje bio dobar, borben ka i vazda ali i Florenzi se borio. I naravno pohvale za Capitana koji je nocas prestigao Giuseppe Meazzu i postao 3 najbolji stijelac u Seriu A ikad, iza Gunnar Nordahl-a (225 golova) i Silvia Piole (274 gola). Totti ima mogucnost vec ove sezone da prestigne Nordahla jer mu je ovo nocas bio 217 go.
    Sledece kolo Udinese da se nastavi sa pobjedama, i napokon u seriju da se udje.
    Io Sono Romanista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo View Post
    I jedva cekam da ti Recordare (jer ja nemam zivaca) sastavi fin izvjestaj iz koga ce ti biti jasno da bi i Arsenal mogao da isparira Juventusu, a ne Utd koji bi ih presaltao drugom na vrh gasa.
    Uh, bash ne znam-imaju jak tim, pogotovo na sredini gdje smo tanki. Iskreno, volio bih da izbjegavamo Juve u CL shto je vishe moguce(u prevodu, da ih sretnemo u 1/2 ili finalu ili da ih ne sretnemo uopste). Pirlo-Marchisio-Vidal uz jaku odbranu djeluje bash mocno, pogotovo ako kupe shpica u januaru kao shto obecavaju. Sa druge strane, mi kad smo u formi imamo svemirske brodove na krilima koji bi se ustremili na njihovo 3-5-2. Iskreno, ovo bi bilo idealno polufinale ili finale CL-bilo bi bash ono "udario junak na junaka" kao shto je uvijek i bilo kad smo igrali protiv njih (vjerovatno se ovi shto malko duzhe prate fudbal sjecaju legendarnih dvomecha iz 90ih ove dvije ekipe).

Shto se tice nekog rangiranja, znash i sam da ja uopste nisam pristalica toga. Neko ima gore periode, neko bolje, ali sve to (Juventus, Inter, Milan u Italiji, Real, Barcelona u Shpaniji, United, Chelsea, Arsenal, chak i Liverpool, a polako se primiche i City u Engleskoj, Bayern (sa slichnim primicanjem Borusije) u Njemackoj) su veeeeeeliki timovi koji mogu u svakom momentu (bez obzira na formu, sastave, formacije, finansijske (ne)prilike itd) da presegaju jedni druge ili da se bore do zadnjega i odluce na penale. CL 2010 i 2012 su dokazi za to. Zato najbolje je gledati i uzhivati u fudbalu, navijati za svoj tim i nestrpljivo cekati velike utakmice.

Shto se tice trenutnog stanja, mislim da je Juventus ipak daleko ispred "newcomera" kao shto su PSG, City, Dortmund, a mozhda (i to ISKLJUCIVO zbog visegodisnjeg odsustva sa evropske scene) malko ispod ovih shto su dominirali CL-om poslednjih 5 godina. Ali ponavljam, a to pricam od pocetka sezone-ovo je izuzetno interesantan CL, sa 8-9 timova (tu spadaju i United i Juventus naravno) gdje bukvalno svako mozhe da pobijedi svakog.
    Last edited by Recordare88; 21-10-12 at 22:39.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo View Post
    Krajnje je glupo raspravljati se sa nekim ko je stavio Juve u top 4 klupa Evorpe, a iz iste cetvorke izbacio MancesterE, Dortmund, Real,PSG(koliko god gadno zvucalo)...
    Manchesteri nishta specijalno, City sa milijardom usutom raspada se u LS, MUTD losh dosta izvlachi ih RVP i Runi nije to taj tim koji je igrao ta polufinala i finala proslih godina, Dortmund smijeshan i dalje u Evropi ono leprshavo drugo poluvrijeme protiv City-a nishta ne znachi dok ne svezhu takvih par utakmica, Real jedini iz ove grupe koji se moze ugurat u tih 4, PSG smijeshan i dalje.
    Arsenal presmijeshan i pretuzhan, protiv raspalog Norwicha niko od 11 igracha Arsenala nije umio zaobic svog chuvara 1v1 a onda ni odigrat dupli pas za 90 minuta, inache nisu nishta specijalno slabiji no prosle godine nije Kazorla bog, Atletiko Madrid i Celzi da sad odigraju utakmicu pitanje je ko bi dobio a onakav rezultat ne bi doshao pa sve da igraju 20 utakmica zaredom, igrachi Celzija su onaj mech igrali prelagano, Tigar ih je isprosipao i bi shto bi.

Tako da Juventus sa josh jednim kvalitetnim spicem u januaru ima ekipu za polufinale LS lagano.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa da, ali ipak ovome Juventusu treba neki spic uz Vucinica koji ce sansu da pretvori u gol, a ne ovi nesretnici koji ga ne umiju dat' iz 100 sansi . Ali sa tim spicem i eventualno lijevim bekom Juventus moze i te kako opasna ekipa da bude po sve timove.

Takodje reci da Real nije medju top 4 favorita nema smisla. Real je uvijek favorit, i uvijek ce i biti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MaR10 View Post
    Pa da, ali ipak ovome Juventusu treba neki spic uz Vucinica koji ce sansu da pretvori u gol, a ne ovi nesretnici koji ga ne umiju dat' iz 100 sansi . Ali sa tim spicem i eventualno lijevim bekom Juventus moze i te kako opasna ekipa da bude po sve timove.

Takodje reci da Real nije medju top 4 favorita nema smisla. Real je uvijek favorit, i uvijek ce i biti.
    Jes evo su favoriti zadnjih 10 godina, no im neshto ne ide.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa to je drugo, ali moras priznat' da su svake godine bili favoriti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa to je drugo, ali moras priznat' da su svake godine bili favoriti.
    Bili su jedan od favorita (njih 5-6) i to ne svake godine.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa na to sam mislio, jedan od favorita, tako su i ove godine jedan od favorita.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa na to sam mislio, jedan od favorita, tako su i ove godine jedan od favorita.
    Jesu i ove godine ali je isto tako i Juventus i to prije svih ovih gore nabrojanih osim Reala sa kojim slobodno moze jednak bit ukoliko kupi tog spica, dobra su ekipa , chvrsta, odlichan vezni red, napad malo shkripi bez drugog top klasa spica, italijani su italijani.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Grande Roma. Kako sam ih fino ispostovao na 2:0 sa jednom zelenom :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Tako da Juventus sa josh jednim kvalitetnim spicem u januaru ima ekipu za polufinale LS lagano.
    Nema.

Oni ne mogu kući da pobijede Šahtjor iz Donjecka, koji im je praktično jedini konkurent za 2. mjesto, s obzirom da je Nordsjalend egzibiciona ekipa. Neka što ne mogu da dobiju, nego su čak i neriješeno spašavali. Čemu da se nadaju kad odu u Donjeck? Prosuće ih.

Čelzi ih možda i nije toliko ozbiljno shvatio u prvom meču, pa su se izvukli. Jebote, Kvaljarela im je proradio na Stemford Bridžu, a Vidal odigrao možda i utakmicu života. Meni lično smeta to što ne postoji niti jedna ekipa u Italiji s kojom mogu kvalitetno da se izmjere, pa se stiče utisak da su prejaki. Stvar je samo u tome što se kalćo raspada, ništa drugo. Za koju godinu će se pominjat ovaj njihov niz nepobjedivosti, a slabo ko će se sjećat da je liga koju su igrali bila u rangu škotske.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo se ti tjeshi, pominji shkote, Vidala koji je u top5 igraca na svojoj poziciji trenutno, Shahtjor koji je izuzetno dobra ekipa, koji ce se i Celziju isto tako drzat (Celzi mi je favorit tu iskljucivo zbog ofanzivnog potencijala koji imaju sa ovom 4ricom naprijed , igrache kakve Juventus nema, vishe fizikalnija sredina sa Pirlom + Mirkom u napadu).

Shto se tiche ovoga niza, to me ne interesuje uopshte niti ih pominjem zbog toga, nego zbog ekipe kakve imaju i zato shto su chvrsti, desi se jedino ovome Bonuciju nesrecnom da kiksa cesce.

I da... pricha da Celzi nije ozbiljno shvatio Juventus u prvom mechu grupe LS , glavnog konkurenta za prvo mjesto u grupi je blago recheno preglupa.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ja te razumijem zašto im se diviš, to nema mnogo veze s realnošću nego tražiš opravdanja za raspadanje kalća, pa kao ispade da Juventus ima ekipu evropskih razmjera. Ti igrači tipa Kaseres, Pogba, Pepe, Kvaljarela, Barzalji, De Ćelje, Matri... ko su ti ljudi? Skup prosječnih (ili loših) fudbalera, koji su opet dovoljni da se čitava liga iznabada bez poraza.

Čim im se zalome 2-3 istovremene povrede ljudi iz prvih 11, eto crne serije. To znači da oni moraju da guraju na tri fronta sa bukvalno 11 fudbalera. U Italiji imaju prostora da eksperimentišu, pa da pobjede u derbijima donose igrači kao što su Kaseres i Pogba. U LŠ takve igrače svi jedu za doručak. Osim Dinamo Zagreba.

Svim ljudima koji navijaju za klubove iz Italije je teško da priznaju da je to jedna od najgorih liga trenutno, nije to samo do tebe.
    Last edited by Vlado; 22-10-12 at 00:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ja te razumijem zašto im se diviš, to nema mnogo veze s realnošću nego tražiš opravdanja za raspadanje kalća, pa kao ispade da Juventus ima ekipu evropskih razmjera. Ti igrači tipa Kaseres, Pogba, Pepe, Kvaljarela, Barzalji, De Ćelje, Matri... ko su ti ljudi? Skup prosječnih (ili loših) fudbalera, koji su opet dovoljni da se čitava liga iznabada bez poraza.

Svim ljudima koji navijaju za klubove iz Italije je teško da priznaju da je to jedna od najgorih liga trenutno, nije to samo do tebe.
    Bogami ni da im Kaseres, Pogba, Pepe, Kvaljarela, De Celje, Matri i Kvaljarela dobijaju sve te utakmice a ne da skoro pa ne pepele pojedini a neki malo vishe.
    Zna se ko im dobija utakmice i od koga zavise, isto ka da si nabrojao pola rezervi ili drugih igracha Reala i da oni tako iznabadaju cijelu ligu bez Ronalda, Benzeme, Ozila...

Ko je rekao da im se divim i zashto bi im se divio?

Ako je Kalco jedna od najgorih liga trenutno ne znam shta da kazhem za Njemacku, Francusku, Portugalsku i 2/3 Spanske lige. Da imaju bolje rezultate u LE od italijana? Milan je preloshe upao u ovu smjenu generacija i to je greska uprave sto je to odjednom uradila a ne iz dvije sezone + prodaja 2 najbolja igracha, Inter se vazda raspadao, solidni su bili dok je Morati sipao te milione i dok je tu bilo perverznih igracha, njima je svanulo bilo ovih 5 godina, dok su Milan i Juventus bili u govnima, isto kao sto je sad svanulo Juventusu sto Milan ima najgoru ekipu u zadnjih 25 godina, Inter tu i tamo, shegachi bili shegachi ostali, Roma, Lacio isti Q , Napoli je tu uskochio i popunio neke praznine i odlichno rade to shto rade s obzirom na budzet i finansijske mogucnosti.

Tako da se ja za Italiju i Kalco ne brinem, pare koje su bile prisutne u Italiji od 1990-2000 su preshle u Englesku sa krdom ovih sheika, bizMismena i drugih tajkuna, Spanci shto su uzimali kredita uzimali su, Njemcima se timovi raspadaju mimo vjechitog Bajerna i eto sad Borusije i Salkea, ostale nema potrebe komentarisat.

Jedini problem u Kalcu su stadioni trenutno, shto se iskreno nadam da ce se rijeshit u narednih par godina tachnije 4-5 godina, pa neka ovi gradski stadioni sviraju frulu.
    Last edited by Tz-ObeLiX; 22-10-12 at 00:15.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Uz svo duzno postovanje prema Recordareu, mislim da Manchester nije ubjedljiv ove godine, pogotovo u defanzivi.
    PSG - U utakmici sa Portom se vidjelo da su "divljaci" u LS. Nesto kao City prosle godine.

Ostale tvrdnje moram da obrazlozim

Chelsea osvajac - mora da se racuna u favorita, pogotovo sto su jos jaci u odnosu na proslu godinu.
    Bajern - finalista, isto pojacan nekim igracima. Prosle godine oducili Reala i Citya.
    Barsa - vazda prvi favorit.
    Juventus - neporazen skoro 50 utakmica.

Juventus mi je veci favorit od Reala, jer mislim da bi ih u direktnom duelu Juve pojeo sa onom tvrdom Italijanskom igrom. Napravili su takav beton od sredine i od odbrane da me podsjecaju na onaj juve iz kraja devedesetih sa Pesotom, Conteom, Ferarom, Monterom, Di Liviom i kompanijom, kad su mogli da cuvaju rezultat 90 minuta protiv svake ekipe. Mislim da se sredina Reala ne bi naigrala protiv njih. Vidjecemo, uostalom.
    Iako ne volim Juve, umijem realno da sagledam stvari. 6 godina bez LS, mnogo para ulozeno, veliki HYPE oko kluba, puno motivacije i link Pirlo-Vucinic, koji po kreativnosti ne moze samo Barsi da parira...Eto tako. Prepametan sam za fudbal i to mi niko ne moze uzeti. Zivi bili pa vidjeli.

EDIT: Vlado, u pravu si ovo za 11 fudbalera. Juveu ako fali samo jedan od ovih : Chielini,Lichsteiner,Vidal,Pirlo,Marchisio,Vucinic , to je ekipa slabija za 20%.
    Ovo je kostur ekipe, i svaki igrac zavisi od nekog drugog. Kao sto npr. Pirlo zavisi od Vidala, kao sto je zavisio od Gattusa. To je igrac koji pored sebe uvijek mora da ima jednog ili dva trkaca kako bi dao svoj maksimum.Isto vazi i za ostale. Vucinic nece odigrati isto sa Marchisiom i bez njega...itd...itd...If you know what I mean...

Daleko od toga da kazem Real nije u prvih 5 klubova. Barsa mi je prvi favorit, Bajern i Chelsea drugi i treci, tek onda idu Juve, Real i ostali...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I ja se slazem uz to da Juventus nema adekvatnu zamjenu za neke igrace, kao Chiellini, Marchisio, Vidal, Vucinic itd., da ne pricam o Pirlu. Kad bi ti igraci kojim slucajem bili van terena, Juventusa bi tosnula ekipa iz Serie B, makar po mom misljenju. Jer definitivno Matri, Bonucci, Giaccherini, Pepe i ostali ne mogu ni da primirisu ovim igracima, a ne da ih adekvatno zamijene.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Nema.

Oni ne mogu kući da pobijede Šahtjor iz Donjecka, koji im je praktično jedini konkurent za 2. mjesto, s obzirom da je Nordsjalend egzibiciona ekipa. Neka što ne mogu da dobiju, nego su čak i neriješeno spašavali. Čemu da se nadaju kad odu u Donjeck? Prosuće ih.

Čelzi ih možda i nije toliko ozbiljno shvatio u prvom meču, pa su se izvukli. Jebote, Kvaljarela im je proradio na Stemford Bridžu, a Vidal odigrao možda i utakmicu života. Meni lično smeta to što ne postoji niti jedna ekipa u Italiji s kojom mogu kvalitetno da se izmjere, pa se stiče utisak da su prejaki. Stvar je samo u tome što se kalćo raspada, ništa drugo. Za koju godinu će se pominjat ovaj njihov niz nepobjedivosti, a slabo ko će se sjećat da je liga koju su igrali bila u rangu škotske.
    Ako ćeš ocjenjivati neki tim preko jednog meča, onda je Alkorkon najjača ekipa u Španiji.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Isto tako Real nema zamjene za CR, Ozila, Alonsa i slične. Ko će njih da zamijeni ? Kao i svaki tim što nema dovoljno kvalitetne igrače na klupi da zamijeni prvotimce. Pa to je realnost ljudi, šta je sa pričom ?

Jedino Siti ima ogromnu klupu, pa tako imaju milion špiceva, srednjaka i sl. Ali imaju majmuna od trenera.

Ko će u Barsi da zamijeni Iniestu, Ćavija, Mesija ?

U Mančesteru Runija i slične ?

Niko nema klupu jaku kao prvi tim, zato i jesu na klupi, jer su manje kvalitetni igrači. Osim Sitija ponavljam, jer Manćini redovno drži Aguera i Teveza na klupi. :O Ali to je par slučajeva, ostali igraju.

Šta ja čitam svo vrijeme.

Edit 2: I da, doživjeh da milanisti brane Juventus na ovom topicu. :O Još samo interisti da počnu.
    Last edited by Albatros; 22-10-12 at 00:39.
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

To doduse jeste tacno da znas, ali ipak ovaj Juventus bi makar po mom misljenju bio slabiji masu bez Pirla, nego li Real bez npr. Ronalda, ili United bez Rooneya sto si spomenuo. To je makar moje misljenje.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Taj Ronaldo daje 50% golova za Real (ne znam tačnu brojku, ali ne vjerujem da sam pogriješio puno), tako da ipak ne bih rekao da je manje bitan timu, nego Pirlo Juventusu.

Ali objasni ti to jednom navijaču Reala.

Bitno je da se potencira svo vrijeme da se Juventusu povrijedi neko od bitnih igrača, ne bi bio ovo što jeste, a to isto važi za sve timove svijeta. I posebno da ima neke "kese" u timu, kao što ima svaki tim na svijetu.
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

posjecenost stadiona:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Isto tako Real nema zamjene za CR, Ozila, Alonsa i slične. Ko će njih da zamijeni ? Kao i svaki tim što nema dovoljno kvalitetne igrače na klupi da zamijeni prvotimce. Pa to je realnost ljudi, šta je sa pričom ?
    Za Ronalda nemaš zamjenu jer je najbolji fudbaler planete. Juventus nema niti jednog fudbalera sličnog profila.

Ozil <--> Kaka
    Alonso <--> Kedira, Essien, Modrić

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ranokija povezao poveći broj utakmica bez greške. Aj sa srećom.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Ako ćeš ocjenjivati neki tim preko jednog meča, onda je Alkorkon najjača ekipa u Španiji.
    hahahah, isto mi je palo na pamet

Što drugo da kažem a da ne upanem u ovu priču koja se 100x vrćela - talijanski fudbal je trop, ali se drže odlično obzirom na ulaganja. Opet ponavljam da bi Juventus, ACM i Inter gazili naveliko po Evropi da se u u potonjih 5-6 godina u njih uložilo kao u Barsu, Real, Man UTD, City, Čelzi, sad evo i PSG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Uz svo duzno postovanje prema Recordareu, mislim da Manchester nije ubjedljiv ove godine, pogotovo u defanzivi.
    Saglasan sam u potpunosti, sa malim dodatkom-nashi problemi u defanzivi prevashodno proisticu iz problema na sredini, to jest, kad smo u situaciji da nam sredinu igraju Carrick i Scholes ZAJEDNO (koji su jedan prespor, a drugi prestar, iako je ovaj prvi solidan igrac a ovaj drugi legenda i josh uvijek jedan od najboljih veznih na svijetu sa 37 godina KAD UNITED IMA LOPTU) oni jednostavno ne mogu dovoljno da trce i obavljaju defanzivnih zadataka pa je odbrana izlozhena.

Povratkom Andersona, Fletchera i pogotovo Cleverleya u tim mislim da ce se ta situacija prilicno popraviti. Cim igraju mladji igraci na sredini koji vishe mogu da trce-odbrana funkcionishe kako treba. Mechevi protiv Kluzha (jeste da smo kiksali pa nam dali gol ali to je bila prakticno jedina shansa koju smo im pruzili)i Newcastlea (brzi, spremni igraci na sredini=odbrana bez greshke protiv jednog od najboljih napada PL-e) to pokazuju.
    Deserve's got nothing to do with it.

Page 76 of 446 FirstFirst ... 266672737475767778798086126176 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)