a sto cu col tablice?
Prebacis ovamo na col tablice, parkiras ispred kuce i pa pa.
TAKUMI
a sto cu col tablice?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Valjda one privremene tablice koje koristis dok dodjes u cg
Sent from my CD Player
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
jes ali ako uzme tablice mora napravit prenaupucenje na granicu tako da se mora pojavit na carinu
to bi mogao ako imas nekog ko ima njihovo drzavljanstvo da ti dovde posle mos sa njim sto oces ili na slepu...
Sa COL tablicama vozis preko grane do kuce, i gdje god hoces...dok ti ne isticu.
TAKUMI
vazda vi fala![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
moze li mi neko reci da li je passat b6 2009-2010 godiste skup za odrzavanje i da li ima nekih mana?
Cuo sam da modeli iz 2006-2007 imaju problema sa diznama . (?)
ako uzimas pasata gledaj da bude 1.9. a ne 2.0 tdi i po mogucnosti da su dizne od bosh proizvodjaca (ne crkavaju nikako i tri puta su jeftinije od drugih)a ne simens. uzmes broj motora i sasije od pasata i provjeris u roksped.
Ko jos pametan kupuje passate adje bre....
Dje najjeftinije odraditi montazu i balansiranje guma? Moram ljetnje i zimske da montiram i balansiram pa moze bit i 10e razlike, pa zasto bacati:-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
razmisljam se izmedju pasata 2.0 tdi 2010 godiste ili honde accord 2.2 2008 godiste
ne znam sta je bolja kupovina
honda
malo me brine njena kubikaza i zbog registracije a i zbog potrosnje .....
Manje ti trosi no Passat 2.0, a prije bih uzeo Hondu makar trosila 3 litra vise, barem znam da me nece ostavit pored puta.
TAKUMI
moze li mi neko detaljnije objasniti zasto je passat toliko los?
Honda druze, neces pogrijesit sigurno
Zato sto se kvari. A i da se ne kvari, opet ga ne bih kupio. Pa sunce ti, ima platformu od Golfa V, limuzina od 4,8 na platformu kompakta je samoubistvo.
Onda, izgleda gadno, i isto tako se vozi, gadno, dosadno. Motori su bucni, tresu, DSG mjenjac se kvari, dizne, pumpa, elektronika, 2.0 trosi ulje...
Mislim da je to najgori Passat ever. Ista prica i sa sadasnjim. Promasaj. Svi misle da je to novi Passat a ustvari nije, nego samo redizajn starog.
TAKUMI
uzmi passata 1.9, eto ona u pg taksi 600 prosla, radi kao sat![]()
mali i veliki servis redovni i ti motori nemaju frke![]()
Mislis li da ti vjerujem?
TAKUMI
Ne moras, ali mi radi tamo par drugova u taxi, i ja njima vjerujem, jer svaki dan voze to auto. Ajde mi nadji neki drugi motor koji je presao toliko a radi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks