View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva faca xaxxaaxxaxxa ka serijski ubica

Thanks Thanks Given 
    2,905
    Thanks Thanks Received 
    3,515
    Thanked in
    1,577 Posts

Axaxaxax, dajte gif, a kako ga je isratio pogledom...
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by bo8an View Post
    ahahahahahhaahh

kad završi fudbalsku karijeru, sa njim odmah u Interventnu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Bravo momci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Vi ne možete zamislit koliko me emotivno iscrpi gledanje reprezentacije na TV-u. Razbolim se bukvalno, i sat vremena poslije utakmice nijesam ni za šta pa ni da se ljudski radujem.
    Što se same utakmice tiče, momci su odigrali fenomenalno. Neću sad hvaliti Brnovića kao što ga ranije nijesam bez mjere ni kritikovao jer je fudbal često varljiv i može odlučit neka situacija na koju trener ne može uticati, ali, objektivno, ovako treba igrati protiv jačih ekipa. Neđe je Brano Milačić izjavio da Crna Gora nikad ne može bit favorit protiv Poljske ili Ukrajine. Apsolutno sam saglasan i ukoliko to znamo onda nam je lakše igrati. To što su oni favoriti ne znači da ih ne pokušamo pobijediti. E sad ne treba ponoviti istu grešku pa pomisliti da ćemo protiv Ukrajine biti favoriti u Podgorici. Nećemo, i zato treba postaviti istu taktiku (ukoliko svi budu na okupu). Nama su večeras bekove igrali štoperi a krila bekovi. Rezultat je takav da smo prilaze golu zatvorili maksimalno, a u napadu je dovoljno da nam jedan od majstora igra. Počinjem da sumnjam koliko su zapravo Jovetić i Vučinić kompatibilni jer kad god su igrali zajedno to nije dobro izgledalo. Kad igra samo jedan od njih to izgleda puno bolje, zapravo sjajno. I da. Nema Simona u sastavu, konačno. Ne može se naša sredina bazirati na igraču koji ne zapinje u svom klubu a da se to događa godinama unazad. Protiv San Marina da, ali protiv jačih ne. Pekovićeva igra hrabri, ali ne možemo se na njega osloniti zbog godina. Šteta što nije mlađi. Drinčić nam je, rekao bih, nezamjenjiv. Svi su odlično odigrali, ali ja bih, kao i vi, posebno pohvalio Džudovića jer smo ga praktično bili otpisali otkad mu je tim ispao iz prve ruske lige.
    Sve u svemu, tri boda velika kao Ukrajina . Sad valja napunit San Marina da nam samopouzdanje dodatno poraste i onda se pripremati za nove utakmice sa akcentom na Moldaviju đe ne smijemo kiksati.
    Fenomenalan komentar! Svaka cast!
    Nikad, ali nikad ne trebamo da smatramo sebe favoritima! Jedino u duelima sa amaterima iz San Marina, Andore, Farskih ostrva itd... Kad budemo to ukaprali i imali takav pristup onda mozemo da imamo rezultate i vece nego sto mozemo da zamislimo. Nikako nismo favoriti protiv Ukrajne, ni kuci, ni na starni, nidje... Nismo ni favoriti protiv Moldavije.
    Takticki smo odlicno zaustavili njihova najjaca oruzija. Prije svega, Timoscuk loptu nije primio cijeli mec, a u Ukrajni sve od njega krece. Damjanovic i Jovetic su tu odlicno odradili zadatak. Uvijek je jedan bio uz njega.
    Drugi takticki zadatak je bio da dupliramo krila ili da im dajemo prostora da probijaju na njihovu neprirodnu stranu tj Konopljanka na lijevu nogu i Jarmolenka na desnu. Moram reci da nam je posao laksi bio zbog neigranja Jarmolenka od pocetka... Zverotic i Volkov odradili posao vrhunski. Posebno Zverotic koji ima snage i znanja da se ubaci i naprijed (samo da je tehnicki bolji, ali ne mozemo imati sve). Volkov je odigrao mnogo bolju i zreliju utakmicu nego protiv Poljaka!
    Konacno da je Simon izostavljen iz sastava. Ne samo sto ne zapinje u svom klubu, nego sto mi moramo shvatiti da nemamo igrace u veznom redu koji ce kostantno pokrivati njegove ispade u napadu. Nije Drincic Gererd (iako ga mi vidimo takvog), niti je Pekovic u cvijetu mladosti da moze sve stici. Zato smatram da u veznom redu moraju uvijek igrati (kad je to moguce ) i Pekovic i Drincic i Zverotic.
    Posebno svaka cast odbrani. Basa je doktor i fenomenalno fukcionise sa Dzudovicem. I taj tandem ne treba mijenjati. Savic je mogo bolji na beku i fenomenalan je za ovakve utakmice!
    Svaka kritika na racun Stevana je nepotrebna, moramo shvatiti da je to igrac koji trazi loptu blize sesnaestercu, da moze sutnuti, driblati. To je igrac koji trazi gol i kad je daleko od njega slabije se snalazi. A opet ima i pas i pregled igre, zato je bolji od mnogih napadaca. Nama za ovakve utakmice fali napadac (Djalovic) koji ce da primi i sacuva loptu u napadu, da se zagradi dok malo ne izadjemo. To fali Damjanovicu, koji je slican Joveti ali sa manje klase. Vidjelo se tokom provog dijela da nismo imali nekog ko bi zadrzao loptu u napadu, cesto su i Stevan i Damjanovic igrali iz prve i tu grijesili a onda se cio vezni red slomi da to ispravi (Zato su svi zaradili zuti karton). Ove karakteristike ima i Mirko, ali on je mnogo bolji u realizaciji.
    Vidjelo se i sinoc da sudije nama ne tolerisu nista (zato i ne mozemo biti favoriti), cio vezni red je zaradio kartone. Pekovic je pri prvom ozbiljnijem startu popio zuti. Mi nemamo klupu dugu kao Engleska pa da mozemo imati taj luksuz da mozemo cesto dobijati kartone.
    U svakom slucaju, ono sinoc je bilo odlicno i model sa kojim treba nastaviti! E tada se mozemo nadati necemu, shvatio je to i Brna!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

jel se ti to salis ili si stvarno rekao da nama fali Djalovic. aj kazi da se salis da se nasmijem inace cu zaplakati na ovakvu glupost.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Samo nekim stručnjacima sa ovog foruma da postavim pitanje : "Ne valja vam Volkov a?Bolja je daska od Vladimira Božovića?
    Istim strucnjacima smeta i da Nikola Mirotic igra jer se coce drznuo da odbije poziv reprezentacije.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se tice trougla Englezi, Poljaci, Ukrainci tu navijamo za sto vise remija u medjusobnim duelima,mislim da nam to najvise odgovara,tako da danas navijam za jedan fini X-ic na mecu Poljska - Engleska
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Danas u 17h Englezi jel?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa kakav je to bog ljudi moji, pogledajte ga samo.

Kad bi mogo nekako do 50-e da igra.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pi kako nema 20 god. u pm

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

17:00

Europe - Group H
    Warsaw
    National Stadium (Narodowy)
    Referee: Gianluca ROCCHI (ITA)

Evo ovo danas! Ekstra..Biće prenos..Tako je Šofro reka'.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e još kad bi se huligani engleske i poljske malo dofatili po terenu pa da ih uefa kazni oduzimanjem bodova ili izbacivanjem iz kvalifikacija pa mi prvi a braća iz san marina 2
    heisenberg says relax

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka završi 0:0 - prezadovoljan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Bravo momci...
    ha ha gledaj Jovetica ka da nesto hoce da ga zagrlji/poljubi ali se pita 'A sta ti je to u uhu?" hehe

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Oglasio se i Sir Brano

Sport - Fudbal
    Branislav Milačić: Odličan rezultat, perfektna igra Crne Gore
    17. oktobar 2012.
    Share

Veliki rezultat, velika tri boda i sjajan skor crnogorskih fudbalera u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za Mundijal, istaknuti crnogorski stručnjak Branislav Milačić opisao je jednom riječju – perfektno! Nakon duela sa San Marinom, ''hrabri sokoli'' imaće deset bodova, rezultat za veliko poštovanje, kazao je u razgovoru za Portal Analitika popularni ser Brano.
    ''Perfektan učinak. Nesumljam da će svako napraviti po neki manji kiks do kraja kvalifikacija, a neko veći kao Ukrajina, a mi smo napravili mali protiv Poljske. Prema toma, smatram da je ovaj učinak do sada perfektan. Ja nijesam od onih koji prave neke nerealne projekcije. Nije realno da neko misli da u jednoj kvalifikacionoj grupi možemo da dobijemo prve četiri utakmice, eto jedino su to uradile Holandija i Rusija. To bi bilo nerealno totalno za Crnu Goru. Ali, ako imaš pobjedu protiv Ukrajine na strani, onda smatram da si potpuno ispeglao taj mali kiks protiv Poljske i napravio korak više. Perfektan rezultat, koji nas drži na prvom mjestu.''
    Sinoćnjeg pobjednika odlučio je Dejan Damjanović, a Milačić ističe da je taktika protiv Ukrajinaca recept kako treba da igra Crna Gora
    Odlična taktika Brnovića: ''Poslije duže vremena, realno mislim da smo igrali onako kako crnogorski fudbaleri mogu i umiju. Selektor Brnović i njegov štab ovaj put su perfektno postavili igru. Pojačali su sredinu terena. Imali su pozadi igrače koji izvanredno zatvaraju. Kada se tako dobro koncentrišete na odbranu, onda ne možete lako držati loptu i igrati do noge. Oni jesu prijetili i pokušavali, ali nijesu imali kuda da prođu jer smo fenomenalno sve zatvorili, a svaki tren se ukazivala prilika da mi možemo da izađemo. To se i desilo, dali smo im gol, i tako realno treba da igra Crna Gora. U drugom poluvremenu bili smo psihološki jači, u toj fazi sa loptom smo odigrali bolje. Imali smo hendikep neigranjem Mirka Vučinića. Da je on bio, i da Jovetić 3-4 dana nije pravio pauzu zbog povrede, mi bismo tu utakmicu još ubjedljivije dobili. U svakom slučaju iskrene čestitke selektoru i stručnom štabu, potom igračima'', poručio je Brano a onda posebno naglasio jednu stvar.
    ''Iznad svega, oću da potenciram njihov odnos prema državnom dresu. To je nevjerovatna požrtvovanost, htjenje, želja... Vidjeli ste koliko ljubavi izražava Damjanović koji ljubi grb Crne Gore kada postiže gol. To je pravi odnos prema državi, prema reprezentaciji, prema građanima. Ti momci zaslužuju velike pohvale i čestitke, i ja im od srca čestitam.''
    Englezi više nijesu favoriti: Milačić ne vidi Engleze kao glavne favorite za poziciju jedan, i naglašava da se i protiv njih može igrati.
    ''Ja mislim da Englezi ne moraju biti prvi i ne treba da budu prvi. Oni igraju jedan stereotipni fudbal. Može se igrati sa Englezima. U ovom trenutku Poljska je bolja. U svakom slučaju to su dvije reprezentacije koje nama prijete, i mi njima. Mi smo napravili fenomenalnu stvar i veliki korak ka Brazilu. Nijesmo još ka Brazilu, ali jesmo ka stanici za autobus koja vodi do aerodroma za Brazil. Lagano smo krenuli'', kazao je Brano u svom stilu i nastavio...
    ''Sada moramo da spuštimo tu euforiju, koju umijemo da dignemo, i mi sportski radnici i vi novinari. Momci su pokazali da imaju fenomenalan odnos prema reprezentaciji. Igraju maksimalno, moramo ih puštiti na miru. Selektor je u odlučujućem trenutku pokazao da fenomenalno poznaje protivnika i odlično je postavio igru. Znači, puštimo ih na miru da rade svoj posao, podržimo ih u mjeri u kojoj je potrebno. Poći za Brazil je herojstvo, nevjerovatan podvig. Ne treba stavljati imperativ obaveznog odlaska na Mundijal. Neka rade svoj posao, pa ako iz toga izađe put za Brazil, bićemo svi srećni. Ja sam ubijeđen da će oni uraditi sve da dođemo do tog cilja'', poručio je Branislav Milačić na kraju razgovora za Portal Analitika.

http://portalanalitika.me/sport/fudb...crne-gore.html
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znači, puštimo ih na miru da rade svoj posao, podržimo ih u mjeri u kojoj je potrebno. Poći za Brazil je herojstvo, nevjerovatan podvig. Ne treba stavljati imperativ obaveznog odlaska na Mundijal. Neka rade svoj posao, pa ako iz toga izađe put za Brazil, bićemo svi srećni. Ja sam ubijeđen da će oni uraditi sve da dođemo do tog cilja'', poručio jeBranislav Milačić....

E zbog ovoga volim ovoga čoeka..Sve kaže,bez dlake na jeziku..Tačno kaže kakva je realna situacija,kakva su očekivanja itd itd..I ova zadnja rečenica što sam izdvojio je možda i najbitnija..Ovako treba da razmišlja svako ko prati ovu repku.." Pušti te ih neka rade svoj posa,i ne treba stavljati imeprativ obaveznog odlaska na Mudnijal.Neka rade svoj posao." Ovo treba u glavi svakome da je! Ser Brano šef!

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uvijek pogodi suštinu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brano car

Nijesmo još ka Brazilu, ali jesmo ka stanici za autobus koja vodi do aerodroma za Brazil. Lagano smo krenuli''

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    jes City, pa odigra 7+ , ili primi 3 gola u zadnje 15 min
    Vidish da nije bilo bash tako Naravno, ne branim City, to mi nije ni na kraj pameti
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac

Branislav Milačić: Odličan rezultat, perfektna igra Crne Gore
    17. oktobar 2012.
    Share

Veliki rezultat, velika tri boda i sjajan skor crnogorskih fudbalera u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za Mundijal, istaknuti crnogorski stručnjak Branislav Milačić opisao je jednom riječju – perfektno! Nakon duela sa San Marinom, ''hrabri sokoli'' imaće deset bodova, rezultat za veliko poštovanje, kazao je u razgovoru za Portal Analitika popularni ser Brano.
    ''Perfektan učinak. Nesumljam da će svako napraviti po neki manji kiks do kraja kvalifikacija, a neko veći kao Ukrajina, a mi smo napravili mali protiv Poljske. Prema toma, smatram da je ovaj učinak do sada perfektan. Ja nijesam od onih koji prave neke nerealne projekcije. Nije realno da neko misli da u jednoj kvalifikacionoj grupi možemo da dobijemo prve četiri utakmice, eto jedino su to uradile Holandija i Rusija. To bi bilo nerealno totalno za Crnu Goru. Ali, ako imaš pobjedu protiv Ukrajine na strani, onda smatram da si potpuno ispeglao taj mali kiks protiv Poljske i napravio korak više. Perfektan rezultat, koji nas drži na prvom mjestu.''
    ko piše ovo, besvakoga?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne moze niko dočarati situaciju kao sto je dočara Brano

ja nebi da hvalimo Brnu previse da nam ga djavo ne pojede za iducu utakmicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Ne moze niko dočarati situaciju kao sto je dočara Brano

ja nebi da hvalimo Brnu previse da nam ga djavo ne pojede za iducu utakmicu
    Za iducu nece jer igramo sa San Marinom,ali zbog marta iduce god. bolje da ga ne hvalimo..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Za iducu nece jer igramo sa San Marinom,ali zbog marta iduce god. bolje da ga ne hvalimo..
    Pa na to sam i mislio,jer ja ne racunam na San Marino :P

Page 1167 of 2251 FirstFirst ... 16766710671117115711631164116511661167116811691170117111771217126716672167 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)