Konacno se cuje GLAS RAZUMA u CGi,
u POLITICI nema vjecnih prijatelja i neprijatelja,
SATANIZACIJA Slavka Perovica, LSCGe, Miska Perovica, Medojevica i PZP, pozitivne CGe, Miska Djukica,radija fri montenegro, Ratka Knezevica, Gospodina Lekica, koji je 1993 branio interese CGe, kad su u Milovoj vladi jedini Crnogorci bili Knezevic i Lekic, za svakog dobro namjernog gradjanina je OCIGLEDNO, da DPS ZLOCINCI, gaze sve CRNOGORSKE CVJETOVE koji procvjetaju u CGi.
Manjinske narode DPS BAGER nije gazio, nego kupova , najugledinije od njih i rasporedjiva po medijima, stampanim i elektronski, ministarstvima i opstinama, samo da CUTE, niko manjinske narode nije UNAKAZIO, kao njihovi PREDSTAVNICI koji se vrte oko Milovog supka i lizu mu so iz sake, ne RADI INTERESA SVOGA NARODA i izvodjena pred sud DPS ZLOCINACA, koji su pocetkom 90tih, DIVLJALI PO CG, dok je milo BARJACIO SA SLOBOM I SESELJEM PO CGi, nego radi SOPSTVENOG PUPKA I SUPKA, FUNKCIJA, STANOVA, MINISTARSKIH FOTELJA I DRUGIH BLAGODETI, TO SU ZLIKOVCI I IZDAJNICI SVOJIH NARODA,
KAO STO JE MILO; IZDAJNIK I CGe I CRNOGORSKOG NARODA.
BOJKOTASE smatram KVISLINGZIMA, koji su duvali Milu u JEDRA, neki iz ZNANJA A NEKI IZ NEZNJANA, da nije bilo NJIH,
DANAS BI MILO BIO TRANJA O KOJOJ BI NOGE CISTILI LEKIC I DRITAN ABAZOVIC, jer , bas njih dvojicu SMATRAM OSVJEZENJEM, i DVA PROZORA NA OVAJ CENEF DPSSDPovaca.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
НАТО је био у ваздуху а ПЈП на терену, уз сваку патролу седмог батаљона била је и патрола полиције.Колико би само било изолованих примјера као што су калуђерски лаз по Црној Гори да није било полиције да на терену дише за врат војсци.НАТО би интервенисао копнено смо у ситуацији када би дошло до већег сукоба између полиције и војске.У случају појединачних злочина сигурно не би интервенисао копнено, то није радио ни на Косову.
Зато је војска оклијевала да директно нападне мањине јер је знала да ништа неће остати сакривено и да ће сигурно ући у сукоб са јединицама полиције на терену, а онда и са копненим снагама НАТО-а.
Не тврдим да је ПЈП био био једини, нити главни фактор, али је био врло важан фактор одбијања.
На крају крајева нека ти однос мањина према Милу буде довољан доказ његовог одонса према њима.
Last edited by BAR; 17-10-12 at 17:47.
Црногорце је одржало црногорско срце.
ta njegova mooda necu komentarisati jer ih po meni nema, ti ili zaboravljas neke njegove izjave , nastupe partnere i sl. on je lijepo bio krenuo ali kada treba nikada nije imao ta mooda.
kad je trebalo prelomiti na referendum nije imao mooda reci ja sam za zajednicu ja sam za nezavisnost.
izbor koalicinih partnera od pocetka los , retorika se svodi na Milo lopove i nista vise.
previse losih poteza je povukao sa sobom tako da je morao potonuti.
njegova jedina sreca pa je imao odredjeni broj partijskih glasaca je sto u tom momentu kada se on pojavio nije bilo ni jedne druge nove partije ili nezavisne partije. on je tada uradio sto sada Pozitivna, u nedostaktku ozbiljnih konkurenata kao protivnik DPS u gradjani su se tada okrenuli njegovoj partiji. on je sve to uspije da prospe , posto si ti dje jesi a ja dje jesam malo bolje znam.
jedno je njegova retorika a druge je stanje po terenu.
evo samo u tivat kompletan VRH partije njegove vise nije kod njega, svi su ga napustili i to poodavno. jedino tih par ljudi sto su oko njega i sto ce mozda biti u skupstinu su u PZP vise nema ni jedan clan njegove partije u CG. tako necemo o njegovim moodima jer ih on nema i ako ih je ikada imao ostavio ih je u BG samo ne znam jeli bilo prije ili poslije nezavisnosti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Zbilja je velika sramota biti saucnik u obnavljanju svoje drzave. Najvaznijem dogadjaju od nasih đedova pa do ko zna kojih praprapraunuka. Nije cudo sto se ti odusevljavas onima koji bojkotovali referendum, ali kad kazes
mozda imas pravo![]()
Ok,.. kolega udbašu i optimisto, you got my attention...
Dakle, da li bi malooo razradio ovo štivo?...Ne, ne šalim se,..baš bih volio da čujem nešto više o misterioznim "skroz novim idejnim rješenjima po svim aspektima"... Ne očekujem ništa precizno, ni detaljno, no pošto bi se reklo da ovo nijesi napisao tek onako "iz glave" (ili jesi?), malo razrade bi bilo krajnje umjesno.
Svakako, na odgovoru sam unaprijed zahvalan...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Zaista mislite da DPS mora odrijesit kasu u ovakvim okolnostima ? Tesko da je tako. Da li ste uopste svijesni koliko je DPS -ov "rezervni glasacki odred" do sada dao glasova manjinskim strankama sto na republickim sto na lokalnim izborima ?
I nije mi zaista jasno , kako uopste moze postojati ovako obimna diskusija u vezi manjinskih partija i njihovog konacnog stava . Budite sugurni da i sam BS moze izgubiti " zelju " za vladanjem preko noci . Presudice licni interesi i honorarni ucinci pojedinaca , a narod ce ostati nezadovoljan kao i zadnjih 100 godina i vise , ako cemo pravo .
nisam mislio da ce direktno morati da im isplate novac(uglavnom se to i ne radi tako) nego da bi za ovog mandata kroz beneficije i cuda taj novac bio preliven BSu a ne njima
@BAR, njihova PVO je neometano dejstvovala iz civilnih CG objekata kao što su luke i slično, da su imali neku posebnu želju(tj. komandu) da prave zločine i to bi uradili, uostalom ono u Lazu je i dalje vjerujem djelo pojedinaca a ne komande, osim ako desetare i slično ne računamo u komandu...ja sam tokom bombardovanja bio na selu u čijoj školi je bila i vojska, jedan jedini policajac za tih 78 dana nije ni prišao selu
She is only here to annoy herself!
Samo kamenujte, vazno je da znate istinu, kad nijesam glasa 66 godina,
jer nijesam ni na nebu ni u Brskut na zemlji, onda moram podnosit STOICKI,
vas sud, eto i ja sam KVIZLING, izda sam drzavu , nijesam glasa 2006, niti ikad u mom zivotu, vi ste mi je poklonili i VAMA HVALA I SLAVA,
a mene STID I SRAM, jedini sud koji ja priznajem je moja savjest,
kad ne mognem zaspat, onda cu znat, da sam dusu ogrijesio,
a sto ce narod rec, zato me boljelo lijevi i desno "u-vo"
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Па злочине у рату углавном праве појединци и паравојне групе посебно кад је ту неспособан и страшљив командни кадар.
Ево ти примјер:
Долазе албанске избјеглице са Косова.Уз сваки аутобус патрола и неколико полицајац.Е сад ти полицајци би тешко могли да спријече да нека пјана полууниформисана чета (без команде која се стратешки повуклал у оближњу кафану) заустави тај аутобус и лиши живота те људе.Али ти полицајци су фактор одвраћања и из страха од одмазде НАТО-а и полиције, ти војници не непадају аутобус.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Milovane, i druge boli uvo sta ti kazes i svak zivi sa svojojm savjesću, ali kad neko ko nadje razlog (bilo kakav) da bojkotuje referendum o drzavi a gusla o patriotizmu, postenju, odgovornosti..... ne znam da li je smijesno ili tuzno.
Svak ima pravo imati kakve oće idole, ali kao moralne gromade nabrajati Lekića i Medojevića koji imaju glave za sve kape je stvarno povod da se zamisli da li se to neko sprda ili je u pitanju nesto drugo.
Mislili ste na ovo sto ste napisali?
Ne znam da li ste Vi dama ili ne.. Ali prozivati mene, i bilo koga, za nesto sto Vam se odgovori na ovakvo vrijedjanje i niskost, pa nakon istog komentara ocekivati dzentlmenstvo prema Vama.. Malo previse.
Znate, trebalo bi da vagate rijeci koje pisete, pa i da izmjerite koliko imate kapaciteta da podnesete nakon Vaseg brljavljenja bilo kome, i tek onda se obratiti sa suznim okitzama, ili umrljanim nosicem, da Vam je odgovoreno na pravi nacin.
Imate lep pozdrav od moje mame..
Hvala Lepo
Gledam politicare iz opozicije danas na Marezi.. Svi u odelca, soferi po coskova. Neki ruckili pa se povukli po autima, a za stolom politicari gala, iju-piju- krevelje se, urlaju.. i ono boli me%$^, svaka treca recenica. "Koga cemo za gradonacelnika Podgorice", pa opet u "kulturno" urlanje, oni pa oni, pa niko kao oni..
Vokabular im bas uz odela, ili sto bi rekao neko - "gospoChad" na CG nacin...
Hvala Lepo
Kakav Medojevic jadni vi!? Obicna smrda! Majku svoju bi prodao samo da dodje na vlast, koliko je partnera promijenio ni sam ne zna..
Pozitivna Crna Gora najoštrije demantuje neistine o pregovorima sa bilo kim za lokalnu vlast u Nikšiću. Niti smo pregovarali sa DPS-om, niti imamo namjeru sa bilo kim da pregovaramo dok se ne objave zvanični podaci o izborima.
Sve dezinformacije o navodnim pregovorima spadaju u domen najobičnijih manipulacija koje ne zavređuju naš dalji komentar.
Za sad Pozitivci drze glavu gore! Do kraja nedelje eventualno pocetkom sledece ocekujem veliku zajebancijuVidjecemo dal je cika crka dobar prognozer
Mnogima ce pasti maske! Ko je za sto a ko je nisto!
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
http://www.cdm.me/politika/izbori-20...s-om-u-niksicu
a ovi jos sjutra cekaju
http://www.cdm.me/politika/izbori-20...ovor-pozitivne
Ako Pozitivna udje u bilo kakvu koaliciju sa DPS-om a i sa ostalom opozicijom ... ja se selim iz Crne Gore prvom prilikom... i ostajem apolitican do kraja zivota...
Molim lijepo
Ne dopada mi se ton mlađanog Konatara, bez obzira što gajim neku vrstu simpatije prema PCG. Ipak je on premlad igrač za toliku dozu arogancije i, što bi rekli Englezi, "cocky behaviour".
http://www.vijesti.me/izbori-2012/ko...e-clanak-96400
Takve izjave G-din Abazović sebi sigurno ne bi dozvolio, ali u PCG izgleda članovi predsjedništva uopšte nijesu retorički sinhronizovani.
Mislim da će ih dosta njih to sebi dozvoliti. Tek će da nauče kako se prosipa iz šupljeg u prazno, a da zvuče kao da su nešto bitno rekli.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
mora da postoji neko sa cocky behaviour
Vjerovatno su izabrali i njega mladog za to. Mada,kraj sve ove price oko njih (te dogovorili se s ovima te s onima) moraju nekako prekinut to.
Stvaraju odbojnost, ništa više.
Smatram da je, i pored svog našeg urođenog temperamenta i instinktivnog oduševljenja tipa "viđi kako mu je rekao" ili "neka mu je rekao" - došlo vrijeme za neke finije, odmjerenije, staloženije, diplomatičnije, poput npr. G-dina Lekića (bez obzira na to što ja mislio ili ne mislio o DF-u) ili G-dina Abazovića ili G-dina Milića.
Vrijeme "lajavaca" je prošlo ili bar, nadam se, prošlo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks