sve zavisi koji su djelovi u pitanju i od njihove velicine . Ja sam porucivao neke senzore sa ebay-a sve regularno i ok.
potrazi na ebay , pa vidji kako salju. Imas ovdje na forum par likova koji se bave porucivanjem sa interneta
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
http://www.pscknezevic.me ima li ko iskustva sa njima kolju li kao i ostali ovlasceni servisi ...
Potpisujem. Rijetki profesionalci u ovoj zemlji!
To sto ces negdje kupiti turski/kineski dio i platiti "majstora" da to ugradi... nije nikakva usteda, vec samo steta.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Imam problem sa motorom. Imam Golfa 4 benzinac, i danas kad sam ga upalio motor se sav trese i citavo auto podrhtava. Da ne zna neko otprilike sta se desava dok ga ne povedem majstoru?
nista, zivis u zabludi, golf se ne kvari, to se mozda ti treses zahladilo je a auto radi mirno
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sparco![]()
![]()
You must spread some Reputation around before giving it to sparco again.
Mogu da budu dizne, senzor protoka a najvise mi smrdi na fals vazduh.
TAKUMI
zna li neko da li mogu da se popravljaju ove kodirane kartice za Megan... evo mi i rezervna odlazi dodjavola, mislim da jos par puta mogu upalit auto i cao....
220 je u aliance (nesto 130 + nesto drugo 90) Cuh da ima neko ko to popravlji, neki momci na konik ili tako nesto...
Potrebna mi je mala pomoc,kupio sam volan od audi S6+ C4,medjutim ne pase mi,malo je uza rupa na volan nego na moj postojeci,kako bih to mogao rijesiti?
John Cena za predsjednika ,da nam rekonstruise ove krsheve sto imamo,on ima jasnu viziju vidim ja to.
---Chelsea Fc---
interesuje me dje bi se mogla kupit neka tecnost/sprej za stakla da ne magle.. a $edem u auto ne vidim metra e odma zamalge.. sta preporucujete?![]()
to bi i ja htio, ali dje kad nema u pustinji![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
obradit centralni dio volana na strug. ,, stanjit,, ga
f6
acs,zasto stanjit kad mi fali navoja?
meni ubija kako magli...da imam u kolima 20l vode ne bi tako moglo maglit![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks