Originally Posted by
kenneth
@Old Bone
Bio je Milo za pohvalu. Ja sam njemu zahvalan jer je sa svojim prijateljem uspio da izbjegne kolaps republike, spasio nas od ratovanja i radio nelegalne poslove i korist građana. Poslije rata njih dvoje rastaju, jedan želi da stavi narod ispred sebe, a drugi svoje, i interese svojih bližih ispred naroda, i nastavlja sa nelegalnim radnjama. Iskoristio je novac, patriotizam, retoriku i kampanju da dođe na vlast.
O stvarima koje ti spominješ, infrastruktura, putevi, fakulteti, su normalna stvar za jednu državu koja se nalazi na mapi Evrope, nismo u Africi zaboga. Sigurno nije zasluga DPS-a što imamo dosta turista ljeti i što zarađujemo dosta od toga, jer je nisu oni napravili ovako lijepom. Sigurno nije zasluga DPS što pobijeđujemo u sportovima, to je zasluga sportista. Narod je izašao na referendum, nije Milo lično razdvojio CG od Srbije. Možeš ga hvaliti zajedno sa DPS-om do prekosjutra, ali ono za šta su odgovorni, predugačak je spisak...
Generalno loš standard, užasna privatizacija (i to malo bolje što je bilo vodi se sudski postupak), nikakvo zdravstvo, tužioci i sudovi koji su pustili mafijaše da slobodno lutaju našom zemljom, korupcija na sve strane...
Tebi ako su dovoljni putevi, fakulteti, zastava, himna i uspjesi naših sportista, meni nije...
Bookmarks